Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Offertemappen drukken

  • Volledig eigen ontwerp mogelijk
  • Zwart of full color bedrukt
  • Digitaal en Offset mogelijk
  • 100% kwaliteitsgarantie!
v.a. € 0,80 - € 2,29 per stuk
Product samenstellen

Kom professioneel voor de dag met uw eigen, gepersonaliseerde bedrukte offertemap. Maak een volledig eigen ontwerp, bijvoorbeeld met logo, en laat snel en voordelig offertemappen drukken!

Product samenstellen

Direct uw offertemappen samenstellen

Omschrijving

Wat is een offertemap?

Een offertemap is een handige omslagmap om een verzameling papierwerk in op te bergen. Gebruik ze bijvoorbeeld als presentatiemap tijdens beurzen en houd al uw promotiemateriaal netjes bij elkaar. Ook zijn ze geschikt voor het bewaren van documenten als brochures, contracten, facturen, flyers en andere administratie.

Zelf een offertemap ontwerpen

Bij Drukwerknodig is het zeer eenvoudig om een offertemap te ontwerpen. Lever uw ontwerp eenvoudig aan in pdf-formaat volgens de juiste aanleverspecificaties. Werkt u in InDesign? Dan kunt u ook ons sjabloon downloaden. Hierdoor weet u zeker dat uw bestand het juiste formaat zal hebben. Weet u niet zeker of uw pdf geschikt is? Dan kunt u ook kiezen voor een pdf-controle. Dit kunt u aanvinken in stap 5 van het bestelproces.

Afwerking, papiersoorten en bedrukking

Er zijn veel opties voor het ontwerpen van uw bedrukte offertemap. Zo kunt u voor de afwerking bijvoorbeeld kiezen uit matlaminaat (met een matte uitstraling) en glanslaminaat (een beschermend laminaat met een glanzende uitstraling).

Daarnaast bieden we offertemappen standaard aan in de volgende papiersoorten: 

  • 260 grams invercote creato (tweezijdig gestreken sulfaatkarton)
  • 300 grams biotop (ongestreken papiersoort, crémekleurig)
  • 300 grams motif (ongestreken papiersoort, wit)
  • 350 grams invercote creato (tweezijdig gestreken sulfaatkarton)

Offertemappen kunnen we enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukken. Ook heeft u de keuze tussen full-color en zwart. Al onze offertemappen hebben een A4-formaat. Hierdoor kunt u altijd al uw offertes of promotiemateriaal gemakkelijk bij elkaar hebben.

Heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op. Ons team van ervaren professionals staat voor u klaar en helpt u graag bij het uitwerken van uw creatieve concept.

Goedkope offertemappen bestellen

Via onze website stelt u snel en gemakkelijk het juiste product samen. De prijs wordt automatisch voor u berekend. Omdat we al onze producten printen in onze eigen digitale drukkerij, kunnen we optimale kwaliteit, de beste service, scherpe prijzen en snelle levertijden garanderen. Wij bedrukken offertemappen snel en heel voordelig, al vanaf 5 stuks!

Heeft u nog vragen, opmerkingen of komt u er niet uit? Onze vriendelijke klantenservice helpt u direct verder!

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
A4€ 11,45 (5 stuks)

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Offertemap. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Offertemap

Offertemap Offset

Opties

Opties

BedrukkingBeschrijving
Dubbelzijdig full color (4/4)Dubbelzijdig CMYK bedrukking.
Dubbelzijdig zwart (1/1)Zwarte bedrukking op beide zijden van het papier.
Enkelzijdig full color (4/0)Enkelzijdige CMYK bedrukking.
Enkelzijdig zwart (1/0)Zwarte bedrukking op de voorzijde van het papier.
PapiersoortBeschrijving
260 grams dubbelzijdig gestreken sulfaatkartonTweezijdig gestreken sulfaatkarton (achterkant beschrijfbaar).
300 grams HVO NatuurwitOngestreken papiersoort, de kleur van het papier is natuurwit (beschrijfbaar). Het papier is gebleekt zonder optische witmakers en beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Chloorvrij proces (PCF), Verouderingsbestendig papier(DIN/ISO 9706), ColorLok®-technologie.
HVO 300 gramsVoorheen "Motif 300 grams". Ongestreken papiersoort (beschrijfbaar), houtvrij, helderwit. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Elementair Chloorvrij (ECF). Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
350 grams dubbelzijdig gestreken sulfaatkartonDubbelzijdig gestreken sulfaatkarton (achterkant beschrijfbaar).
Laminaat afwerkingBeschrijving
MatlaminaatBeschermend laminaat met een matte uitstraling.
GlanslaminaatBeschermend laminaat met een glanzende uitstraling.
GeenGeen afwerking.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

multomap-bedrukken

Multomappen / Ringbanden

v.a. € 2,75 - € 15,33 per stuk
losbladig-printen

Losbladig

v.a. € 0,07 - € 5,07 per stuk
visitekaartjes drukken

Visitekaartjes

Populair
v.a. € 0,01 - € 0,05 per stuk
geniet-gebrocheerd-boek-drukken

Boek (geniet)

v.a. € 0,81 - € 5,81 per stuk