Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Wijnkist bedrukken

  • Gemakkelijk ontwerpen in onze Online Editor
  • 1- of 2-vaks wijnkist
  • Optioneel: witte, rosé of rode wijn
v.a. € 10,12 - € 11,56 per stuk
Product samenstellen

Een wijnkist bedrukken met eigen logo en/of foto als relatiegeschenk? Start direct met ontwerpen in onze Online Editor of lever een eigen PDF-bestand aan

Product samenstellen

Direct uw wijnkisten samenstellen

Omschrijving

Wijnkisten bedrukken met eigen ontwerp

Bij Drukwerknodig kunt u voordelig wijnkisten bedrukken met eigen ontwerp. Een wijnkist ontwerpen kan gemakkelijk via onze Online Editor. Het is ook mogelijk om een eigen PDF-bestand een te leveren.

Een wijnkist bedrukken kan al vanaf 1 stuk. De kist is gemaakt van FSC-gekeurd hout, dat op een duurzame manier gekapt is. Een wijnkist is beschikbaar in een 1-vaks en 2-vaks formaat. Daarbij kan worden gekozen om de wijnkist te laten voorzien van een rode, witte of rosé wijn. Uiteraard is het ook mogelijk om zonder wijn te bestellen en zelf met een fles naar keuze te vullen. De wijnkisten worden standaard gevuld met stro.

Hoe kan ik een wijnkist ontwerpen en laten bedrukken?

Een wijnkist ontwerpen kan gemakkelijk via onze Online Editor. Volg de hieronder genoemde stappen en start direct met het ontwerpen:

  1. Open de Online Editor en kies uit een 1- of 2-vaks wijnkist
  2. Upload je foto’s op PDF-bestand en plaats deze op de wijnkist
  3. Kies uit diverse filters, cliparts en tekststijlen om de wijnkist nog mooier te maken
  4. Klaar met ontwerpen? Rond de bestelling af en de wijnkist wordt direct gedrukt

Liever via een ander ontwerpprogramma een wijnkist ontwerpen? Bekijk dan onze aanleverspecificaties en Indesign-sjablonen.

Tip: het is ook mogelijk om een PDF-bestand drukklaar te maken in onze Online Editor. Upload het bestand onder het kopje ‘’Foto’s’’.

Snel wijnkisten laten bedrukken

Doordat we onze wijnkisten zelf drukken, kunnen we snelle levertijden garanderen. Bovendien is het ook mogelijk om de wijnkisten extra snel te laten bedrukken met de spoedproductie-optie. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie

Goedkoop wijnkisten bedrukken

Een wijnkist bedrukken kan al voordelig vanaf 1 stuk. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere wijnkisten te bestellen, hierdoor krijgt u volumekorting over het subtotaal bedrag. Bereken direct de prijs bij het samenstellen van het product. Wilt u een hogere oplage bestellen dan de calculator aangeeft? Neem dan direct contact op met onze specialisten voor een vrijblijvende offerte op maat!
 

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
1-vaks€ 11,56

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Wijnkist 1-vaks. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Wijnkist 1-vaks

Wijnkist 2-vaks

Opties

Opties

WijnsoortBeschrijving
Geen wijnDe wijnkist wordt geleverd zonder wijn.
Rode wijnMaak jouw wijnkist compleet met een fruitige Chileense Cabernet Sauvignon van Santa Rita (alcoholpercentage: 13,5%).
Rosé wijnMaak jouw wijnkist compleet met een frisse Chileense Rosé van Santa Rita (alcoholpercentage: 13,5%).
Witte wijnMaak jouw wijnkist compleet met een frisse Chileense Chardonnay van Santa Rita (alcoholpercentage: 13,5%).
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Bierglas

Bierglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
bierviltjes-bedrukken

Bierviltjes

v.a. € 0,13 - € 0,50 per stuk
flessenhanger-drukken

Flessenhangers

v.a. € 0,46 - € 1,57 per stuk