Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Roll-up banner maken

  • Lichtgewicht en binnen één minuut opgezet
  • Inclusief gratis draagtas
  • Gemakkelijk ontwerpen in onze Online Editor
v.a. € 50,03 - € 55,59 per stuk

Een roll-up banner maken voor een beurs of ander evenement? Start direct met ontwerpen in onze Online Editor of lever een eigen PDF-bestand aan.

Direct uw roll-up banners samenstellen

Omschrijving

Roll-up banner maken en bedrukken

De aandachtrekken op een beurs, evenement of in de zaak? Laat direct een eigen roll-up banner bedrukken met uw boodschap! Bij Drukwerknodig kunt u gemakkelijk en snel een eigen roll-up banner maken. Via onze Online Editor kunt in een paar klikken een roll-up banner ontwerpen en bestellen, of lever een eigen PDF-bestand aan.

Een roll-up banner wordt gedrukt en vervolgens bevestigd geleverd in een stevige cassette. Hieruit kan de banner gerold worden en worden vastgezet met de staander. Daarnaast wordt er een gratis draagtas meegeleverd waar de roll-up banner gemakkelijk in opgeborgen en vervoerd kan worden.

Het is ook mogelijk om een roll-up banner te gebruiken als transparant preventiescherm of greenscreen.

Roll-up banner cassettes en formaten

Een roll-up banner bestellen? Dan heeft u keuze uit twee verschillende cassettes voor de staande banner:

  • Budget roll-up banner: de cassette is aan de zijdes afgewerkt met plastic en is voorzien van één plastic poot om op te staan.
  • Premium roll-up banner: de cassette is volledig van aluminium en heeft twee aluminium poten voor extra stevigheid

De roll-up banners zijn beschikbaar in de onderstaande standaardformaten:

Liever een banner in een ander formaat of een grote oplage bestellen? Neem direct contact op met onze specialisten en bespreek de mogelijkheden voor het drukken van banners.

Hoe kan ik een roll-up banner maken?

Via onze handige Online Editor kunt u in een paar klikken een roll-up banner maken en laten drukken. Volg de onderstaande stappen en start direct met het ontwerpen:

  1. Open de Online Editor en kies het formaat Roll-up banner
  2. Upload uw eigen foto’s, logo’s of PDF-bestanden en plaats deze op de banner
  3. Voeg eventueel teksten, achtergronden en andere decoraties toe aan het ontwerp
  4. Klaar? Rond de bestelling af en de banner wordt direct gedrukt

Liever via een ander programma een roll-up banner ontwerpen? Bekijk dan goed onze aanleverspecificaties voor het PDF-bestand.

Tip: het is ook mogelijk om PDF-bestanden drukklaar te maken via onze Online Editor. Upload deze onder het tabje ‘’Foto’s’’ en plaats deze in het ontwerp.

Snel een roll up banner bedrukken

Doordat wij alles in eigen huis bedrukken, kunnen we snelle levertijden garanderen. Bekijk de actuele levertijden om te zien wat de verwachte leverdatum is voor een rollbanner. Daarnaast is het ook mogelijk om je roll-up banner extra snel te laten bedrukken met de spoedproductie-optie.
 

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
850 x 2000 mm€ 55,59
1000 x 2000 mm€ 70,74
1200 x 2000 mm€ 78,06

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Roll-up banners. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Roll-up banners

Opties

Opties

MateriaalsoortBeschrijving
Polyester (silverback)-
BisonyldoekExtra stevig PVC zeil. Door zijn brandvertragende eigenschappen is dit materiaal zeer geschikt voor bedrijven en organisaties waar extra op brandveiligheid gelet wordt.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
BedrukkingBeschrijving
Enkelzijdig full color (4/0)Full color bedrukking op de voorzijde.
Extra optieBeschrijving
Budget roll-up bannerDe budget roll up banner is afgewerkt met plastic zijkanten en heeft een aluminium stok aan de achterzijde. Deze roll up banner heeft 1 poot in het midden, gemaakt van plastic.
Premium roll-up bannerDe premium roll up banner is afgewerkt met aluminium en heeft een aluminium stok aan de achterzijde. Deze roll up banner heeft 2 stevige poten, ook gemaakt van aluminium.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal4 werkdagen
Spoed3 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

green-screen

Green screen

Nieuw
v.a. € 43,48 - € 55,74 per stuk
banners-drukken

Banner / Spandoek

v.a. € 13,60 - € 23,08 per stuk
visitekaartjes drukken

Visitekaartjes

Populair
v.a. € 0,01 - € 0,05 per stuk