Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Bierviltjes bedrukken

  • Gemakkelijk ontwerpen in onze Online Editor
  • Keuze uit verschillende formaten en vormen
  • Vanaf 25 tot 20.000 stuks
  • Spoedproductie mogelijk
  • Écht bierviltjeskarton
v.a. € 0,13 - € 0,50 per stuk

Laat voordeling bierviltjes bedrukken met eigen foto of logo! Ontwerp in een paar klikken eigen bierviltjes via onze handige Online Editor, of lever een eigen PDF-bestand aan.

Direct uw bierviltjes samenstellen

Omschrijving

Goedkoop bierviltjes bedrukken

Bierviltjes bedrukken voor een evenement of een bijzondere aangelegenheid? Bij Drukwerknodig kunt u voordelig bierviltjes laten bedrukken in kleine en grote oplages. Daarnaast kunnen we snelle levertijden garanderen doordat wij alles in eigen huis produceren. Bierviltjes laten bedrukken kan al vanaf een oplage van 25 stuks voor €12,36 (ex. BTW)!

Start direct met het ontwerpen van eigen bierviltjes via onze Online Editor!

 

Bierviltjes bedrukken op écht bierviltjeskarton

Laat bierviltjes bedrukken op écht stevig bierviltjeskarton. Het materiaal is 1,2 mm dik en kan zowel enkel- als dubbelzijdig bedrukt worden. Het karton is wateropnemend en is daarom ideaal als onderzetter voor drankjes. De bierviltjes kunnen worden uitgesneden in de standaardformaten rond en vierkant. Het is ook mogelijk om viltjes in een ander formaat/vorm uit te snijden. Neem contact met onze specialisten om de maatwerkmogelijkheden te bespreken.

 

Hoe kan ik bierviltjes ontwerpen en laten bedrukken?

Via onze Online Editor kunt u in een paar klikken eigen bierviltjes ontwerpen. Volg de onderstaande stappen en start direct met het ontwerpen:

  1. Open de Online Editor en kies uit de verschillende formaten bierviltjes
  2. Kies uit verschillende kant-en-klare ontwerpen of start met een blanco project
  3. Upload uw eigen foto’s en/of logo en plaats deze binnen het ontwerp
  4. Voeg eventueel nog teksten en cliparts toe aan je bierviltjes
  5. Klaar met het ontwerpen? Rond de bestelling af en krijg je bierviltjes thuisgestuurd!

Liever werken via een ontwerpprogramma naar keuze? Bekijk dan onze aanleverspecificaties of onze Indesign-sjablonen om een eigen PDF-bestand aan te leveren.

Tip: Het is ook mogelijk om PDF-bestanden drukklaar te maken via onze Online Editor. Upload deze onder het tabje ‘’Foto’s’’.

Snel bierviltjes bestellen

Doordat wij bierviltjes in eigen huis produceren, kunnen wij snelle levertijden aanbieden. Daarnaast is het ook mogelijk om je bierviltjes met spoed te laten drukken. De bierviltjes worden dan één werkdag eerder verzonden. (Spoedproductie heeft geen invloed op de verzendtijd). Bekijk de actuele levertijden om te zien wat de verwachte leverdatum is op dit moment

Bierviltjes drukken in kleine en grote oplages

We drukken bierviltjes in zowel een kleine als een grote oplage. Zo kun je via de webshop bestellen vanaf 25 tot 20.000 stuks. Kleinere oplages worden digitaal gedrukt en grote oplages via een offset-techniek. Let op: offset bierviltjes hebben een langere levertijd, bekijk de actuele levertijd bij het samenstellen van de bestelling via de prijscalculator.

Wilt u een hogere oplage bierviltjes bestellen dan 20.000 stuks? Vraag dan direct een offerte aan  via de calculator en krijg een berekening op maat toegestuurd.

Bierviltjes sample aanvragen

Wilt u eerst het materiaal bekijken voordat u biervitles laat bedrukken? Bestel dan onze Print en Sign Monsterbox. Deze is voorzien van unieke materialen die wij bedrukken, waaronder andere bierviltjeskarton. Het design van de Monsterboxen is merkloos, waardoor deze ook geschikt is om te laten zien aan uw eindklanten. Vraag direct een Monsterbox aan en ontdek ons assortiment!
 

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
10,7 x 10,7 cm enkelzijdig€ 14,98 (25 stuks)
9,3 x 9,3 cm enkelzijdig€ 12,51 (25 stuks)

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Bierviltjes enkelzijdig. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Bierviltjes enkelzijdig

Bierviltjes dubbelzijdig

Opties

Opties

MateriaalsoortBeschrijving
Bierviltjes kartonBieviltjeskarton is het officiële materiaal voor bedrukte bierviltjes. Het materiaal is gebroken wit en minder ruw dan houtbord en daardoor beter geschikt voor teksten.
Soort bedrukkingBeschrijving
Enkelzijdig full color (4/0)Full color bedrukking op de voorzijde van het papier.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal4 werkdagen
Spoed3 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

Bierglas

Bierglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Draagtray bedrukken

Draagtray

v.a. € 4,42 - € 8,04 per stuk
Onderzetters

Onderzetters

v.a. € 0,85 - € 1,55 per stuk