Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Champagne cadeaupakket met gegraveerde glazen

  • Twee gegraveerde champagneglazen
  • Moët & Chandon champagne
  • Snelle levertijd
vanaf € 65,99
Product samenstellen

Een luxe relatiegeschenk met een persoonlijk tintje. Geef een Champagne cadeaupakket met gegraveerde glazen.

Product samenstellen

Direct uw champagne cadeaupakket samenstellen

Omschrijving

Champagne cadeaupakket met gegraveerde glazen

Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw speciale gelegenheid met ons Champagne cadeaupakket met gegraveerde glazen. Dit luxueuze pakket bevat een fles champagne van het gerenommeerde merk Moët & Chandon, samen met twee elegante champagneglazen die u kunt personaliseren met een unieke gravering.
Dit Champagne cadeaupakket is een ideaal geschenk voor speciale gelegenheden zoals jubilea, bruiloften, verjaardagen of zakelijke vieringen. Met de gegraveerde glazen wordt het een tastbare herinnering die lang meegaat.

Wat is een champagne cadeaupakket?

Een champagne cadeaupakket bestaat uit:

  1. Moët & Chandon Champagne: Geniet van de verfijnde smaak van de wereldberoemde Moët & Chandon champagne. Deze prestigieuze champagne staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en feestelijke karakter.
  2. Twee gegraveerde champagneglazen: Maak uw cadeaupakket extra speciaal door de champagneglazen te laten graveren met een naam naar keuze. Met behulp van onze gebruiksvriendelijke Online Editor kunt u uw eigen ontwerp maken en de glazen een persoonlijk tintje geven.
  3. Gegraveerde deksel met standaard design: een champagne cadeaupakket wordt geleverd met een standaard ontwerp voor de deksel. Wilt u een deksel laten graveren of bedrukken met uw eigen ontwerp? Neem dan contact op met onze specialisten en bespreek de mogelijkheden.

Hoe kan ik een champagne cadeaupakket bestellen?

Een champagne cadeaupakket met gegraveerde glazen bestellen kan gemakkelijk aan de hand van onze aanleverspecificaties. Daarnaast bieden we ook kant-en-klare Indesign-sjablonen. Maak van elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring met ons Champagne cadeaupakket met gegraveerde glazen. Bestel vandaag nog en voeg een persoonlijk tintje toe aan uw viering!

Snelle levertijden

Heeft u op korte termijn een relatiegeschenken nodig? Doordat wij alles in eigen huis produceren kunnen we snelle levertijden garanderen. Daarnaast is het met de spoedproductie-optie mogelijk om uw bestelling nog sneller te laten produceren. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.
 

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
Champagneglazen (2 stuks)€ 65,99

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Champagne-geschenkset. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Champagne-geschenkset

Opties

Opties

ChampagneBeschrijving
Moët ChampagneHoogwaardige Champagne
InlayBeschrijving
Champagne Inlay-
ChampagnekistBeschrijving
Wijnkist 3-vaks-
Gegraveerd dekselBeschrijving
Gegraveerd deksel "cheers to you"-
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal4 werkdagen
Spoed3 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

Champagneglas graveren met naam of logo!

Champagneglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 10,12 - € 11,56 per stuk
Luxe magneetdozen bedrukken

Magneetdozen

v.a. € 12,57 - € 20,98 per stuk