Mondkapje met logo

Sinds de Corona-uitbraak zijn mondkapjes niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Zeker nu het op steeds meer plekken verplicht is om een mondkapje te dragen. Wij bieden u de mogelijkheid om een mondkapje te bedrukken met een logo, bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo voor uw personeel. Wij leveren herbruikbare mondkapjes met logo van topkwaliteit en het is al zeer voordelig te bestellen vanaf een oplage van 1 stuk!  

  • Voordelig al vanaf 1 stuk 
  • Wasbaar en herbruikbaar 
  • Mondkapje in huisstijl als verlengstuk van bedrijfskleding 
  • Gepersonaliseerd mondkapje

Met eigen logo, al vanaf 1 stuk! 

Mondkapjes met eigen logo

Wilt u voor uw bedrijf, vereniging of andere organisatie mondkapjes laten bedrukken met uw logo? Drukwerknodig is specialist op het gebied van mondkapjes bedrukken. Onze mondkapjes worden in eigen huis gedrukt en daardoor staan wij garant voor een kwalitatieve afdruk en razendsnelle levering. In veel gevallen heeft u het mondkapje met bedrijfslogo de volgende werkdag al in huis! ! Uw logo wordt full colour gedrukt op het mondkapje door middel van sublimatie. Het mondkapje is gemaakt van hoogwaardig polyester met elastische bandjes voor de oren.  

Mondkapje met logo bestellen in 3 simpele stappen 

U kunt heel eenvoudig uw eigen logo op een mondkapje maken door middel van onze handige online editor:  

  1. Open de online editor

  1. Upload uw logo en plaatst deze op het virtuele mondkapje 

  1. Rond uw bestelling af en wij gaan meteen voor u aan de slag! 

Mondkapjes met spoed nodig? 

Heeft u snel mondkapjes met logo nodig? Geen enkel probleem! Plaatst u uw bestelling op werkdagen voor 12:00 met de spoedoptie? Dan heeft u de logo mondkapjes de volgende werkdag al in huis!  Bekijk de levertijdenpagina voor de actuele levertijden van onze mondmaskers met eigen design.  

Een mondmasker met of zonder filter bestellen?  

Onze mondmaskers zijn voorzien van een vakje waarin een filter geschoven kan worden. Tijdens uw bestelling kunt u aangeven of u een PM2.5. filters bij uw mondmasker met logo wilt hebben. Dit filter is uit 5 verschillende lagen opgebouwd met actieve koolstof laag en geeft u meer bescherming tegen o.a. stof, pollen en bacteriën, Dit filter is gemakkelijk te vervangen voor een nieuw exemplaar.  

Hoe moet ik het mondkapje wassen?  

Onze mondkapjes met logo kunt u gewoon in de wasmachine wassen. Was het kapje uit op maximaal 60 graden en laat het drogen op de lijn, niet in de droger of strijken!  

Verzenden jullie ook mondmaskers met logo naar België?  

Jazeker, wij verzenden onze mondmaskers met logo ook naar België. Hiervoor gelden dezelfde levertijden en verzendkosten als voor Nederland. Woont u in het Franstalige gedeelte van België? Dan kan het voorkomen dat uw mondmaskers met logo een dag later arriveren.  

mondkapje-met-logo