Bureaukalender maken

  • Eigen ontwerp maken
  • Keuze uit diverse afwerkingsopties
  • Kleine en grote oplages mogelijk, al vanaf 1 stuk!
v.a. € 1,44 - € 6,44 per stuk

Wilt u zelf een bureaukalender maken? Bij Drukwerknodig kunt u een geheel eigen ontwerp aanleveren. Ontwerp uw eigen kalender volledig zelf in InDesign, of ga aan de slag in onze online editor. Wij maken uw bureaukalender snel, voordelig en professioneel!

Product samenstellen

Direct uw bureaukalender samenstellen

Omschrijving

Bureaukalenders drukken

Met de bureaukalenders van Drukwerknodig maakt u uw werkplaats nog een stukje professioneler. Combineer dit met bijvoorbeeld bureauleggers en uw eigen bedrukte mok om uw bureau precies in de stijl van uw bedrijf te maken. De bureaukalenders blijven door middel van driehoekvormige kartonnen staander gemakkelijk staan op iedere werkplek.

U kunt er ook voor kiezen om bedrukte bureaukalenders te geven aan relaties of collega’s. Laat hier bijvoorbeeld foto’s van uw logo, bedrijfspand en personeel op drukken. Zo blijft u het hele jaar door in beeld! Bij Drukwerknodig kunt u bureaukalenders met eigen foto’s of afbeeldingen laten drukken en geheel naar eigen smaak vormgeven.

Uw eigen ontwerp

Bij Drukwerknodig kunt u uw bureaukalenders helemaal zelf ontwerpen. Ga aan de slag in Adobe InDesign met onze template, of ontwerp uw eigen bureaukalender in onze gebruiksvriendelijke online editor. Ontwerp het hele binnenwerk zelf, of kies uit één van onze thema’s voor 2020. Wanneer u kiest uit een van onze thema’s, hoeft u alleen nog maar uw eigen foto’s, logo of afbeeldingen te uploaden. Het programma doet de rest!

Stevige wire-o spiraalbinding

Onze bureaukalenders worden standaard voorzien van een stevige wire-o spiraalbinding. Aan de bovenzijde van de kalender worden gaten geponst waar een metalen spiraalmechaniek doorheen wordt gehaald. Zo kunt u de pagina’s gemakkelijk naar boven toe omslaan. De wire-o wordt meestal in een zilveren kleur gebruikt, maar in stap vier kunt u ook kosteloos kiezen voor een witte of zwarte binding. Bent u op zoek naar een andere kleur? Neem dan contact met ons op. Onze professionele medewerkers gaan dan direct voor u aan de slag!

Goedkope bureaukalenders

Doordat wij al onze producten zelf maken in onze eigen digitale drukkerij, kunnen wij de laagste prijzen aanbieden. Zo heeft u al een bureaukalender vanaf € 1,44 per stuk! Daarnaast kunt u ook kiezen voor een lage oplage. Wij maken namelijk al bureaukalenders vanaf 1 stuk! Stel het product eenvoudig samen via onze website en uw prijs wordt automatisch berekend. Lever vervolgens uw bestanden aan en wij beginnen meteen met het drukken van uw kalender!

Heeft u vragen of komt u er niet uit? Ons team van professionals staat voor u klaar en helpt u graag verder met het ontwerpen van uw gepersonaliseerde kalender!

Formaten

Formaten

Formaat vanaf
21x11 cm 6,44

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Bureaukalender. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat het u ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Bureaukalender

Opties

Opties

Papier Beschrijving
260 grams invercote creato Tweezijdig gestreken sulfaatkarton (achterkant beschrijfbaar).
283 grams kraft Kraft papier kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. De dikte van het papier maakt het geschikt voor kaarten, verpakkingen, labels en nog veel meer. De kleur van het papier combineert leuk met verschillende ontwerpen en designs. Let op: wij raden het af om afbeeldingen te gebruiken met veel kleur en de kleur wit wordt niet gedrukt op het papier.
300 grams biotop Ongestreken papiersoort, de kleur van het papier is natuurwit (beschrijfbaar). Het papier is gebleekt zonder optische witmakers en beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Chloorvrij proces (PCF), Verouderingsbestendig papier(DIN/ISO 9706), ColorLok®-technologie.
300 grams gloss mc Gestreken papiersoort, houtvrij, wit, glanzend. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Elementair Chloorvrij (ECF), Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
300 grams motif Ongestreken papiersoort (beschrijfbaar), houtvrij, helderwit. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Elementair Chloorvrij (ECF). Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
300 grams silk mc Gestreken papiersoort, houtvrij, wit, licht glanzend. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel. Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
Bedrukking Beschrijving
Dubbelzijdig full color (4/4) Full color bedrukking op beide zijden van het papier.
Dubbelzijdig zwart (1/1) Zwarte bedrukking op beide zijden van het papier.
Enkelzijdig full color (4/0) Full color bedrukking op de voorzijde van het papier.
Enkelzijdig zwart (1/0) Zwarte bedrukking op de voorzijde van het papier.
Kleur wire-O Beschrijving
Standaard (metaal) -
Wit -
Zwart -
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€20) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

Productiemethode Verwachte levertijd*
Normaal 3 werkdagen
Spoed 2 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering

Gerelateerde producten

Hardcover agenda drukken

Agenda (hardcover)

v.a. € 4,56 - € 18,87 per stuk
bureaulegger-drukken

Bureauleggers

v.a. € 2,25 - € 7,25 per stuk
schriften-bedrukken

Schriften

v.a. € 0,71 - € 5,70 per stuk