boek-drukken

Boek drukken

  • Gratis proefboek vanaf 10 stuks
  • Standaard de beste boekenprijs
  • Snelste levertijd van Nederland en België
  • Veel afwerkingen en opties

Met meer dan 25 jaar ervaring, is Drukwerknodig dé specialist in boeken drukken. In onze eigen digitale drukkerij printen, binden en versturen wij dagelijks honderden boeken naar net zoveel tevreden klanten. Bij Drukwerknodig kunt u zelf online een boek drukken in een grote, of kleine oplage. U kunt bij ons al vanaf 1 boek laten drukken. Dit doet u bij Drukwerknodig snel, goedkoop en professioneel. Indien u meer wilt weten over de materialen waarop wij onze boeken drukken, kunt u een gratis monsterbox aanvragen met samples van papiersoorten en materialen!

v.a. € 0,71 - € 5,70 per stuk
Bekijk nu
v.a. € 6,05 - € 20,82 per stuk
Bekijk nu
v.a. € 4,56 - € 18,87 per stuk
Bekijk nu
v.a. € 2,59 - € 16,43 per stuk
Bekijk nu
v.a. € 0,91 - € 14,25 per stuk
Bekijk nu

Boek laten drukken

Al jarenlang kunt u een boek laten drukken bij Drukwerknodig. Alle boeken worden gedrukt in onze eigen uitgebreide drukkerij in Groningen. Hierdoor kunt u bij ons een goedkoop boek drukken. U kunt boeken laten drukken vanaf 1 exemplaar, tot een grote oplage van bijvoorbeeld 400 boeken. Doordat wij de boeken volledig in eigen huis produceren, kunnen we grote en kleine oplages drukken en hebben we volledig zicht op het productieproces. Hierdoor kunt u altijd bij ons een boek laten drukken!

Met behulp van onze eigen drukkerij kunnen we optimale kwaliteit, de beste service, scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze boeken garanderen. U heeft bij ons de keuze uit talloze papiersoorten en afwerkingsopties. Denk bijvoorbeeld aan de dikte van het papier, de afwerking van het omslag (matlaminaat of glanslaminaat), of voor bijvoorbeeld een speciale uitgave met een cover van leer of linnen. Ook maatwerk is bij ons een mogelijkheid, neem hiervoor contact met ons op.

Boek inbinden

Naast een boek drukken, kunnen wij uiteraard ook voor u het boek inbinden. Wij hebben verschillende luxe methodes voor uw ingebonden boek. Hierdoor is er altijd een manier wat bij de uitstraling van uw boek past. Doordat wij het printen en binden in eigen huis houden, zijn de kosten hiervan verrassend laag! De verschillende afwerkingen waarmee wij een boek inbinden zijn als volgt:

  • Hardcover: het binnenwerk wordt ingebonden in een stevige, gelamineerde kaft
  • hardcover wire-o: het papier wordt gebonden door een metalen spiraalbinding en voorzien van een stevige gelamineerde kaft
  • Softcover: het binnenwerk met oersterke PUR lijm ingebonden in een softcover omslag
  • Wire-O: het papier wordt gebonden middels een stevige metalen spiraalbinding
  • Geniet/ gebrocheerd: het papier wordt gebonden door twee stevige nietjes in de rug

Al onze boeken worden gedrukt op de nieuwste Nexfinity persen van Kodak voor een optimale drukkwaliteit. Nadat uw bestelling het productieproces heeft doorlopen, wordt het boek op een tiental punten gecontroleerd door onze kwaliteitscontroleurs. Hierdoor zijn wij niet alleen snel in het printen van boeken maar is kwaliteit gegarandeerd! Whitelabel verzenden of maatwerk? Dit is zeker mogelijk, neem hiervoor even contact met ons op.

boek-inbinden