Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Multomap / Ringband

 • Vanaf 1 stuk & hoge volumekortingen
 • 2- of 4-rings mechanieken
 • Online ontwerpen of eigen PDF-bestand
v.a. € 2,75 - € 15,33 per stuk

Laat multomappen / ringbanden bedrukken met eigen logo, foto’s en teksten. Een multomap ontwerpen kan gemakkelijk via onze Online Editor of lever eigen PDF-bestanden aan.

Direct uw multomappen / ringbanden samenstellen

Omschrijving

Multomappen / ringbanden bedrukken

Laat voordelig multomappen / ringbanden bedrukken met eigen ontwerp. Via onze Online Editor kunt in een paar klikken een eigen multomap ontwerpen en laten bedrukken. Uiteraard is het ook mogelijk om te werken met een eigen ontwerpprogramma.

Multomappen kunnen worden bedrukt in drie verschillende standaardformaten:

 • A4
 • A5
 • 210 x 210 mm

Naast de diverse formaten is het ook mogelijk om multomappen te laten voorzien van verschillende mechanieken:

 • 2-rings Q30
 • 4-rings Q30

Bij de code van de mechanieken geeft de letter de vorm van het mechaniek aan en het getal de hoogte van de ringen. Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar een ander soort mechaniek? Neem dan contact op met onze specialisten en bespreek de mogelijkheden.

Om de kaft te beschermen tegen krassen wordt deze standaard voorzien van een laminaatafwerking. Hierbij kan worden gekozen voor mat- of glanslaminaat.

Ook de binnenzijde van de ordners kunnen worden voorzien van extra opties. Zo kan er worden gekozen voor een driehoek-insteekhoes waar losse vellen veilig opgeborgen kunnen worden. Daarnaast kan er worden gekozen voor een visitekaarthouder.

Hoe kan ik multomappen ontwerpen en laten drukken?

Een multomap ontwerpen en laten drukken kan gemakkelijk via onze Online Editor. Volg de onderstaande stappen en start direct met ontwerpen:

 1. Open de Online Editor en kies het formaat multomap
 2. Upload eigen foto’s, logo’s of PDF-bestanden in het programma
 3. Maak de multomap nog mooier met teksten, cliparts en filters
 4. Klaar met ontwerpen? Rond de bestelling af

Liever via een multomap ontwerpen via een ander programma? Bekijk dan onze aanleverspecificaties en Indesign-sjablonen om een eigen PDF-bestand aan te leveren.

Tip: Het is ook mogelijk om PDF-bestanden drukklaar te maken via onze Online Editor. Upload het bestand onder het tabje ‘’Foto’s’’ en plaats deze op de multomap.

Snel multomappen laten drukken

Doordat wij onze multomappen in eigen huis drukken, kunnen we snelle levertijden garanderen. Daarnaast is het ook mogelijk om ringbanden extra snel te laten produceren met de spoedproductie-optie. Bekijk de actuele levertijden om te zien wat de verwachte leverdatum is op dit moment.

Ordners bedrukken op maat

Wilt u een ringband laten bedrukken in een ander formaat of met een bijzondere afwerking? Met meer dan 30 jaar ervaring op de drukwerkmarkt zijn we o.a. specialist in het drukken van multomappen. Zo produceren we mappen als cursusmappen, dossiermappen of als archiefmappen. Neem direct contact op met onze drukwerkspecialisten en bespreek alle mogelijkheden voor het bedrukken van multomappen.

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
A4 Staand€ 17,78
A5 Staand€ 15,33
210 x 210 mm€ 15,53

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Multomap. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Multomap

Opties

Opties

MechaniekBeschrijving
4-rings Q-30Mechaniek met Q-vorm van 30 mm hoog. Geeft de multomap een rugdikte van 45 mm.
2-rings, Q30Mechaniek met Q-vorm van 30 mm hoog. Geeft de multomap een rugdikte van 45 mm.
Laminaat afwerkingBeschrijving
MatlaminaatBeschermend laminaat met een matte uitstraling.
GlanslaminaatBeschermend laminaat met een glanzende uitstraling.
Extra optieBeschrijving
GeenStandaard.
Driehoek insteekEen insteekhoes aan de linker binnenzijde van de multomap.
VisitekaarthouderEen insteekhoes voor visitekaartjes aan de linker binnenzijde van de multomap.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
Omslag drukklaar maken (+€29,95)De PDF van het omslag is niet gemaakt volgens de aanleverspecificaties. Wij maken de PDF drukklaar voor je. Bij het plaatsen van de bestelling kun je de rugtekst in het opmerkingenveld plaatsen. Mocht je meer hulp nodig hebben bij het opmaken van de bestanden, neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij kunnen je helpen met een offerte op maat. Let op: wanneer u kiest voor het drukklaar maken van de omslag kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de omslag is goedgekeurd.
BedrukkingBeschrijving
Enkelzijdig full color (4/0)Enkelzijdige CMYK bedrukking.
PapiersoortBeschrijving
170 grams gloss mcGestreken papiersoort, houtvrij, wit, glanzend. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Elementair Chloorvrij (ECF), Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

losbladig-printen

Losbladig

v.a. € 0,23 - € 5,34 per stuk
visitekaartjes drukken

Visitekaartjes

Populair
v.a. € 0,01 - € 0,05 per stuk
briefpapier-drukken

Briefpapier

v.a. € 0,08 - € 0,09 per stuk
offertemappen-bedrukken

Offertemappen

v.a. € 1,26 - € 2,87 per stuk