Roll-up banner bestellen

  • Lichtgewicht en binnen een minuut opgezet
  • Inclusief gratis draagtas
  • In verschillende formaten
v.a. € 22,17 - € 24,64 per stuk
Product samenstellen

Een roll-up banner is ideaal voor presentaties of als promotie- en decoratiemateriaal. U kunt deze banner eenvoudig binnen een minuut opzetten, waardoor u binnen no-time uw boodschap kunt overbrengen. U kunt roll-up banners bestellen in de formaten 850x2000, 1000x2000 en 1200x2000 millimeter.

Product samenstellen

Direct uw roll-up banners samenstellen

Omschrijving

Een roll-up banner maken

Bij Drukwerknodig kunt u eenvoudig een roll-up banner maken. Deze roll-up banner is door z’n handige oprolsysteem, lichte gewicht en de gratis draagtas gemakkelijk mee te nemen en op te zetten. De banner is door zijn stevigheid meerdere keren in te zetten, waardoor deze geschikt is om op meerdere congressen, beurzen, festivals en evenementen in te zetten. Door een roll-up banner te maken, zorgt u ervoor dat uw stand extra opvalt en komt u professioneel en verzorgd voor de dag!

Wilt u uw stand extra laten opvallen? Dan kunt u bij Drukwerknodig ook een banner maken en plafondhangers bedrukken.

Verschillende soorten roll-up banners

Bij Drukwerknodig heeft u de keuze tussen twee verschillende soorten roll-up banners: een goedkope budget roll-up banner en een premium roll-up banner.

Budget roll-up banner

De budget roll-up banner is een goedkope roll-up banner, die al verkrijgbaar is vanaf €22,17 per stuk! Deze banner is afgewerkt met plastic zijkanten en heeft een aluminium stok aan de achterzijde Dze roll-up banner heeft 1 plastic poot aan het midden.

Premium roll-up banner

De premium roll-up banner van Drukwerknodig is extra stevig, omdat deze is afgewerkt met aluminium. Daarnaast heeft deze twee stevige poten gemaakt van aluminium. Door de stevigheid van deze banner is hij nog vaker te gebruiken. Hierdoor is de premium roll-up banner de meest duurzame keuze.

Een roll-up banner ontwerpen

Bij Drukwerknodig heeft u de keuze om uw roll-up banner op twee manieren te ontwerpen: via onze online editor, of in uw eigen ontwerpprogramma. Uw roll-up banner ontwerpt u eenvoudig in een paar stappen:

  1. Open onze online editor
  2. Upload de afbeelding(en) die u wilt gebruiken voor uw ontwerp
  3. Voegen eventueel tekst of andere decoraties toe
  4. Sla uw project tussentijds op, of bestel uw roll-up banner direct

Wanneer u uw roll-up banner ontwerpt in uw eigen ontwerpprogramma, kunt u gebruik maken van onze pdf-uploader. Houd hierbij wel rekening met onze aanleverspecificaties.

Service

Wij bedrukken uw roll-up banner in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij korte levertijden en lage prijzen aanbieden. Wanneer u uw bestelling sneller nodig heeft, kunt u ook kiezen voor een spoedlevering. Benieuwd naar de levertijden? Bekijk hier de levertijden

Heeft u vragen, of bent u op zoek naar bijvoorbeeld uw maatwerk roll-up banner? Dan kunt u contact met ons opnemen. Onze professionele klantenservice staat voor u klaar en helpt u graag verder!

Formaten

Formaten

Formaat vanaf
850 x 2000 mm 24,64
1000 x 2000 mm 41,50
1200 x 2000 mm 47,99

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Roll-up banners. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat het u ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Roll-up banners

Opties

Opties

Materiaalsoort Beschrijving
Polyester (silverback) -
Bisonyldoek Extra stevig PVC zeil. Door zijn brandvertragende eigenschappen is dit materiaal zeer geschikt voor bedrijven en organisaties waar extra op brandveiligheid gelet wordt.
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€20) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
Bedrukking Beschrijving
Enkelzijdig full color (4/0) Full color bedrukking op de voorzijde.
Extra optie Beschrijving
Budget roll-up banner De budget roll up banner is afgewerkt met plastic zijkanten en heeft een aluminium stok aan de achterzijde. Deze roll up banner heeft 1 poot in het midden, gemaakt van plastic.
Premium roll-up banner De premium roll up banner is afgewerkt met aluminium en heeft een aluminium stok aan de achterzijde. Deze roll up banner heeft 2 stevige poten, ook gemaakt van aluminium.

Levering

Levering

Productiemethode Verwachte levertijd*
Normaal 3 werkdagen
Spoed 2 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering

Gerelateerde producten

baliebordje-drukken

Baliebordjes

Nieuw
v.a. € 2,85 - € 4,08 per stuk
baliedisplay-ontwerpen

Baliedisplays

v.a. € 1,87 - € 7,33 per stuk
plafondhanger-bedrukken

Plafondhangers (langdurig)

v.a. € 9,69 - € 12,51 per stuk
tijdelijke-plafondhanger

Plafondhangers (tijdelijk)

v.a. € 1,04 - € 6,09 per stuk