Roll-up banner bestellen

  • Lichtgewicht en binnen een minuut opgezet
  • Inclusief gratis draagtas
  • Full color te bedrukken
v.a. € 22,17 - € 24,64 per stuk

Een roll-up banner is ideaal voor presentaties of als promotie- en decoratiemateriaal. U rolt deze banner binnen een minuut uit, waardoor u binnen no-time uw boodschap kunt overbrengen! U kunt bij Drukwerknodig een roll-up banner bestellen in de formaten 850 x 2000 mm en 1000 x 2000 mm.

Product samenstellen

Direct uw roll-up banners samenstellen

Omschrijving

Een roll-up banner maken

Wilt u goedkoop een roll-up banner maken? Bij Drukwerknodig kan dit al vanaf €22,17! Deze roll-up banner is door z’n handige oprolsysteem, lichte gewicht en de gratis draagtas gemakkelijk mee te nemen en meermaals inzetbaar. Ideaal voor congressen, beurzen, festivals en evenementen. Door een roll-up banner te maken, zorgt u ervoor dat uw stand extra opvalt. Zo komt u professioneel en verzorgd voor de dag!

U heeft dit mobiele display binnen een handomdraai opgezet en weer ingepakt, waardoor het een handige toevoeging is voor iedere presentatie. Bent u er nog niet helemaal over uit of u een roll-up banner wilt bestellen? Bekijk dan ook eens onze pagina’s over banners en baniervlaggen. Ook deze producten bedrukken wij zelf.

Gemakkelijk een roll up banner ontwerpen

Een roll-up banner ontwerpen is nog nooit zo gemakkelijk geweest met onze handige online editor. Hierin vindt u een template voor uw banner. Upload een foto, afbeelding of pdf naar keuze, voeg optioneel tekst en decoraties toe en voltooi uw bestelling! Wij printen uw roll-up banner full color en kwalitatief hoogwaardig!

  1. Open onze online editor.
  2. Upload de foto(‘s) die u wilt gebruiken voor uw ontwerp.
  3. Voeg eventueel tekst of andere decoraties toe.
  4. Sla uw project op om er laten verder aan te werken, of bestel uw roll-up banner direct! 

Uw roll-up banner maken wij in onze eigen drukkerij in Groningen en wordt in de meeste gevallen binnen één werkdag geproduceerd en verzonden!

Roll-up banner goedkoop bestellen

Omdat wij uw roll-up banner bedrukken in onze eigen drukkerij, kunt u bij ons altijd uw product goedkoop bestellen. Stel uw product samen via onze website en de prijs wordt automatisch voor u berekend. Wij werken enkel met de beste materialen en houden de prijzen van onze roll-up banners zo scherp mogelijk.

Heeft u vragen, wensen of komt u er niet uit? Ons team van professionals staat voor u klaar en helpt u direct verder!

Formaten

Formaten

Formaat vanaf
850 x 2000 mm 24,64
1000 x 2000 mm 32,50
1200 x 2000 mm 47,99

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Roll-up banners. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat het u ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Roll-up banners

Opties

Opties

Materiaalsoort Beschrijving
Polyester (silverback) -
Bisonyldoek Extra stevig PVC zeil. Door zijn brandvertragende eigenschappen is dit materiaal zeer geschikt voor bedrijven en organisaties waar extra op brandveiligheid gelet wordt.
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€20) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
Bedrukking Beschrijving
Enkelzijdig full color (4/0) Full color bedrukking op de voorzijde.
Extra optie Beschrijving
Budget roll-up banner De budget roll up banner is afgewerkt met plastic zijkanten en heeft een aluminium stok aan de achterzijde. Deze roll up banner heeft 1 poot in het midden, gemaakt van plastic.
Premium roll-up banner De premium roll up banner is afgewerkt met aluminium en heeft een aluminium stok aan de achterzijde. Deze roll up banner heeft 2 stevige poten, ook gemaakt van aluminium.

Levering

Levering

Productiemethode Verwachte levertijd*
Normaal 3 werkdagen
Spoed 2 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering

Gerelateerde producten

baliebordje-drukken

Baliebordjes

Nieuw
v.a. € 2,85 - € 4,08 per stuk
baliedisplay-ontwerpen

Baliedisplays

v.a. € 1,87 - € 7,33 per stuk
plafondhanger-bedrukken

Plafondhangers (langdurig)

v.a. € 9,69 - € 12,51 per stuk
tijdelijke-plafondhanger

Plafondhangers (tijdelijk)

v.a. € 1,04 - € 6,09 per stuk