Roll-up banners

  • Lichtgewicht en binnen een minuut opgezet
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Met gratis draagtas
vanaf € 62,15
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden

Roll-up banners

  • Lichtgewicht en binnen een minuut opgezet
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Met gratis draagtas
vanaf € 62,15

Ik lever mijn eigen bestanden aan

Plaats eerst uw bestelling en lever uw eigen bestanden aan.

Prijs berekenen

Stel uw product samen, bereken uw prijs en upload uw bestanden (dit kan achteraf).

Direct uw roll-up banners samenstellen

Omschrijving

Roll-up banner bedrukken

Een roll banner is ideaal voor presentaties of als promotie- en decoratiemateriaal. U rolt de banner binnen een minuut uit, waardoor u binnen no-time de juiste sfeer hebt neergezet en de aandacht van voorbijgangers trekt. Rolbanners zijn ook zeer geschikt als reclamemateriaal binnen uw winkel of horecagelegenheid. Er zijn vele toepassingen denkbaar.

De banner is door het handige oprolsysteem, lichte gewicht en de gratis draagtas gemakkelijk mee te nemen en meermaals inzetbaar. Ideaal voor congressen, beurzen, festivals en evenementen. Een roll-up banner geeft uw stand net dat beetje extra en zorgt ervoor dat u professioneel voor de dag komt. U heeft het mobiele display binnen een handomdraai opgezet en weer ingepakt, waardoor het een toevoeging is voor iedere presentatie. Bestel uw roll-up banner vandaag nog bij Drukwerknodig.nl!

Een roll-up banier met uw eigen ontwerp bestellen is heel eenvoudig bij Drukwerknodig.nl. Stel uw product samen via onze website en de prijs wordt automatisch voor u berekend.

U kunt ook direct beginnen met ontwerpen in onze online editor. Hier kunt u snel en gemakkelijk uw eigen rolbanier vormgeven. U kunt uw project tussentijds opslaan of gelijk doorgaan met bestellen. Spoedlevering is mogelijk.

Heeft u vragen, wensen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Ons team van professionals staat voor u klaar en helpt u direct verder!

Formaten

Formaten

Formaat Vanaf
850 x 2000 mm € 62,15

Opties

Opties

Materiaalsoort Beschrijving
Polyester (silverback) -
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€10) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

Productiemethode Productietijd
Normaal 3 werkdagen
Spoed 2 werkdagen