Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen
boek-drukken

Boek drukken

 • Gratis proefboek vanaf 10 stuks
 • Standaard de beste boekenprijs
 • Snelste levertijd van Nederland en België
 • Veel afwerkingen en opties
 • Gratis Monsterbox met papiersamples

Met meer dan 30 jaar ervaring is Drukwerknodig dé specialist in boeken drukken. In onze eigen digitale drukkerij printen, binden en versturen wij dagelijks honderden boeken naar net zoveel tevreden klanten.

Bij Drukwerknodig kunt u goedkoop een professioneel een boek drukken in zowel een grote als kleine oplage. Zo kunt u online een boek laten drukken al vanaf één stuk. Indien u meer wilt weten over de materialen waarop wij onze boeken drukken, kunt u een gratis monsterbox aanvragen met samples van papiersoorten en materialen!

v.a. € 1,14 - € 26,30 per stuk
Bekijk nu
v.a. € 5,55 - € 14,59 per stuk
Bekijk nu
v.a. € 6,53 - € 21,80 per stuk
Bekijk nu
v.a. € 6,39 - € 25,80 per stuk
Bekijk nu
v.a. € 3,45 - € 17,93 per stuk
Bekijk nu
v.a. € 1,97 - € 16,33 per stuk
Bekijk nu

Boek laten drukken

Al jarenlang kunt u een boek laten drukken bij Drukwerknodig. Alle boeken worden gedrukt in onze eigen uitgebreide drukkerij in Groningen. Hierdoor kunt u bij ons een goedkoop boek drukken. U kunt boeken laten drukken vanaf 1 exemplaar, tot een grote oplage van bijvoorbeeld 400 boeken. Doordat wij de boeken volledig in eigen huis produceren, kunnen we grote en kleine oplages drukken en hebben we volledig zicht op het productieproces. Hierdoor kunt u altijd bij ons een boek laten drukken!

Met behulp van onze eigen drukkerij kunnen we optimale kwaliteit, de beste service, scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze boeken garanderen. U heeft bij ons de keuze uit talloze papiersoorten en afwerkingsopties. Denk bijvoorbeeld aan de dikte van het papier, de afwerking van het omslag (matlaminaat of glanslaminaat), of voor bijvoorbeeld een speciale uitgave met een cover van leer of linnen. Ook maatwerk is bij ons een mogelijkheid, neem hiervoor contact met ons op.

Boek inbinden

Naast een boek drukken, kunnen wij uiteraard ook voor u het boek inbinden. Wij hebben verschillende luxe methodes voor uw ingebonden boek. Hierdoor is er altijd een manier wat bij de uitstraling van uw boek past. Doordat wij het printen en binden in eigen huis houden, zijn de kosten hiervan verrassend laag! De verschillende afwerkingen waarmee wij een boek inbinden zijn als volgt:

 • Hardcover: het binnenwerk wordt ingebonden in een stevige, gelamineerde kaft
 • Hardcover Wire-O: het papier wordt gebonden door een metalen spiraalbinding en voorzien van een stevige gelamineerde kaft
 • Softcover: het binnenwerk met oersterke PUR lijm ingebonden in een softcover omslag
 • Wire-O: het papier wordt gebonden middels een stevige metalen spiraalbinding
 • Geniet/ gebrocheerd: het papier wordt gebonden door twee stevige nietjes in de rug

Al onze boeken worden gedrukt op de nieuwste Nexfinity persen van Kodak voor een optimale drukkwaliteit. Nadat uw bestelling het productieproces heeft doorlopen, wordt het boek op een tiental punten gecontroleerd door onze kwaliteitscontroleurs. Hierdoor zijn wij niet alleen snel in het printen van boeken maar is kwaliteit gegarandeerd! Whitelabel verzenden of maatwerk? Dit is zeker mogelijk, neem hiervoor even contact met ons op.

boek-inbinden

Unieke boeken drukken

Bij Drukwerknodig kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen om uw boek volledig naar eigen smaak op te maken. Zo hebben we verschillende FSC-gecertificeerde papiersoorten, luxe omslagen en is het ook mogelijk om uw boek te laten voorzien van gekleurde leeslinten.

Omslagen

De kaft van onze boeken kunnen op verschillende luxe manieren afgewerkt worden. Zo wordt de kaft van een hardcover boek standaard voorzien van een glans- of matlaminaat afwerking, waardoor de kwaliteit van de kaft goed blijft. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een witlinnen of kunstleren omslag.

Papiersoorten

Het binnenwerk van uw boek kan gedrukt worden op diverse papiersoorten. Deze zijn beschikbaar in verschillende grammages. Daarnaast zijn al onze papiersoorten voorzien van het FSC-keurmerk. Kies uit: Silk, Gloss, Motif of Biotop. Vraag onze monsterbox aan om om gratis papiersamples te ontvangen om deze met elkaar te vergelijken

Leeslinten

Laat je boeken voorzien van een leeslint. Kies uit negen verschillende kleuren leeslinten, o.a.: wit, zwart, rood, blauw, geel.

Hoe kan ik boeken drukken?

Wilt u bij ons uw boeken laten drukken? Volg de onderstaande stappen en start direct:

 1. Kies de gewenste inbindwijze (hardcoversoftcoverWire-Ohardcover Wire-O of  geniet gebrocheerd).
 2. Stel uw boek samen via de configurator. Kies uit verschillende papiersoorten, omslagen en extra afwerkingen.
 3. Kies voor een PDF-controle wanneer u het bestand wilt laten controleren door een vormgever.
 4. Voeg de order toe aan de winkelwagen. Bij een oplage vanaf 10 stuks kunt u kiezen voor een kosteloze proefdruk
 5. Na het afronden van de bestelling kunt u uw PDF-bestanden aanleveren, waarna de bestelling wordt gedrukt.
 6. Bekijk goed onze aanleverspecificaties en Indesign-sjablonen voor het aanleveren van een drukklaar PDF-bestand.

Heeft u hulp nodig bij uw bestelling of heeft u een andere vraag omtrent het drukken van boeken? Neem direct contact op met onze specialisten en bespreek de mogelijkheden.

Kies uit verschillende inbindwijzes voor boeken

Monsterbox (samples) aanvragen

Benieuwd naar onze papiersoorten en boekomslagen? Bestel direct onze Monsterbox en vergelijk de verschillende materialen.

Per materiaalsoort worden de opties en de geschikte toepassingen beschreven om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast zijn de samples ook geschikt om te gebruiken als voorbeeld voor uw eindklanten door de merkloze designs.

 • Merkloze designs
 • Unieke papiersoorten en boekomslagen
 • Inclusief waardebon van €5,-

Vraag direct een Monsterbox aan en vergelijk alle materialen!

Vraag papiersamples aan voor het bedrukken van een boek