Raambord drukken

  • UV- en waterbestendig
  • Volledig full color te bedrukken
  • In V-vorm en 3 verschillende twistervormen
  • Vanaf 1 stuk!
v.a. € 14,98 - € 17,12 per stuk

U wilt een raambord laten bedrukken met een eigen ontwerp, bijvoorbeeld bij een geboorte of omdat uw huis te koop staat? Bij Drukwerknodig drukken we raamborden snel, voordelig en professioneel!

Product samenstellen

Liever meteen uw PDF-bestand uploaden? klik hier.

Direct uw raamborden samenstellen

Omschrijving

Raambord bedrukken

Makelaarsborden kent u vast van het verkopen en/of verhuren van huizen, maar natuurlijk zijn ze voor veel meer doeleinden inzetbaar. Zo zijn ze te gebruiken als aandachtstrekker en promotiemiddel voor speciale acties of te gebruiken om het blije nieuws van een geboorte te delen met buurtgenoten! 

Een V-bord of raambord kunt u aan een raam of muur bevestigen en is vanaf twee kanten zichtbaar zodat u gegarandeerd de aandacht van voorbijgangers trekt. 

Kies voor één van onze V-vormen:

  • 1000x700mm
  • 1400x1000mm
  • 1400x500mm

Of kies voor één van onze drie unieke twistervormen. De vorm draait rond binnen het bord (bijvoorbeeld door wind of luchtverplaatsing van voorbijgangers), waardoor uw makelaarsbord nog meer in het oog springt. Kijk op de betreffende pagina voor meer informatie!

Heeft u speciale wensen? Ons team van ervaren professionals denkt graag mee over uw creatieve concept. Maatwerk is altijd mogelijk, neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Snel en voordelig makelaarsborden bestellen 

Via onze website selecteert u snel de juiste opties. De prijs wordt vervolgens automatisch voor u berekend. Nadat u uw ontwerp heeft geupload nemen wij uw order direct in productie!

Bij Drukwerknodig.nl maken we al onze producten in onze eigen digitale drukkerij. Hierdoor hebben we volledig zicht op het productieproces van begin tot eind en staan we garant voor optimale kwaliteit, de beste service, voordelige prijzen en snelle levertijden. Mocht u vragen of onduidelijkheden hebben dan helpt onze vriendelijke klantenservice u graag verder!

Formaten

Formaten

Formaat vanaf
1000 x 700 mm € 17,12

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Raambord. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat het u ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Raambord

Opties

Opties

Afwerking Beschrijving
Zuignap + moer (4 stuks) -
Dubbelzijdige tape -
Bedrukking Beschrijving
Enkelzijdig full color (4/0) Full color bedrukking op de voorzijde.
Materiaalsoort Beschrijving
Kanaalplaat 5mm Kanaalplaat 5mm dik

Levering

Levering

Productiemethode Productietijd
Normaal 3 werkdagen
Spoed 2 werkdagen

Gerelateerde producten

beachflags-drukken

Beachflag (drop)

In prijs verlaagd
v.a. € 15,75 - € 19,69 per stuk
beachflags-drukken

Beachflag (wave)

In prijs verlaagd
v.a. € 17,39 - € 21,56 per stuk
raamsticker-bedrukken

Raamsticker

v.a. € 1,81 - € 2,13 per stuk
twisterbord-drukken

Twister-vormen

vanaf € 23,85