boek-drukken

Boek drukken

  • Gratis proefboek vanaf 10 stuks
  • Standaard de beste boekenprijs
  • Snelste levertijd van Nederland en België
  • Veel afwerkingen en opties

Met meer dan 25 jaar ervaring is Drukwerknodig dé specialist in boeken drukken. In onze eigen digitale drukkerij printen, binden en versturen wij dagelijks honderden boeken naar net zoveel tevreden klanten. Bij Drukwerknodig kunt u zelf online een boek laten drukken in een grote of kleine oplage, al vanaf 1 exemplaar en deze snel, goedkoop en professioneel. Vraag onze gratis onze monsterbox aan en ontvang samples van papiersoorten en materialen! 

v.a. € 0,21 - € 5,20 per stuk
Bekijk nu
v.a. € 3,32 - € 9,17 per stuk
Bekijk nu
v.a. € 3,90 - € 9,87 per stuk
Bekijk nu
v.a. € 1,95 - € 7,43 per stuk
Bekijk nu
v.a. € 0,97 - € 6,25 per stuk
Bekijk nu

Boek laten drukken

Drukwerknodig.nl is al jaren gespecialiseerd in boekproducties, alle boeken worden gedrukt in onze eigen uitgebreide drukkerij in Groningen. U kunt een boek laten drukken vanaf 1 exemplaar tot een grote oplage van bijvoorbeeld 500 boeken. Doordat wij de boeken volledig in eigen huis produceren, kunnen we grote en kleine oplages drukken en hebben we volledig zicht op het productieproces. 

Zo kunnen we optimale kwaliteit, de beste service, scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze boeken garanderen.U heeft bij ons de keuze uit talloze papiersoorten en afwerkingsopties. Denk bijvoorbeeld aan de dikte van het papier, de afwerking van het omslag (matlaminaat of glanslaminaat) of voor bijvoorbeeld een speciale uitgave met een cover van leer of linnen. Ook maatwerk is bij ons een mogelijkheid, neem hiervoor contact met ons op.

Boek inbinden

Naast het drukken van uw boek, kunnen wij dit uiteraard ook voor u inbinden. Wij hebben verschillende luxe inbindmethodes waar u uit kan kiezen. Zo is er altijd wel een manier van inbinden wat bij de uitstraling van uw boek past. Doordat wij het proces van drukken tot inbinden in eigen huis houden, zijn de kosten van het drukken en inbinden van uw boek verrassend laag! Wij hebben onze verschillende afwerkingen overzichtelijk voor u op een rij gezet:

  • Hardcover: het binnenwerk wordt ingebonden in een stevige, gelamineerde kaft
  • hardcover wire-o: het papier wordt gebonden door een metalen spiraalbinding en voorzien van een stevige gelamineerde kaft
  • Softcover: het binnenwerk met oersterke PUR lijm ingebonden in een softcover omslag
  • Wire-O: het papier wordt gebonden middels een stevige metalen spiraalbinding
  • Geniet/ gebrocheerd: het papier wordt gebonden door twee stevige nietjes in de rug

Al onze boeken worden gedrukt op de nieuwste Nexfinity persen van Kodak voor een optimale drukkwaliteit. Nadat uw bestelling het productieproces heeft doorlopen, wordt het boek op een tiental punten gecontroleerd door onze kwaliteitscontroleurs. Hierdoor zijn wij niet alleen snel in het printen van boeken maar is kwaliteit gegarandeerd! Whitelabel verzenden of maatwerk? Dit is zeker mogelijk, neem hiervoor even contact met ons op.

boek-inbinden