Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Beurswand bedrukken

  • Een origineel en opvallend promotiemiddel
  • Unieke ontwerpen, vormen en maten
  • Lichtgewicht en duurzaam materiaal
  • Mobiel en meerdere keren inzetbaar
vanaf € 40,99
Product samenstellen

Zelf een beurswand maken? Een beurswand is een echte aandachtstrekker – met de lichtgewicht kartonnen X-boards zijn unieke sculpturen te maken die opvallen op iedere plek en tijdens elk evenement.

Product samenstellen

Direct uw beurswand samenstellen

Omschrijving

Beurswand maken

Wanneer u op zoek bent naar een origineel promotie- of presentatiemiddel zijn de X-Board beurswanden van Drukwerknodig.nl uitermate geschikt. Een X-board is een lichte kartonnen plaat waarin andere platen geschoven kunnen worden door middel van een unieke honingraatstructuur. Dit resulteert in oersterke, duurzame constructies met een lange levensduur. Met X-boards zijn unieke vormen en sculpturen te maken die door het karton toch heel licht van gewicht blijven en full color te bedrukken zijn.

Vele toepassingen zijn denkbaar, van kleine maquettes of presentatiedisplays tot grote 3D-afbeeldingen. De constructies zijn zo sterk dat zelfs bankjes of statafels tot de mogelijkheden behoren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw beurswand goedkoop en kwalitatief hoogwaardig bedrukken!

Een lichtgewicht beurswand: mobiel en multi-inzetbaar

De beurswanden of promotieboards zijn demontabel, hierdoor zijn ze mobiel, gemakkelijk te vervoeren en meermaals op meerdere plekken inzetbaar. Zo zijn ze ook heel geschikt voor pop-up events of campagnes. 

Beurswand bestellen bij Drukwerknodig.nl

Een beurswand maken is heel eenvoudig bij Drukwerknodig. Selecteer de door u gewenste opties en de prijs wordt automatisch berekend. Lever uw bestanden aan en wij nemen uw order gelijk in productie.

Bij Drukwerknodig hebben we jarenlange ervaring in professioneel drukwerk. Omdat we de beurswand maken in onze eigen digitale drukkerij hebben we volledig zicht op het productieproces van begin tot eind. Hierdoor kunnen we de optimale kwaliteit, voordelige prijzen, de beste service en snelle levertijden garanderen. 

Een beurswand bieden we standaard aan in het formaat 1000x1000 mm. Neem voor andere formaten contact op met onze klantenservice.

Maar maatwerk is natuurlijk mogelijk. Ons team van ervaren professionals staat voor u klaar en denkt graag mee over uw creatieve concept!  

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
1000 x 1000 mm€ 40,99

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Beurswand. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Beurswand

Opties

Opties

Kies je materiaalsoortBeschrijving
X-board 16 mmDit honingraatkarton is zeer geschikt om te bedrukken en te snijden. Kan eventueel gelamineerd worden. Niet geschikt voor buitengebruik.
Kies je bedrukkingBeschrijving
Dubbelzijdig full color (4/4)Full color bedrukking op beide zijden van het papier.
Enkelzijdig full color (4/0)Full color bedrukking op de voorzijde.
Kies je vormBeschrijving
Rechte hoeken-
Ronde hoeken-
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

tijdelijke-plafondhanger

Plafondhangers (tijdelijk)

v.a. € 1,28 - € 6,40 per stuk
baliedisplay-ontwerpen

Baliedisplays

v.a. € 1,87 - € 7,33 per stuk
roll-up-banners-bedrukken

Roll-up banners

Populair
v.a. € 50,03 - € 55,59 per stuk
x-board-bedrukken

X-board

v.a. € 8,03 - € 10,04 per stuk