Tafelkleed drukken

  • In grote en kleine oplages
  • Spoedlevering mogelijk
  • Verschillende formaten
v.a. € 17,80 - € 20,34 per stuk
Product samenstellen

Tafelkleed drukken met een uniek ontwerp? Het tafelkleed wordt gedrukt op vlam vertragend polyester. Tafelkleden kunnen worden gedrukt in verschillende formaten en in kleine, maar ook grote oplages. Onze tafelkleden worden gedrukt in eigen huis waardoor uw kwaliteit van dichtbij wordt gewaarborgd. 

Product samenstellen

Direct uw tafelkleed samenstellen

Omschrijving

Tafelkleden ontwerpen

Een tafelkleed bedrukken met eigen ontwerp ik een echte eyecatcher. Door het bedrukken van een tafelkleed creëert u makkelijk sfeer in de ruimte. Wilt u een ander formaat dan aangegeven is? Er is veel mogelijk bij Drukwerknodig. Wij staan altijd voor u klaar voor vragen. 

Door een bedrukte tafelkleed mee te nemen naar een beurs of evenement bent u met weinig moeite herkenbaar en zichtbaar. Een tafelkleed is makkelijk mee te nemen en erg licht. Perfect voor promotionele doeleinden dus!

Tafelkleed drukken bij Drukwerknodig?

Tafelkleden zijn in kleine en grote aantallen te drukken daarnaast zijn er drie standaard formaten namelijk: 1000 x 1000 mm, 1000 x 2000 mm en 1500 x 1500 mm en natuurlijk is maatwerk mogelijk als u een ander formaat geliefd. U kunt het ontwerp aanleveren als pdf-bestand, maar ook ontwerpen in de Online Editor. De editor van Drukwerknodig is erg gebruiksvriendelijk en biedt talrijke mogelijkheden.

Heeft u binnenkort een personeelsfeest, open dag of staat u op een beurs? Een tafelkleed met eigen ontwerp maakt het helemaal af. Het geeft sfeer, u draagt uw huisstijl naar buiten en het geeft ook nog eens een promotionele factor voor uw bedrijf!

Formaten

Formaten

Formaat vanaf
1000 x 1000 mm 20,34
1000 x 2000 mm 40,56
Maatwerk 1,81

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Tafelkleed. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat het u ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Tafelkleed

Opties

Opties

Bedrukking Beschrijving
Enkelzijdig full color (4/0) Full color bedrukking op de voorzijde.
Materiaalsoort Beschrijving
Tafelkleed Tafelkleed
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€20) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

Productiemethode Verwachte levertijd*
Normaal 3 werkdagen
Spoed 2 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering

Gerelateerde producten

bierviltjes-bedrukken

Bierviltjes

v.a. € 0,13 - € 0,33 per stuk
flesetiketten-drukken

Flesetiketten

v.a. € 0,47 - € 0,98 per stuk
placemats-drukken1

Placemats

v.a. € 0,06 - € 0,56 per stuk
tafelkaarten-bedrukken

Tafelkaarten

v.a. € 0,77 - € 4,52 per stuk