Deurhangers drukken

  • Verschillende vormen, maten en papiersoorten
  • In grote en kleine oplages
  • Diverse afwerkingsopties
v.a. € 0,24 - € 5,47 per stuk

Bij Drukwerknodig kunt u goedkope deurhangers drukken. Deze zijn op veel plekken inzetbaar en een echte eyecatcher. Bij ons kunt u ze bestellen in verschillende vormen en formaten, waardoor er altijd iets geschikts voor u tussen zit. Wacht dus niet langer en laat nu uw deurhangers drukken bij Drukwerknodig!

Product samenstellen

Direct uw deurhangers samenstellen

Omschrijving

Goedkope deurhangers bedrukken

Bent u op zoek naar een voordelige drukkerij waar u gepersonaliseerde deurhangers kunt maken en bedrukken? Bij Drukwerknodig doet u alles in één keer! Onze deurhangers kunnen vrijwel overal en op elke deur worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan een hotel, beurs, of zelfs in uw eigen huis! Dankzij onze tientallen jaren drukervaring, zorgen wij voor de kwaliteit die u van ons gewend bent. Ons team van specialisten staat elke dag klaar om u verder te helpen, zodat wij voor u de beste deurhangers kunnen bedrukken!

Met een ruim assortiment aan opties en afwerkingen ontwerpt u altijd een bedrukte deurhanger die bij uzelf of bij uw organisatie past. Hecht u bijvoorbeeld veel waarde aan de afbeeldingen en kleuren van uw design? Kies dan voor glanslaminaat afwerking. De kleuren en details komen dan een stuk mooier naar voren. Voor een kleine meerprijs kunt u er ook voor kiezen om uw design te laten controleren door één van onze vormgevers. U weet dan 100% zeker dat uw bedrukte deurhangers er tiptop uit gaan zien!

Snel uw deurhangers in huis? Kies dan voor onze spoedlevering. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling eerder gedrukt gaat worden.

Deurhangers ontwerpen en aanleveren

Bij Drukwerknodig kunt u ervoor kiezen om uw pdf-bestand zelf aan te leveren, maar u kunt ook uw eigen deurhangers ontwerpen in onze handige Online Editor. Volg de hieronder genoemd stappen om uw eigen bedrukte deurhangers in huis te krijgen:

  1. Ontwerp uw deurhangers in de online editor, of lever uw eigen bestanden aan.
  2. Selecteer alle gewenste opties en afwerkingen.
  3. Doorloop het bestelproces en wij gaan gelijk aan de slag voor u.

Verschillende formaten

Wilt u graag een compacte deurhanger laten bedrukken? Of juist één van een groter formaat met een premium papiersoort? Wij bieden u een ruim assortiment aan formaten en opties aan. Met zes verschillende formaten en zes verschillende papiersoorten, zit er altijd iets voor u bij.

Heeft u maatwerk nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. Samen helpen wij u verder!

Formaten

Formaten

Formaat vanaf
Vierkant - 80 x 127 mm 32,80 (6 stuks)
Pijl - 80 x 170 mm 32,80 (6 stuks)
Rond - 80 x 185 mm 32,80 (6 stuks)
Schuin - 80 x 200 mm 32,80 (6 stuks)
Rechthoekig - 80 x 200 mm 32,80 (6 stuks)
Rechthoekig - 102 x 280 mm 32,90 (6 stuks)

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Deurhanger. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat het u ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Deurhanger

Opties

Opties

Papiersoort Beschrijving
260 grams invercote creato Tweezijdig gestreken sulfaatkarton (achterkant beschrijfbaar).
300 grams biotop Ongestreken papiersoort, de kleur van het papier is natuurwit (beschrijfbaar). Het papier is gebleekt zonder optische witmakers en beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Chloorvrij proces (PCF), Verouderingsbestendig papier(DIN/ISO 9706), ColorLok®-technologie.
300 grams motif Ongestreken papiersoort (beschrijfbaar), houtvrij, helderwit. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Elementair Chloorvrij (ECF). Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
300 grams silk mc Gestreken papiersoort, houtvrij, wit, licht glanzend. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel. Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
350 grams invercote creato Tweezijdig gestreken sulfaatkarton (achterkant beschrijfbaar).
283 grams kraft Kraft papier kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. De dikte van het papier maakt het geschikt voor kaarten, verpakkingen, labels en nog veel meer. De kleur van het papier combineert leuk met verschillende ontwerpen en designs. Let op: wij raden het af om afbeeldingen te gebruiken met veel kleur en de kleur wit wordt niet gedrukt op het papier.
Bedrukking Beschrijving
Dubbelzijdig full color (4/4) Full color bedrukking op beide zijden van het papier.
Dubbelzijdig zwart (1/1) Zwarte bedrukking op beide zijden van het papier.
Laminaat afwerking Beschrijving
Geen Standaard gedrukt op papier en niet voorzien van extra beschermlaag.
Dubbelzijdig glanslaminaat -
Dubbelzijdig matlaminaat -
Enkelzijdig glanslaminaat -
Enkelzijdig matlaminaat -
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€20) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

Productiemethode Verwachte levertijd*
Normaal 3 werkdagen
Spoed 2 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering

Gerelateerde producten

baliedisplay-ontwerpen

Baliedisplays

v.a. € 1,87 - € 7,33 per stuk
raambord-bedrukken

Raamborden

v.a. € 13,70 - € 17,12 per stuk
stickers-op-vel

Stickers (op vel)

v.a. € 3,00 - € 5,50 per stuk
tafelkaarten-bedrukken

Tafelkaarten

v.a. € 0,77 - € 4,52 per stuk