Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Muismat bedrukken

  • Gemakkelijk online ontwerpen in onze Online Editor
  • Muismat met foto, logo of ander ontwerp
  • Voordelig in grote en kleine oplages, al vanaf 1 stuk!
v.a. € 1,95 - € 8,49 per stuk

Een muismat bedrukken als relatiegeschenk of voor op kantoor? Ontwerp direct een muismat via onze Online Editor of lever een eigen PDF-bestand om te laten drukken!

Direct uw muismat samenstellen

Omschrijving

Muismat bedrukken met eigen ontwerp

Wilt u een muismat bedrukken voor uzelf of als relatiegeschenk? Bij Drukwerknodig kunt u voordelig en snel muismatten bedrukken met een eigen ontwerp. Via onze Online Editor kunt u in paar klikken een eigen muismat ontwerpen. Daarnaast is het ook mogelijk om een eigen PDF-bestand aan te leveren voor bedrukte muismatten.

Een muismat wordt full-color bedrukt op flexibel antislipmateriaal. Dit materiaal flexibel en de druk behoudt langdurig zijn kwaliteit. Een muismat kan worden uitgesneden in een rond of vierkant formaat. Wilt u een muismat laten uitsnijden in een bijzondere vorm? Neem dan contact op met onze specialisten en bespreek de mogelijkheden.

Hoe kan ik een muismat met foto ontwerpen?

Een muismat met foto ontwerpen kan gemakkelijk via onze Online Editor. Volg de onderstaande stappen en start direct met ontwerpen:

  1. Open de Online Editor en kies het gewenste formaat muismat
  2. Upload uw foto’s of PDF-bestand en plaats deze op de muismat
  3. Maak de muismat nog mooier met verschillende filters, cliparts en voeg eventueel een leuke tekst toe
  4. Klaar met het ontwerp? Rond de bestelling af en de muismat wordt direct gedrukt

Liever een muismat met foto ontwerpen via een eigen ontwerpprogramma. Bekijk dan onze aanleverspecificaties en Indesign-sjablonen.

Tip: het is ook mogelijk om een PDF-bestand drukklaar te maken in onze Online Editor. Upload het bestand onder het kopje ‘’foto’s’’ en plaats deze op de muismat

Snel een muismat bedrukken

Snel een muismat bedrukken? Doordat wij onze muismatten zelf bedrukken, kunnen we snelle levertijden garanderen. Daarnaast is het ook mogelijk om muismatten extra te laten bedrukken met de spoedproductie-optie. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.

Goedkoop muismatten bedrukken

Bij Drukwerknodig kunt u voordeling in kleine en grote oplages muismatten bedrukken. Een muismat met foto bestellen kan al vanaf 1 stuk! Via de prijscalculator kunt u direct een prijs samenstellen voor de gewenste oplage. Wilt u meer muismatten bestellen dan kan worden aangegeven via de calculator? Neem dan direct contact met onze specialisten en vraag een vrijblijvende offerte aan op maat!
 

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
Vierkant - 220 x 200 mm€ 8,49
Rond - 220 x 220 mm€ 8,57

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Muismat. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Muismat

Opties

Opties

BedrukkingBeschrijving
Enkelzijdig full color (4/0)Full color bedrukking op de voorzijde.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
MateriaalsoortBeschrijving
Muismat materiaal-

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

mokken-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 2,99 - € 6,65 per stuk
wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 10,12 - € 11,56 per stuk
multomap-bedrukken

Multomappen / Ringbanden

v.a. € 2,75 - € 15,33 per stuk
tegeltje-bedrukken

Tegeltjes

Populair
v.a. € 6,90 - € 11,74 per stuk