Canvas drukken

  • Direct op te maken in onze online editor
  • Hoge kwaliteit en kleurechtheid
  • UV- en waterbestendig
  • Spoedlevering mogelijk
vanaf € 12,49
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden

Canvas drukken

  • Direct op te maken in onze online editor
  • Hoge kwaliteit en kleurechtheid
  • UV- en waterbestendig
  • Spoedlevering mogelijk
vanaf € 12,49

Canvas laten drukken? Wij drukken uw ontwerp op een prachtig linnen doek van 100% katoen. In tegenstelling tot veel aanbieders maken wij gebruik van een unieke 12-kleurenpers. Dit zorgt voor levendige kleuren en mooie contrasten. Begin direct met het samenstellen van jouw eigen canvas, je kan een PDF aanleveren of maak een ontwerp op in onze online editor.  

Direct maken

Maak een eigen design in onze online editor of upload uw drukklare PDF-bestanden en stel uw product samen.

Prijs berekenen

Stel uw product samen, bereken uw prijs en upload uw bestanden (dit kan achteraf).

Direct uw canvas samenstellen

Omschrijving

Canvas drukken

Geen mooiere en persoonlijkere decoratie dan een zelf ontworpen canvas. Hang een zelfgemaakte foto of een afbeelding naar keuze aan de muur, bijvoorbeeld in uw kantoor of wachtruimte. Upload een afbeelding in onze online editor en ga direct aan de slag. Natuurlijk is een foto op canvas ook zeer geschikt als relatiegeschenk of als cadeau bij bijvoorbeeld een afscheid of een jubileum.

Printen op topkwaliteit

We printen uw afbeelding op topkwaliteit premium canvas, waardoor de kleuren en details van uw afbeelding optimaal tot hun recht komen. De canvas wordt gemaakt van 100% katoen en is duurzaam en tevens UV- en waterbestendig.

Uw canvas wordt met de hand strak op een houten raam gespannen. Dit resulteert in een prachtig, persoonlijk product wat sfeer geeft aan iedere ruimte. Een ophangsysteem wordt door ons los bijgeleverd, zodat u het op iedere gewenste plek op kunt hangen. Natuurlijk kunnen wij de canvas ook voor u verpakken in cadeaupapier.

Bestel snel uw foto op canvas 

Uw eigen canvas ontwerpen is heel eenvoudig met behulp van onze handige online editor. U uploadt een door u gekozen foto of afbeelding en kunt meteen aan de slag. Voeg bijvoorbeeld een tekst of decoratie toe om uw canvasdoek nog net dat beetje extra uitstraling te geven. In de preview ziet u meteen hoe uw product eruit gaat zien! Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, gaan wij direct voor u aan de slag met het drukken van uw canvas! 

Heeft u vragen, speciale wensen, wilt u een grote oplage canvas bestellen of komt u er niet uit? Onze ervaren klantenservice staat altijd voor u klaar via chat, e-mail of telefoon. Begin vandaag nog met ontwerpen!

Formaten

Formaten

Formaat Vanaf
20 x 30 cm € 12,49
30 x 20 cm € 12,49
30 x 40 cm € 18,15
40 x 30 cm € 18,15
40 x 40 cm € 19,80
40 x 60 cm € 24,75
60 x 40 cm € 24,75
60 x 60 cm € 32,99
60 x 90 cm € 41,25
90 x 30 cm € 32,99
90 x 60 cm € 41,25
Maatwerk € 17,10

Opties

Opties

Materiaalsoort Beschrijving
Canvasdoek Canvasdoek gespannen om een houten frame. Het canvasdoek is van 100% katoen, heeft een zeer hoge kleurechtheid en is UV- en waterbestendig
Houten frame Beschrijving
Houten frame 2 cm Canvas frame met een latdikte van 2 cm.
Houten frame 4 cm Canvas frame met een latdikte van 4 cm.
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€10) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

Productiemethode Productietijd
Normaal 3 werkdagen
Spoed 2 werkdagen