Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Visitekaartjes drukken

 • Gemakkelijk visitekaartjes maken in onze Online Editor
 • Visitekaartjes drukken in kleine en grote oplages
 • Spoedproductie mogelijk
v.a. € 0,02 - € 0,29 per stuk

Maak een onvergetelijke indruk en laat eigen visitekaartjes drukken. Start direct met ontwerpen via onze Online Editor of lever een eigen PDF-bestand aan.

Direct uw visitekaartjes samenstellen

Omschrijving

Snel en voordelig visitekaartjes drukken

Bij Drukwerknodig kunt u snel en voordelig visitekaartjes drukken vanaf een oplage van 50 stuks. Via onze Online Editor kunt u in een paar klikken uw eigen visitekaartjes maken, maar het is ook mogelijk om uw eigen PDF-bestand te gebruiken. Visitekaartjes worden standaard gedrukt op het formaat 8,5 x 5,5 cm. 

Visitekaartjes drukken kan met verschillende papiersoorten en afwerkingen. Doordat wij alles in eigen huis produceren kunnen we snelle levertijden garanderen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw visitekaartjes eerder te versturen door gebruik te maken van de spoedproductie-optie. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.

Hoe kan ik visitekaartjes ontwerpen en laten drukken?

Visitekaartjes ontwerpen en laten drukken kan gemakkelijk via onze Online Editor. Kies uit kant-en-klare thema’s of maak uw visitekaartje volledig naar eigen smaak op. Volg de onderstaande stappen en start direct met ontwerpen:

 1. Open de Online Editor en kies het gewenste formaat visitekaartje
 2. Kies uit kant-en-klare thema’s of start met een blanco ontwerp
 3. Upload uw eigen logo en foto’s en plaats deze op het visitekaartje
 4. Voeg teksten zoals naam en telefoonnummer toe
 5. Maak uw kaartje nog mooier met unieke cliparts en icoontjes, of voeg een QR-code toe die leidt naar uw eigen site
 6. Klaar met uw ontwerp? Rond de bestelling af en krijgt uw visitekaartjes thuisgestuurd!

Liever visitekaartjes ontwerpen via een ander programma? Het is ook mogelijk om een eigen PDF-bestand aan te leveren. Bekijk hiervoor goed onze aanleverspecificaties.

Tip: het is ook mogelijk om PDF-bestanden drukklaar te maken via onze Online Editor. Upload het bestand onder het tabje ‘’Foto’s’’ en plaat deze vervolgens in het ontwerp.

Papiersoorten visitekaartjes

Visitekaartjes drukken kan op diverse papiersoorten. Hieronder vindt u een beschrijving van de unieke eigenschappen en kenmerken van alle papiersoorten die beschikbaar zijn voor visitekaartjes:

 • Invercote creato: Dit is een tweezijdig gestreken papiersoort, waarbij de achterkant beschrijfbaar is. Dit papier is de meest gekozen papiersoort.
 • Biotop: Biotop is een gerecyclede papiersoort met een crème kleur, omdat het ongebleekt is. Dit geeft uw visitekaartjes een luxe en duurzame uitstraling. Het papier is aan beide kanten beschrijfbaar.
 • Motif: Motif papier is extra stevig en niet gestreken. Het papier is elementair chloorvrij gebleekt en is aan beide kanten beschrijfbaar.
 • Kraft: Kraft papier is een extra stevige papiersoort dat onder andere gebruikt wordt voor verpakkingen en labels. Het heeft een kartonachtige kleur wat goed combineert met verschillende ontwerpen. Wel raden we het af om afbeeldingen met veel kleur of een witte kleur te gebruiken. Het papier is aan beide kanten beschrijfbaar.
 • Gloss MC: Gloss MC is een glanzende gestreken papiersoort, dat aan beide kanten niet beschrijfbaar is.
 • Silk MC: Silk MC lijkt veel op Gloss MC papier, maar is licht glanzend. Ook deze papiersoort is niet beschrijfbaar.

Liever papiersamples ontvangen? Vraag dan direct onze gratis Monsterbox aan!

Unieke opties en afwerkingen

Om van visitekaartjes een echte eye-catcher is het mogelijk om deze af te werken met verschillende materiaalsoorten voor een luxe uitstraling. Zo is het mogelijk om te kiezen voor glans- of matlaminaat. Ook is het mogelijk om visitekaartjes te drukken met ronde hoeken. Daarnaast kan er een promo- of bewaardoosje bij besteld worden om de visitekaartjes veilig op te bergen.

Visitekaartjes op maat

Visitekaartjes drukken op een ander formaat, andere afwerkingen of grotere oplages? Neem direct contact op met onze specialisten en bespreek alle mogelijkheden voor het perfecte visitekaartje!

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
8,5 x 5,5 cm€ 14,46 (50 stuks)
5,5 x 8,5 cm€ 14,46 (50 stuks)

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Visitekaartjes. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Visitekaartjes

Visitekaartjes (vorm)

Opties

Opties

PapierBeschrijving
350 grams dubbelzijdig gestreken sulfaatkartonExtra stevig gecacheerd papier (achterkant beschrijfbaar).
HVO 300 gramsExtra stevig ongestreken HVO papier. Is extra wit en heeft een open structuur.
300 grams gloss mcGestreken papiersoort, glanzend.
300 grams silk mcGestreken papiersoort, houtvrij, wit, licht glanzend. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel.
283 grams kraftKraft papier kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. De dikte van het papier maakt het geschikt voor kaarten, verpakkingen, labels en nog veel meer. De kleur van het papier combineert leuk met verschillende ontwerpen en designs. Let op: wij raden het af om afbeeldingen te gebruiken met veel kleur en de kleur wit wordt niet gedrukt op het papier.
260 grams dubbelzijdig gestreken sulfaatkartonTweezijdig gestreken sulfaatkarton (achterkant beschrijfbaar).
300 grams HVO NatuurwitOngestreken papiersoort, de kleur van het papier is natuurwit (beschrijfbaar). Het papier is gebleekt zonder optische witmakers en beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Chloorvrij proces (PCF), Verouderingsbestendig papier(DIN/ISO 9706), ColorLok®-technologie.
300 grams gerecycled papierOngestreken papiersoort (beschrijfbaar), natuurwit, gemaakt van 100% gerecycled vezels. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Chloorvrij geproduceerd (PCF). Verouderingsbestending papier (DIN 6738).
Laminaat afwerkingBeschrijving
Standaard-
Dubbelzijdig matlaminaat-
Dubbelzijdig glanslaminaat-
BedrukkingBeschrijving
Dubbelzijdig full color (4/4)Full color bedrukking op beide zijden van het papier.
Enkelzijdig full color (4/0)Full color bedrukking op de voorzijde van het papier.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
Extra'sBeschrijving
Geen doosjeEr wordt geen bewaardoosje meegeleverd.
PromodoosjeIn dit handige meeneemdoosje passen 50 visitekaartjes.
VisitekaarthouderGeschikt voor 40-50 stuks visitekaartjes, afhankelijk van de gekozen dikte van het papiersoort.
Aluminium visitekaartdoosjeAluminium visitekaartdoosje
Afwerking hoekenBeschrijving
Ronde hoekenDe visitekaartjes krijgen afgeronde hoeken.
Standaard hoeken-

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

offertemappen-bedrukken

Offertemappen

v.a. € 1,26 - € 2,87 per stuk
multomap-bedrukken

Multomappen / Ringbanden

v.a. € 2,75 - € 15,33 per stuk
afsprakenkaarten-drukken

Afsprakenkaarten

v.a. € 0,04 - € 0,31 per stuk