Stickers

  • Premium stickermateriaal
  • Diverse vormen en formaten
  • Voor binnen- en buitengebruik
  • Spoedlevering mogelijk
vanaf € 1,89
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden

Stickers

  • Premium stickermateriaal
  • Diverse vormen en formaten
  • Voor binnen- en buitengebruik
  • Spoedlevering mogelijk
vanaf € 1,89
Begin direct

Prijs berekenen

Eerst weten wat de prijs wordt? Gebruik de handige prijscalculator.

Ik lever mijn eigen bestanden aan

Plaats eerst uw bestelling en lever uw eigen bestanden aan.

Omschrijving

Stickers drukken

Reclame die blijft plakken! Bij Drukwerknodig.nl drukken uw logo, slogan of afbeelding snel en professioneel op stickers van topkwaliteit. We hebben een ruim assortiment aan stickers in verschillende formaten en materialen.

Het is tevens mogelijk de stickers van mat- of glanslaminaat te voorzien voor een exclusieve uitstraling. Natuurlijk is maatwerk ook mogelijk. Ons team van ervaren professionals denkt graag met u mee. Samen komen we altijd tot het gewenste resultaat.

Onze losse stickers zijn van zelfklevend vinyl en worden full color met haarscherpe details bedrukt. Onze standaardformaten voor losse stickers zijn A0, A1, A2 en 70x100cm, maar we kunnen de stickers voor u in vrijwel iedere denkbare vorm en maat snijden. Kleinere vormen en formaten zijn dus ook mogelijk.

Bent u op zoek naar een kleiner formaat stickers in een grote of kleine oplage? Dan zijn onze stickervellen zeer geschikt en voordelig. Tevens bieden wij raamstickers aan, speciaal geschikt voor buitengebruik op bijvoorbeeld auto's of winkelruiten.

Snel en goedkoop stickers printen en bestellen

Stickers met een eigen ontwerp laten drukken en bestellen is heel eenvoudig bij Drukwerknodig.nl. Via onze website selecteert u de juiste opties en de prijs wordt automatisch voor u berekend.

Heeft u vragen, speciale wensen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op via chat, telefoon of e-mail. Onze vriendelijke klantenservice helpt u direct verder.

Formaten

Formaten

Formaat Vanaf
A0 € 4,58
A1 € 2,79
A2 € 1,89
700 x 1000 mm € 3,51
Maatwerk € 2,21

Opties

Opties

Materiaalsoort Beschrijving
Wit vinyl Monomeer Witte backing (geschikt voor binnen) Monomeer is stugger dan polymeer en is geschikt voor platte oppervlakken. Alle vinyl kan ook met een laminaat bedekt worden. Dit is om nog beter bestand te zijn tegen weersomstandigheden en is hierdoor dus langer houdbaar. Monomeer vinyl is geschikt voor binnen en buiten.
Wit vinyl Polymeer Grijze backing (geschikt voor binnen en buiten) Polymeer vinyl kan vervormen door hitte en kan daardoor op bolle oppervlakken aangebracht worden. Het is ook beter bestand tegen weersomstandigheden in vergelijking met monomeer vinyl. Alle vinyl kan ook met een laminaat bedekt worden om nog beter bestand te zijn tegen weersomstandigheden. Polymeer vinyl is geschikt voor binnen en buiten.
Afwerking Beschrijving
Enkelzijdig glanslaminaat Enkelzijdig beschermende laminaatlaag met glanzende afwerking. Lamineren kost 1 productiedag extra.
Enkelzijdig matlaminaat Enkelzijdig beschermende laminaatlaag met matte afwerking. Lamineren kost 1 productiedag extra.
Geen Standaard gedrukt op papier en niet voorzien van extra beschermlaag.
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€10) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat!
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

Productiemethode Productietijd
Normaal 3 werkdagen
Spoed 2 werkdagen