Bureaukalender drukken

  • Eigen ontwerp maken
  • Keuze uit diverse afwerkingsopties
  • Kleine en grote oplages mogelijk, al vanaf 1 stuk!
v.a. € 1,44 - € 6,44 per stuk

Zelf een bureaukalender maken? Bij Drukwerknodig kunt u een geheel eigen ontwerp aanleveren. Wij bedrukken uw bureaukalenders snel, voordelig en professioneel!

Product samenstellen

Direct uw bureaukalender samenstellen

Omschrijving

Bureaukalenders drukken

Naast onze kalenders en bureauleggers bieden we bij Drukwerknodig ook bureaukalenders aan. Door middel van driekhoekvormige kartonnen stanander blijven ze gemakkelijk staan op iedere werkplek!  Bedrukte bureaukalenders zijn een ideaal cadeau voor relaties of collega’s. Zo blijft u het hele jaar door in beeld! Bij Drukwerknodig kunt u bureaukalenders met eigen foto’s of afbeeldingen laten drukken en geheel naar eigen smaak vormgeven.

Stevige wire-o spiraalbinding

Uw staande bureaukalender wordt aan de bovenzijde voorzien van geponste gaten en een metalen spiraalmechaniek, ook wel wire-o genoemd. Zo kunt u de pagina’s gemakkelijk naar boven toe omslaan. De wire-o is standaard van zilverkleurig metaal, maar indien gewenst kunnen we de kalender ook van zwarte of witte ringen voorzien. Maatwerk is mogelijk, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken wanneer u speciale wensen heeft!

Bij Drukwerknodig kunt u uw bureaukalender helemaal zelf ontwerpen. Voorzie de kalenders bijvoorbeeld van uw logo, maak een ontwerp dat past binnen uw huisstijl of voeg bijvoorbeeld eigen foto’s en afbeeldingen toe. Een gepersonaliseerde kalender is een origineel en opvallend relatiegeschenk!

Snel en gemakkelijk uw eigen bureaukalender bestellen

Bureaukalenders bestellen is bij ons heel eenvoudig. Stel het product eenvoudig samen via onze website (de prijs wordt automatisch berekend), lever uw bestanden aan en wij beginnen meteen met het drukken van uw kalender! Wij printen bureaukalenders heel voordelig, al vanaf 1 stuk. U kunt vandaag nog uw eigen bureaukalender maken. Spoedlevering is mogelijk!

Heeft u vragen of komt u er niet uit? Ons team van professionals staat voor u klaar en helpt u graag verder met het ontwerpen van uw gepersonaliseerde kalender!
 

Formaten

Formaten

Formaat vanaf
21x11 cm € 6,44

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Bureaukalender. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat het u ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Bureaukalender

Opties

Opties

Papier Beschrijving
260 grams invercote creato Tweezijdig gestreken sulfaatkarton (achterkant beschrijfbaar).
283 grams kraft Kraft papier kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. De dikte van het papier maakt het geschikt voor kaarten, verpakkingen, labels en nog veel meer. De kleur van het papier combineert leuk met verschillende ontwerpen en designs. Let op: wij raden het af om afbeeldingen te gebruiken met veel kleur en de kleur wit wordt niet gedrukt op het papier.
300 grams biotop Ongestreken papiersoort, créme kleurig (beschrijfbaar).
300 grams gloss mc Gestreken papiersoort, glanzend.
300 grams motif Ongestreken papiersoort wit (beschrijfbaar).
300 grams silk mc Gestreken papiersoort, halfmat.
Bedrukking Beschrijving
Dubbelzijdig full color (4/4) Full color bedrukking op beide zijden van het papier.
Dubbelzijdig zwart (1/1) Zwarte bedrukking op beide zijden van het papier.
Enkelzijdig full color (4/0) Full color bedrukking op de voorzijde van het papier.
Enkelzijdig zwart (1/0) Zwarte bedrukking op de voorzijde van het papier.
Kleur wire-O Beschrijving
Standaard (metaal) -
Wit -
Zwart -
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€10) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

Productiemethode Productietijd
Normaal 3 werkdagen
Spoed 2 werkdagen

Gerelateerde producten

Hardcover agenda drukken

Agenda (hardcover)

v.a. € 4,54 - € 13,67 per stuk
bureaulegger-drukken

Bureauleggers

v.a. € 2,25 - € 7,25 per stuk
schriften-bedrukken

Schriften

v.a. € 0,21 - € 5,20 per stuk