Beurswand bedrukken

  • Een origineel en opvallend promotiemiddel
  • Unieke ontwerpen, vormen en maten
  • Lichtgewicht en duurzaam materiaal
  • Mobiel en meerdere keren inzetbaar
vanaf € 32,22
Product samenstellen

Zelf een beurswand maken? Een beurswand is een echte aandachtstrekker – met de lichtgewicht kartonnen X-boards zijn unieke sculpturen te maken die opvallen op iedere plek en tijdens elk evenement.

Product samenstellen

Direct uw beurswand samenstellen

Omschrijving

Beurswand maken

Wanneer u op zoek bent naar een origineel promotie- of presentatiemiddel zijn de X-Board beurswanden van Drukwerknodig.nl uitermate geschikt. Een X-board is een lichte kartonnen plaat waarin andere platen geschoven kunnen worden door middel van een unieke honingraatstructuur. Dit resulteert in oersterke, duurzame constructies met een lange levensduur. Met X-boards zijn unieke vormen en sculpturen te maken die door het karton toch heel licht van gewicht blijven en full color te bedrukken zijn.

Vele toepassingen zijn denkbaar, van kleine maquettes of presentatiedisplays tot grote 3D-afbeeldingen. De constructies zijn zo sterk dat zelfs bankjes of statafels tot de mogelijkheden behoren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw beurswand goedkoop en kwalitatief hoogwaardig bedrukken!

Een lichtgewicht beurswand: mobiel en multi-inzetbaar

De beurswanden of promotieboards zijn demontabel, hierdoor zijn ze mobiel, gemakkelijk te vervoeren en meermaals op meerdere plekken inzetbaar. Zo zijn ze ook heel geschikt voor pop-up events of campagnes. 

Beurswand bestellen bij Drukwerknodig.nl

Een beurswand maken is heel eenvoudig bij Drukwerknodig. Selecteer de door u gewenste opties en de prijs wordt automatisch berekend. Lever uw bestanden aan en wij nemen uw order gelijk in productie.

Bij Drukwerknodig hebben we jarenlange ervaring in professioneel drukwerk. Omdat we de beurswand maken in onze eigen digitale drukkerij hebben we volledig zicht op het productieproces van begin tot eind. Hierdoor kunnen we de optimale kwaliteit, voordelige prijzen, de beste service en snelle levertijden garanderen. 

Beurswanden bieden we standaard aan in de volgende formaten:

  • 1200x1200 mm
  • 2400x1200 mm
  • 1000x1000 mm
  • 1000x2000 mm

Maar maatwerk is natuurlijk mogelijk. Ons team van ervaren professionals staat voor u klaar en denkt graag mee over uw creatieve concept!  

Formaten

Formaten

Formaat vanaf
1200 x 1200 mm 42,98
2400 x 1200 mm 78,16
1000 x 1000 mm 32,22
1000 x 2000 mm 56,69

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Beurswand. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat het u ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Beurswand

Opties

Opties

Kies je materiaalsoort Beschrijving
X-board 16 mm Dit honingraatkarton is zeer geschikt om te bedrukken en te snijden. Kan eventueel gelamineerd worden. Niet geschikt voor buitengebruik.
Kies je bedrukking Beschrijving
Dubbelzijdig full color (4/4) Full color bedrukking op beide zijden van het papier.
Enkelzijdig full color (4/0) Full color bedrukking op de voorzijde.
Kies je vorm Beschrijving
Rechte hoeken -
Ronde hoeken -
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€20) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

Productiemethode Verwachte levertijd*
Normaal 3 werkdagen
Spoed 2 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering

Gerelateerde producten

baliedisplay-ontwerpen

Baliedisplays

v.a. € 1,87 - € 7,33 per stuk
tijdelijke-plafondhanger

Plafondhangers (tijdelijk)

v.a. € 1,04 - € 6,09 per stuk
roll-up-banners-bedrukken

Roll-up banners

Populair
v.a. € 22,17 - € 24,64 per stuk
x-board-bedrukken

X-board

v.a. € 8,03 - € 10,04 per stuk