Raamborden

  • Volledig full color te bedrukken
  • UV-en waterbestendig
  • Verkrijgbaar als raambord en in 3 verschillende twistervormen
vanaf € 9,23
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden

Raamborden

  • Volledig full color te bedrukken
  • UV-en waterbestendig
  • Verkrijgbaar als raambord en in 3 verschillende twistervormen
vanaf € 9,23

Ik lever mijn eigen bestanden aan

Plaats eerst uw bestelling en lever uw eigen bestanden aan.

Prijs berekenen

Stel uw product samen, bereken uw prijs en upload uw bestanden (dit kan achteraf).

Direct uw raamborden samenstellen

Omschrijving

Makelaarsborden en raamborden drukken bij Drukwerknodig.nl

Makelaarsborden kent u vast van het verkopen en/of verhuren van huizen, maar natuurlijk zijn ze voor veel meer doeleinden inzetbaar. Zo zijn ze te gebruiken als promotiemiddel voor speciale acties of als aandachtstrekker tijdens evenementen en beurzen. Onze raamborden zijn UV- en waterbestendig en dus zeer geschikt voor buitengebruik. 

Een V-bord of raambord kunt u aan een raam of muur bevestigen en is vanaf twee kanten zichtbaar zodat u gegarandeerd de aandacht van voorbijgangers trekt. Of kies voor één van onze drie unieke twistervormen: een cirkel, ruit of huis. De vorm draait rond binnen het bord (bijvoorbeeld door wind of luchtverplaatsing van voorbijgangers), waardoor uw makelaarsbord nog meer in het oog springt. Bestel uw raambord vandaag nog bij Drukwerknodig.nl!


Snel en voordelig makelaarsborden bestellen 

Via onze website selecteert u snel de juiste opties en de prijs wordt vervolgens automatisch voor u berekend. Nadat u uw ontwerp heeft geupload nemen wij uw order direct in productie. Natuurlijk kunt u ook meteen aan de slag in onze online editor. Hier ontwerpt u gemakkelijk uw eigen raambord.

Bij Drukwerknodig.nl maken we al onze producten in onze eigen digitale drukkerij. Hierdoor hebben we volledig zicht op het productieproces van begin tot eind en staan we garant voor optimale kwaliteit, de beste service, voordelige prijzen en snelle levertijden. 

Heeft u vragen of speciale wensen? Maatwerk is uiteraard mogelijk! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons team van professionals staat voor u klaar en helpt u direct verder!

Formaten

Formaten

Formaat Vanaf
1000 x 700 mm € 9,23
1400 x 500 mm € 9,23
1400 x 1000 mm € 16,15

Opties

Opties

Afwerking Beschrijving
Zuignap moer -
Dubbelzijdige tape -

Levering

Levering

Productiemethode Productietijd
Normaal 3 werkdagen