Multomappen

  • Full color bedrukking
  • Met beschermende laminaatafwerking
  • Voordelig in kleine én grote oplages
  • Keuze uit verschillende ringmechanieken
vanaf € 15,94
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden

Multomappen

  • Full color bedrukking
  • Met beschermende laminaatafwerking
  • Voordelig in kleine én grote oplages
  • Keuze uit verschillende ringmechanieken
vanaf € 15,94

Ik lever mijn eigen bestanden aan

Plaats eerst uw bestelling en lever uw eigen bestanden aan.

Prijs berekenen

Stel uw product samen, bereken uw prijs en upload uw bestanden (dit kan achteraf).

Direct uw multomappen samenstellen

Omschrijving

Multomappen van Drukwerknodig.nl

Bewaar en bescherm al je documenten en bladen netjes in een gepersonaliseerde multomap met jouw eigen huisstijl. Multomappen van Drukwerknodig.nl kun je volledig personaliseren en in full colour laten drukken met een beschermende laminaatafwerking voor een lange levensduur. De multomappen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Multomappen van Drukwerknodig.nl

Full colour bedrukte multomappen met je logo, slogan of naam bestel je bij Drukwerknodig.nl. Onze stevige ordners worden enkelzijdig full colour en afgewerkt met een beschermende laminaatafwerking. Kies daarnaast uit verschillende standaard formaten. Staat de gewenste afmeting er niet bij? Neem dan contactmet ons op voor de mogelijkheden.

Ook bieden we verschillende ringmechanieken aan. Zo kun je kiezen uit een mechaniek met 2 of 4 ringen. Let hierbij wel op het verschil in rugdikte. Bij de D-vorm mechaniek van 40 mm hoog is de rugdikte breder dan bij de andere mechanieken.

Welke mechaniek voor jouw het meest geschikt is, is afhankelijk van het gebruik. De D-vorm mechaniek is aan één zijde recht en aan één zijde rond en elke kant heeft zo zijn voordeel. Zo maakt de ronde zijde het makkelijk om aan die kant te bladeren en kun je de rechte zijde gebruiken om hoger te stapelen. Wilt u de mappen vullen met zwaardere inhoud? Dan is de Q-vorm misschien een betere optie. Door de rechte hoeken van een Q-vorm mechaniek blijft de inhoud beter zitten.

Multomap met tabbladen

Laat eigen ontworpen tabbladen bedrukken ter aanvulling op je bedrukte ringband. Voorzie je tabbladen met een logo of dompel ze onder in de huisstijl. We bieden 5 verschillende papiersoorten van zeer goede kwaliteit aan voor dit product. Daarnaast kunnen we de tabbladen van 2 of 4 boorgaten voorzien. De laminatenafwerking voor extra bescherming is optioneel.

De tabbladen kun je bestellen in het standaard A4 of A5 formaat, maar natuurlijk zijn andere formaten ook mogelijk. Voor maatwerk tabbladen kun je contact met ons opnemen!

Ringband in je eigen huisstijl

Zie je zo’n multomap in eigen huisstijl wel zitten? Lever dan direct je PDF-bestand aan en de prijs zal meteen voor je worden berekend. Kies een oplage en levering. Na het voltooien van de gehele bestelling kun je de bestanden aanleveren. Bekijk onze pagina met aanleverspecificaties hier!

Hulp nodig bij een passend concept en ontwerp? Bij Drukwerknodig.nl staat er een hardwerkend team van professionals klaar voor het bedenken en uitwerken van een sterk concept en bijpassende ontwerpen. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden!
 

Formaten

Formaten

Formaat Vanaf
A4 Staand € 16,34
A5 Staand € 15,94
210 x 210 mm € 16,14

Opties

Opties

Mechaniek Beschrijving
4-rings Q-30 Mechaniek met Q-vorm van 30 mm hoog. Geeft de multomap een rugdikte van 45 mm.
4-rings D-30 Mechaniek met D-vorm van 30 mm hoog. Geeft de multomap een rugdikte van 45 mm.
4-rings D-40 Mechaniek met D-vorm van 40 mm hoog. Geeft de multomap een rugdikte van 55 mm.
2-rings, Q30 Mechaniek met Q-vorm van 30 mm hoog. Geeft de multomap een rugdikte van 45 mm.
Afwerking Beschrijving
Matlaminaat Beschermend laminaat met een matte uitstraling.
Glanslaminaat Beschermend laminaat met een glanzende uitstraling.
Extra optie Beschrijving
Geen Standaard.
Driehoek insteek Een insteekhoes aan de linker binnenzijde van de multomap.
Visitekaarthouder Een insteekhoes voor visitekaartjes aan de linker binnenzijde van de multomap.
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€10) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
Omslag drukklaar maken (+€29,95) De PDF van het omslag is niet gemaakt volgens de aanleverspecificaties. Wij maken de PDF drukklaar voor je. Bij het plaatsen van de bestelling kun je de rugtekst in het opmerkingenveld plaatsen. Mocht je meer hulp nodig hebben bij het opmaken van de bestanden, neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij kunnen je helpen met een offerte op maat.
Bedrukking Beschrijving
Enkelzijdig full color (4/0) Enkelzijdige CMYK bedrukking.

Levering

Levering

Productiemethode Productietijd
Normaal 3 werkdagen
Spoed 2 werkdagen