Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Cadeaubonnen drukken

  • In grote- en kleine oplages
  • Spoedlevering mogelijk
  • Verschillende formaten
v.a. € 0,15 - € 23,14 per stuk
Product samenstellen

Cadeaubonnen drukken in eigen ontwerp en formaat? De cadeaubonnen worden gedrukt in verschillende formaten en op verschillende papiersoorten. Print uw cadeaubonnen snel, goedkoop en professioneel in de digitale drukkerij van Drukwerknodig. 

Product samenstellen

Direct uw cadeaubonnen samenstellen

Omschrijving

Cadeaubonnen drukken met uniek ontwerp

Heeft u al helemaal in gedachten hoe de cadeaubon eruit gaat zien, maar behoort het niet tot de mogelijkheden? Neem dan contact op het met team van Drukwerknodig. Wij staan graag voor u klaar om mee te denken over uw product. 

Een perfect cadeau om te geven. Zorg dat u altijd een cadeau heeft voor uw klanten. Cadeaubonnen zijn geschikt voor verschillende gelegenheden groot en klein! Een verjaardag, jubileum of een relatiegeschenk zijn perfecte gelegenheden om een cadeaubon te schenken.

Cadeaubon drukken bij Drukwerknodig?

De cadeaubonnen zijn in kleine en grote aantallen te bestellen en in verschillende formaten. Uw kunt uw ontwerp aanleveren als pdf-bestand, maar ook eenvoudig te ontwerpen in de editor. Doordat uw product geheel in eigen drukkerij wordt gedrukt, heeft Drukwerknodig direct toezicht op uw product en is een professionele kwaliteit van het product te garanderen. 

Staat u misschien op een beurs en wilt u unieke producten meebrengen die iets voor u gaan opleveren? Een cadeaubon is het ideale cadeau om mee te geven. De kans dan uw klanten een bezoek brengen aan uw website is op deze manier erg groot. 

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
A5 - ongevouwen€ 23,14
A6 - ongevouwen€ 23,14
Eindformaat 140 x 140 - gevouwen€ 23,14
Din Large - ongevouwen€ 23,14

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Cadeaubonnen. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Cadeaubonnen

Opties

Opties

BedrukkingBeschrijving
Dubbelzijdig full color (4/4)Full color bedrukking op beide zijden van het papier.
Enkelzijdig full color (4/0)Full color bedrukking op de voorzijde van het papier.
PapierBeschrijving
260 grams dubbelzijdig gestreken sulfaatkartonTweezijdig gestreken sulfaatkarton (achterkant beschrijfbaar).
200 grams gloss mcGestreken papiersoort, houtvrij, wit, glanzend. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Elementair Chloorvrij (ECF), Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
200 grams silk mcGestreken papiersoort, houtvrij, wit, licht glanzend. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel. Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
HVO 200 gramsVoorheen "Motif 160 grams". Ongestreken papiersoort (beschrijfbaar), houtvrij, helderwit. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Elementair Chloorvrij (ECF). Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
260 grams enkelzijdig gestreken sulfaatkartonEenzijdig gestreken sulfaatkarton (achterkant beschrijfbaar).
283 grams kraftKraft papier kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. De dikte van het papier maakt het geschikt voor kaarten, verpakkingen, labels en nog veel meer. De kleur van het papier combineert leuk met verschillende ontwerpen en designs. Let op: wij raden het af om afbeeldingen te gebruiken met veel kleur en de kleur wit wordt niet gedrukt op het papier.
300 grams HVO NatuurwitOngestreken papiersoort, de kleur van het papier is natuurwit (beschrijfbaar). Het papier is gebleekt zonder optische witmakers en beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Chloorvrij proces (PCF), Verouderingsbestendig papier(DIN/ISO 9706), ColorLok®-technologie.
300 grams gloss mcGestreken papiersoort, houtvrij, wit, glanzend. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Elementair Chloorvrij (ECF), Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
HVO 300 gramsVoorheen "Motif 300 grams". Ongestreken papiersoort (beschrijfbaar), houtvrij, helderwit. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Elementair Chloorvrij (ECF). Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
300 grams silk mcGestreken papiersoort, houtvrij, wit, licht glanzend. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel. Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
350 grams dubbelzijdig gestreken sulfaatkartonDubbelzijdig gestreken sulfaatkarton (achterkant beschrijfbaar).
Laminaat afwerkingBeschrijving
Dubbelzijdig glanslaminaat-
Dubbelzijdig matlaminaat-
Enkelzijdig glanslaminaat-
Enkelzijdig matlaminaat-
GeenStandaard gedrukt op papier en niet voorzien van extra beschermlaag.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

deurhangers-drukken

Deurhangers

v.a. € 0,27 - € 5,55 per stuk
fotoprints-drukken

Fotoprints

v.a. € 1,91 - € 2,43 per stuk
verzenddozen-onbedrukt

Verzenddozen (onbedrukt)

v.a. € 2,07 - € 3,31 per stuk
wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 10,12 - € 11,56 per stuk