Tegeltjes

  • Direct op te maken in onze online editor
  • Verkrijgbaar vanaf één stuk
  • Eigen tekst, afbeelding, foto en ontwerp
vanaf € 8,50
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden

Tegeltjes

  • Direct op te maken in onze online editor
  • Verkrijgbaar vanaf één stuk
  • Eigen tekst, afbeelding, foto en ontwerp
vanaf € 8,50
Begin direct

Prijs berekenen

Eerst weten wat de prijs wordt? Gebruik de handige prijscalculator.

Ik lever mijn eigen bestanden aan

Plaats eerst uw bestelling en lever uw eigen bestanden aan.

Omschrijving

Tegeltje laten bedrukken

Een Oudhollands Delfts Blauw-tegeltje of juist een moderne variant met een eigen tekst, afbeelding of spreuk laten maken, bij Drukwerknodig.nl kan het allemaal! Ontwerp snel en eenvoudig uw eigen wandtegeltje in onze online editor.

Een gepersonaliseerd tegeltje van echt keramiek is een verrassend en origineel cadeau bij bijvoorbeeld een afscheid, verjaardag of een jubileum. Hang de tegel direct aan de muur met ons ophangsysteem of kies voor een standaard om de tegel netjes neer te zetten. Uiteraard kunnen wij uw tegeltje ook voorzien van een mooie cadeauverpakking. Een tegeltje is natuurlijk ook zeer geschikt als relatiegeschenk.

Snel en voordelig tegeltjes bestellen bij Drukwerknodig.nl

Uw keramieken tegeltje wordt zorgvuldig en professioneel bedrukt in onze drukkerij. Vervolgens kan deze naar wens worden ingepakt in cadeaupapier, waarna de tegel netjes ingepakt verzonden wordt.  Wilt u uw decoratieve tegeltje aan de muur hangen? Bestel dan een tegelhanger mee.

Kleine oplages zijn mogelijk en zeer voordelig al vanaf één stuk. Komt u er niet uit of staat een door u gewenste optie er niet tussen? Onze team van professionals staat voor klaar en helpt u direct verder.

Stel uw product eenvoudig samen via onze website of begin meteen met ontwerpen in onze online editor. Hier kunt u gemakkelijk een foto of eigen afbeelding uploaden en tekst of decoratie toevoegen. Natuurlijk is het mogelijk uw ontwerp tussentijds op te slaan. In de preview ziet u meteen het eindresultaat. U kunt meteen beginnen!

Formaten

Formaten

Formaat Vanaf
15 x 15 cm € 8,50

Opties

Opties

Ophangsysteem Beschrijving
Geen ophangsysteem -
Met ophangsysteem -
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€10) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat!
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

Productiemethode Productietijd
Normaal 4 werkdagen
Spoed 1 werkdagen