Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Afscheid boek groep 8

Afscheid boek voor de groep maken die dit jaar van school gaat? Bij Drukwerknodig kan dat! Keuze uit verschillende formaten, opties en afwerkingen.

  • Keuze uit meerdere omslagen
  • Ruime keuze aan formaten
  • Makkelijk te maken
  • Spoedlevering mogelijk
Start direct

Afscheidscadeau groep 8

Een fotoboek voor de kinderen uit de laatste groep is een ideaal afscheidscadeau. Foto’s van alle bijzondere momenten van het laatste schooljaar of alle klassenfoto's van de schoocarrière. Het is toch bijzonder om het laatste jaar af te sluiten en wat is nou leuker dan een herinnering die voor altijd blijft? Een boek voor iedere leerling van de groep met een bijzondere persoonlijke boodschap van de meester of juf is natuurlijk prachtig!

Soorten bindingswijzen

U kunt als juf of meester kiezen voor verschillende bindingswijzen namelijk:

·         Hardcover: het binnenwerk wordt ingebonden in een stevige, gelamineerde kaft

·         hardcover wire-o: het papier wordt gebonden door een metalen spiraalbinding en voorzien van een stevige gelamineerde kaft

·         Softcover: het binnenwerk met oersterke PUR lijm ingebonden in een softcover omslag

·         Wire-O: het papier wordt gebonden middels een stevige metalen spiraalbinding

·         Geniet/ gebrocheerd: het papier wordt gebonden door twee stevige nietjes in de rug

Groep 8 magazine

Weet u niet zo goed wat u in het boek van groep 8 moet zetten? Ga dan voor een magazine en vraag aan verschillende leerlingen of ze een stukje willen schrijven. Misschien kunt u de kinderen een aantal juffen en meesters laten interviewen. Op deze manier hebben de leerlingen ook nog eens zelf meegewerkt aan het afscheidscadeau.Daarnaast is het natuurlijk leuk om een foto te maken met alle juffen en meesters.

Groep 8 cadeau’s

Naast het geven van een boek zijn er verschillende andere producten die erg leuk zijn om te geven als herinnering aan de basisschool. Denk hierbij aan een bedrukte mok met een klassenfoto of een bedrukte placemat. Er leuk, maar ook gemakkelijk en snel te maken!