X-board bedrukken

  • Unieke ontwerpen, vormen en maten
  • Lichtgewicht en duurzaam materiaal
  • Origineel en opvallend promotiemiddel
  • Full color bedrukking en maatwerk mogelijk
v.a. € 8,03 - € 10,04 per stuk
Product samenstellen

Liever meteen uw PDF-bestand uploaden? Klik hier.

Met X-board karton zijn unieke 3D vormen en sculpturen te maken die gegarandeerd de aandacht trekken! 

Product samenstellen

Liever meteen uw PDF-bestand uploaden? Klik hier.

Direct uw x-board samenstellen

Omschrijving

Wat is een X-board?

Een X-board is een lichte kartonnen plaat waarin andere platen geschoven kunnen worden door middel van een unieke honingraatstructuur. Dit resulteert in oersterke, duurzame constructies met een lange levensduur. Met X-boards zijn unieke vormen en sculpturen te maken die door het karton toch heel licht van gewicht blijven.

X-boards zijn uniek, origineel en trekken beslist de aandacht van uw klanten of gasten. Vele toepassingen zijn denkbaar, van kleine maquettes of presentatiedisplays tot grote 3D-afbeeldingen.
De constructies zijn zo sterk dat zelfs bankjes of statafels tot de mogelijkheden behoren. Wanneer u op zoek bent naar uniek promotie-, etalage- of decoratiemateriaal voor uw zaak of bedrijf zijn X-Boards uitermate geschikt. Wij kunnen het karton in vrijwel iedere gewenste vorm snijden en full color bedrukken.

De promotieboards zijn demontabel, hierdoor zijn ze gemakkelijk te vervoeren en meermaals op meerdere plekken inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan winkeldisplays, etalagemateriaal of promotieboards voor tijdens evenementen, beurzen en festivals. Neem vandaag nog contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Voordelig X-boards bestellen

Bij Drukwerknodig.nl maken we al onze producten in huis. Hierdoor hebben we volledig zicht op het productieproces van begin tot eind en garanderen we optimale kwaliteit, de beste service, voordelige prijzen en snelle levertijden.

Waarom X-boards bij Drukwerknodig?

  • Uniek promotiemateriaal
  • Meerdere keren te gebruiken
  • Lichtgewicht, sterk en duurzaam materiaal
  • Scherpe prijs!

Via onze website kunt u eenvoudig uw product samenstellen en een prijs berekenen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Ons team van professionals staat voor u klaar en helpt u direct verder!

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
A028,47
A116,20
A210,04
700 x 1000 mm21,13
Maatwerk8,20

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van X-board. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

X-board

Opties

Opties

MateriaalsoortBeschrijving
X-board 16 mmDit honingraatkarton is zeer geschikt om te bedrukken en te snijden. Kan eventueel gelamineerd worden. Niet geschikt voor buitengebruik.
Extra optieBeschrijving
GeenRechthoekige snijvorm. Er wordt geen contour gesneden.
ContoursnijdenUw product wordt in de gewenste vorm gesneden. Met onze snijmachines van Zünd kunnen we nagenoeg elke contour of uitsnede maken.
PDFs aanleverenBeschrijving
PDF laten controleren (+€20)Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaarDe PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
BedrukkingBeschrijving
Enkelzijdig full color (4/0)Full color bedrukking op de voorzijde.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal4 werkdagen
Spoed3 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering

Gerelateerde producten

plafondhanger-bedrukken

Plafondhangers (langdurig)

v.a. € 9,69 - € 12,51 per stuk
baliebordje-drukken

Baliebordjes

v.a. € 2,85 - € 4,08 per stuk
beurswand-bedrukken

Beurswand

vanaf € 32,22
roll-up-banners-bedrukken

Roll-up banners

Populair
v.a. € 22,17 - € 24,64 per stuk