Kurk bedrukken

  • Een eigen foto of ontwerp op kurk drukken
  • Iedere vorm en maat mogelijk
  • Vanaf één exemplaar te bestellen
  • Inclusief ophangsysteem
vanaf € 5,68
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden

Kurk bedrukken

  • Een eigen foto of ontwerp op kurk drukken
  • Iedere vorm en maat mogelijk
  • Vanaf één exemplaar te bestellen
  • Inclusief ophangsysteem
vanaf € 5,68

Laat uw eigen ontwerp op kurk bedrukken! Kurk is een materiaal wat een unieke, hippe uitstraling geeft aan uw design. Bedrukt kurkmateriaal is iedeaal te gebruiken als prikbord, menukaart of een andere toffe toepassing. Begin direct met het maken van uw ontwerp in onze online editor of lever uw eigen PDF-bestanden aan. Nadat u uw ontwerp heeft aangeleverd, drukken wij het het voor u op kurk! 

Ik lever mijn eigen bestanden aan

Plaats eerst uw bestelling en lever uw eigen bestanden aan.

Prijs berekenen

Stel uw product samen, bereken uw prijs en upload uw bestanden (dit kan achteraf).

Direct uw kurk samenstellen

Omschrijving

Kurk laten bedrukken met eigen design

Kurk laten bedrukken? Ja, dat kan nu! Een afbeelding op kurk is een unieke wanddecoratie. Kurk is 100% natuurlijk, duurzaam en heeft een prachtige, authentieke uitstraling. Het materiaal is lichtgewicht, geluiddempend en uitermate geschikt als prikbord of planner. Er zijn vele toepassingen denkbaar! Denk bijvoorbeeld aan een prijslijst of menukaart voor uw horecazaak of als decoratiemateriaal voor in uw praktijk, kantoor of wachtkamer.

Kurk bedrukken bij Drukwerknodig.nl

Bij Drukwerknodig.nl kunnen we kurk niet alleen in ieder gewenst formaat (van een wolk of ster tot een ovaal of rechthoek) snijden, we kunnen deze ook full color bedrukken. Het is mogelijk om de kurk eerst te voorzien van een witte laag waardoor de kleuren van de afbeelding mooi naar voren komen. We kunnen het materiaal ook direct bedrukken zodat het reliëf van de kurk goed zichtbaar blijft voor een authentiek effect.  In beide gevallen een originele en unieke wanddecoratie die lang meegaat en altijd opvalt. De kurkplaat is aan de achterzijde voorzien van dubbelzijdig tape, zodat u uw foto op kurk snel en gemakkelijk op kunt hangen.

Bestel nu simpel je eigen foto op kurk

Een afbeelding op kurk of een prikbord bestellen is heel eenvoudig bij Drukwerknodig.nl. Selecteer de gewenste opties en de prijs wordt automatisch voor u berekend via onze website.  Nadat u uw bestelling heeft geplaatst gaan we meteen voor u aan de slag en drukken wij uw ontwerp op kurk! 

U kunt ook meteen aan de slag in onze handige online editor. Hier maakt u snel en gemakkelijk een eigen ontwerp op kurk. Heeft u vragen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Ons team van ervaren professionals staat altijd voor u klaar en helpt u direct verder via chat, e-mail of telefoon!

Formaten

Formaten

Formaat Vanaf
A1 € 29,98
A2 € 16,14
A4 € 5,68
Maatwerk € 3,22

Opties

Opties

Materiaalsoort Beschrijving
Kurk -
Bedrukking Beschrijving
Enkelzijdig full color (4/0) -
Witte laag + enkelzijdig full color (5/0) Full color bedrukking op de voorzijde van het product met een witte onderlaag voor extra helderheid.
Kies een extra optie Beschrijving
Geen Rechthoekige snijvorm. Er wordt geen contour gesneden.
Contoursnijden Met onze snijmachines van Zünd kunnen we nagenoeg elke contour of uitsnede maken.

Levering

Levering

Productiemethode Productietijd
Normaal 3 werkdagen