Multomappen bedrukken

 • Full-color bedrukking
 • Met beschermende laminaatafwerking
 • Voordelig in kleine én grote oplages
 • Keuze uit verschillende ringmechanieken
v.a. € 2,68 - € 15,21 per stuk
Product samenstellen

Bij Drukwerknodig kunt u voordelig in kleine en grote oplages multomappen bedrukken. Met full-color bedrukking en beschermende laminaatafwerking bestelt u ringbandmappen van hoge kwaliteit. U heeft de keuze uit verschillende formaten, aantal ringen en afwerkingen. U bestelt al multomappen vanaf €2,68 per stuk!

Product samenstellen

Direct uw multomappen samenstellen

Omschrijving

Multomappen laten bedrukken bij Drukwerknodig

U kunt ringbanden bedrukken om al uw documenten en belangrijke papieren in te bewaren. U kunt deze personaliseren met uw bedrijfslogo, een foto of een ontwerp in uw huisstijl maken. Door onze full-color bedrukking van hoge kwaliteit en een beschermde laminaatafwerking, gaan de mappen lang mee. Bovendien kunnen wij zelf ringbanden bedrukken in onze eigen drukkerij, waardoor u verzekerd bent van een vaste lage prijs.

U kunt multomappen bestellen in verschillende formaten en met verschillende ringmechanieken. Daarnaast kunt u ook uw eigen ontworpen tabbladen bedrukken ter aanvulling op uw bedrukte ringband. Deze kunnen geleverd worden met 2 of 4 boorgaten, afhankelijk van de door u gekozen ringbandmechaniek.

Mappen bedrukken kleine oplage

Wist u dat wij alles digitaal drukken, waardoor we vaak goedkoper, kleine oplages voor u kunnen bedrukken? Bij ons kunt u al een map bedrukken vanaf 1 stuk, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om 500 mappen te bedrukken. Zit het aantal oplages wat u wilt er niet tussen of wilt u een map op maat laten bedrukken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem dan contact op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Welke opties zijn er voor mijn multomap?

U heeft veel opties wanneer u ervoor kiest om een multomap te bedrukken bij Drukwerknodig. Zo heeft u de keuze uit de volgende formaten:

 • A5 mappen
 • A4 mappen
 • 210 x 210 mm

Naast het formaat, kunt u ook kiezen uit verschillende ringmechanieken. U kunt uw multomappen bestellen met de volgende mechanieken:

 • 2-rings Q30
 • 4-rings Q30
 • 4-rings D30
 • 4-rings D40

Bij deze opties geeft de letter de vorm van de ringen aan en het cijfer de hoogte van de ringen. Bij het selecteren van deze opties zult u het verschil ook zien in de afbeelding. Uiteraard zit er per ringmechaniek ook een verschil in rugdikte. Zo is bij de D-vorm mechaniek van 44 millimeter hoog de rugdikte breder dan bij andere mechanieken. Wilt u graag meer informatie over mechanieken of wilt u advies over welke het beste past bij uw ontwerp? Neem dan contact met ons op. Ons team van ervaren professionals helpt u graag verder!

Een derde optie die u heeft, is de keuze om uw bedrukte multomappen van een driehoek-insteek of een visitekaarthouder te voorzien. Bij de driehoek-insteek voorzien wij de multomap van een driehoekvormige plastic insteekhoes aan de linker binnenzijde van de map. Bij een visitekaarthouder voorzien wij de multomap van een hoesje voor visitekaartjes.

Ten slotte heeft u de keuze uit twee verschillende afwerkingen. Wij kunnen uw multomappen bedrukken met matlaminaat of glanslaminaat.

Hoe ontwerp ik een multomap?

In slechts vier eenvoudige stappen kunt u snel en gemakkelijk uw eigen mappen ontwerpen:

 1. Open onze online editor
 2. Kies het gewenste formaat van uw map
 3. Upload de foto(‘s), afbeeldingen of het logo dat u wilt gebruiken
 4. Sla uw project tussentijds op om er later verder aan te werken, of ga gelijk door met bestellen. Wij nemen uw order vervolgens direct in productie!

Werkt u liever in InDesign? Download dan hierboven bij het kopje “specificaties” uw sjabloon. U kunt dan uw ontwerp uploaden in pdf-vorm. Indien u twijfelt of uw pdf geschikt is om een multomap mee te bedrukken, kunt u ervoor kiezen om uw pdf te laten controleren.

Optimale kwaliteit en de beste service

Wij vinden het belangrijk dat uw bedrukte multomappen volgens onze hoge kwaliteitsstandaard op tijd bij u geleverd wordt. Mocht u vragen of onduidelijkheden hebben, neem dan gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice. Via de chat, mail of telefoon wordt u meteen verder geholpen!

Formaten

Formaten

Formaat vanaf
A4 Staand 15,61
A5 Staand 15,21
210 x 210 mm 15,41

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Multomap. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat het u ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Multomap

Opties

Opties

Mechaniek Beschrijving
4-rings Q-30 Mechaniek met Q-vorm van 30 mm hoog. Geeft de multomap een rugdikte van 45 mm.
2-rings, Q30 Mechaniek met Q-vorm van 30 mm hoog. Geeft de multomap een rugdikte van 45 mm.
Laminaat afwerking Beschrijving
Matlaminaat Beschermend laminaat met een matte uitstraling.
Glanslaminaat Beschermend laminaat met een glanzende uitstraling.
Extra optie Beschrijving
Geen Standaard.
Driehoek insteek Een insteekhoes aan de linker binnenzijde van de multomap.
Visitekaarthouder Een insteekhoes voor visitekaartjes aan de linker binnenzijde van de multomap.
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€20) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
Omslag drukklaar maken (+€29,95) De PDF van het omslag is niet gemaakt volgens de aanleverspecificaties. Wij maken de PDF drukklaar voor je. Bij het plaatsen van de bestelling kun je de rugtekst in het opmerkingenveld plaatsen. Mocht je meer hulp nodig hebben bij het opmaken van de bestanden, neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij kunnen je helpen met een offerte op maat.
Bedrukking Beschrijving
Enkelzijdig full color (4/0) Enkelzijdige CMYK bedrukking.

Levering

Levering

Productiemethode Verwachte levertijd*
Normaal 3 werkdagen
Spoed 2 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering

Gerelateerde producten

hardcover-boek-drukken

Boek (hardcover)

v.a. € 4,56 - € 18,87 per stuk
losbladig-printen

Losbladig

v.a. € 0,05 - € 5,05 per stuk
notitieblokken-bedrukken

Notitieblokken

v.a. € 0,82 - € 8,31 per stuk
schriften-bedrukken

Schriften

v.a. € 0,71 - € 5,70 per stuk