Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Stickers drukken

  • Premium stickermateriaal
  • Diverse vormen en formaten
  • Voor binnen- en buitengebruik
  • Spoedlevering mogelijk
vanaf € 1,01
Product samenstellen

Stickers drukken op premium stickermateriaal in diverse formaten en vormen - uw eigen sticker ontwerpen en printen doet u bij Drukwerknodig!

Bent u op zoek naar DTF stickers?

Product samenstellen

Direct uw stickers (vierkant/rechthoekig) samenstellen

Omschrijving

Stickers drukken bij Drukwerknodig

Reclame die blijft plakken! Bij Drukwerknodig.nl drukken uw logo, slogan of afbeelding snel en professioneel op stickers en etiketten van topkwaliteit. We hebben een ruim assortiment aan stickers in verschillende formaten en materialen.

Onze losse stickers zijn van zelfklevend vinyl en worden full color bedrukt. We hebben standaard formaten, maar we kunnen de stickers in vrijwel iedere denkbare vorm en maat snijden. Unieke vormen en formaten zijn dus ook mogelijk! Ook kunnen we uw sticker of etiket optioneel van mat- of glanslaminaat voorzien.

Bent u op zoek naar een kleiner formaat stickers in een grote of kleine oplage? Dan zijn onze stickers op vel zeer geschikt en voordelig. Tevens bieden wij raamstickers aan, speciaal geschikt voor buitengebruik op bijvoorbeeld auto's of winkelruiten.

Zelf stickers maken

Uw eigen stickers ontwerpen is nog nooit zo makkelijk geweest. U kunt een geheel eigen ontwerp maken in onze handige online editor. 

U doorloopt de volgende stappen:

Stap1: Open de Online Editor.
Stap 2: Kies het formaat van de stickers 
Stap 3: Upload de foto(‘s), het logo of de tekst als stickers wilt laten printen
Stap 4: Klik op ‘bestellen’ en voltooi het bestelproces. Wij nemen uw order vervolgens gelijk in productie!

U kunt uw ontwerp natuurlijk ook zelf aanleveren volgens onze aanleverspecificaties. Wanneer u zelf een PDF aanlevert, kunt u deze door ons laten controleren om er zeker van te zijn dat uw stickers helemaal naar wens worden geleverd.

Goedkoop stickers bestellen

Bij Drukwerknodig printen we stickers in onze eigen digitale drukkerij. Zo kunnen we optimale kwaliteit leveren voor scherpe prijzen en snelle levertijden garanderen. Bestel uw stickers vandaag en u heeft ze snel in huis – spoedlevering is mogelijk!

Heeft u vragen, speciale wensen of komt u er niet uit? Onze vriendelijke klantenservice helpt u direct verder. Samen komen we altijd tot het gewenste resultaat!

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
A0€ 4,62
A1€ 2,82
A2€ 1,92
700 x 1000 mm€ 3,54
Maatwerk€ 2,04
50 x 50 mm€ 1,01
50 x 100 mm€ 1,02
100 x 100 mm€ 1,04
A6€ 1,06
150 x 150 mm€ 1,09
200 x 200 mm€ 1,15
75 x 75 mm€ 1,02
35 x 210 mm€ 1,03
35 x 105 mm€ 1,02
A7€ 1,03
A3€ 1,46
A4€ 1,23
A5€ 1,12

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Sticker. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Sticker

Opties

Opties

MateriaalsoortBeschrijving
Wit vinyl Monomeer Witte backing (geschikt voor binnen)Monomeer is stugger dan polymeer en is geschikt voor platte oppervlakken. Alle vinyl kan ook met een laminaat bedekt worden. Dit is om nog beter bestand te zijn tegen weersomstandigheden en is hierdoor dus langer houdbaar. Monomeer vinyl is geschikt voor binnen en buiten.
Easydot witEasy dot wit zelfklevend vinyl heeft een zogenaamde dotbelijming, dit zorgt ervoor dat er luchtkanalen in de lijm ontstaan. Waardoor je de sticker makkelijk kan aanbrengen zonder luchtbubbels en het is ook weer gemakkelijk te verwijderen of te herpositioneren! Ideaal voor binnengebruik of kortdurende buitentoepassingen.
Laminaat glansDoorzichtige glanzende sticker, geschikt voor langdurige toepassingen op vlakke en lichtgebogen ondergronden, zowel voor binnen als voor buiten. Buitenkant plakken is buitenkant lezen gewoon beeld. Binnenkant plakken is buitenkant lezen beeld spiegelen.
Laminaat matDoorzichtige matte sticker, geschikt voor langdurige toepassingen op vlakke en lichtgebogen ondergronden, zowel voor binnen als voor buiten. Buitenkant plakken is buitenkant lezen gewoon beeld. Binnenkant plakken is buitenkant lezen beeld spiegelen.
PenstickPenstick is statisch hechtend folie zonder lijmlaag, uitermate geschikt voor een gladde ondergrond zoals glas. Penstick kan van binnen aangebracht worden en het beeld naar buiten tonen. Penstick is makkelijk te verwijderen en herbruikbaar, ideaal voor seizoensgebonden acties! Kan zowel binnen- als buiten worden worden gebruikt.
Laminaat afwerkingBeschrijving
Enkelzijdig glanslaminaatEnkelzijdig beschermende laminaatlaag met glanzende afwerking. Lamineren kost 1 productiedag extra.
Enkelzijdig matlaminaatEnkelzijdig beschermende laminaatlaag met matte afwerking. Lamineren kost 1 productiedag extra.
GeenStandaard gedrukt op papier en niet voorzien van extra beschermlaag.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
ContoursnijdenBeschrijving
ContoursnijdenMet onze snijmachines van Zünd kunnen we nagenoeg elke contour of uitsnede maken.
Geen contoursnijdenGeen contoursnijden

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

krijtbordsticker-bedrukken

Krijtbordstickers

vanaf € 2,29
stickers-op-vel

Stickers (op vel)

v.a. € 3,31 - € 6,35 per stuk
raambord-bedrukken

Raamborden

v.a. € 16,53 - € 24,20 per stuk
raamsticker-bedrukken

Raamsticker

v.a. € 2,29 - € 2,69 per stuk