Bierviltjes bedrukken

  • Zelf bierviltjes maken in onze online editor
  • Keuze uit verschillende vormen en formaten
  • Zeer voordelig al vanaf 25 stuks!
  • Bierviltjes bedrukken met spoed
v.a. € 0,13 - € 0,33 per stuk
Product samenstellen

Bij Drukwerknodig kunnen we goedkoop bierviltjes bedrukken met uw logo of foto. Geef uw feest, borrel of receptie net dat beetje extra feestvreugde met bierviltjes van uw eigen ontwerp! Maak het ontwerp in onze handige online editor of een pdf-bestand uploaden.

Product samenstellen

Direct uw bierviltjes samenstellen

Omschrijving

Goedkoop bierviltjes laten bedrukken

Heeft u snel bedrukte bierviltjes nodig, bijvoorbeeld voor uw studentenvereniging, sportclub of bedrijf? Bij Drukwerknodig kunnen wij dit voor een lage prijs voor u verzorgen. Omdat we de bierviltjes bedrukken in onze eigen digitale drukkerij, kunnen we ze snel en goedkoop leveren en hebben we volledig zicht op het productieproces van begin tot eind.

Daarnaast printen wij bierviltjes met de laatste druktechnieken. Hierdoor kunnen we nog sneller en goedkoper viltjes drukken. Zo betaalt u bijvoorbeeld voor 25 enkelzijdig bedrukte vierkante bierviltjes slechts €8,23 (ex. BTW)!

Viltjes drukken voor alle gelegenheden

Zelfgemaakte bierviltjes zijn een gegarandeerd succes op ieder bedrijfsfeest! Natuurlijk kunt u ze ook als onderzetters gebruiken in uw (bedrijfs)kantine, horecazaak of inzetten als promotiemiddel. Zo komt u nog professioneler over met uw bedrijf! Met de bedrukte bierviltjes van Drukwerknodig valt u zeker op!

Bierviltjes bedrukken voor een bruiloft

Een bruiloft is tegenwoordig niet meer compleet zonder gepersonaliseerde biervitljes! Plaats bijvoorbeeld op de voorkant van het bierviltje een foto van het bruidspaar en laat op de achterkant ruimte open voor een wens voor het bruidspaar. We hebben al een aantal thema's voor bierviltjes voor een bruiloft voor u klaar staan in onze online editor. Zodra u het design heeft aangeleverd gaan we meteen voor u aan de slag met het bedrukken van uw eigen bierviltjes voor de bruiloft.  

Zelf bierviltjes ontwerpen

Uw eigen bierviltjes ontwerpen is heel gemakkelijk. In onze online editor kunt u meteen aan de slag. Upload een eigen afbeelding of kies voor een van onze vele decoraties en voeg een eigen tekst toe. Sla uw project op om er later verder aan te kunnen werken of ga meteen door met bestellen. Dan heeft u de bierviltjes snel in huis.

Wilt u bierviltjes bestellen?

Bierviltjes bestellen is heel eenvoudig bij Drukwerknodig:

  • U kunt de bierviltjes ontwerpen in onze handige online editor of uw eigen bestanden aanleveren
  • Kies de vorm bierviltje die u wilt laten bedrukken
  • Kies de gewenste oplage. De prijs wordt vervolgens automatisch voor u berekend.

U kunt bij Drukwerknodig kiezen om een kleine oplage bierviltjes te laten bedrukken, maar ook grote aantallen zijn mogelijk. Voor aantallen boven de 5000 kunt u een offerte op maat aanvragen. Zo bent u altijd verzekerd voor de beste kwaliteit, voor de laagste prijs.

Heeft u vragen of speciale wensen? Neem dan contact met ons op. Ons team van professionals staat voor u klaar. Drukwerknodig is de specialist in bierviltjes bedrukken!

Formaten

Formaten

Formaat vanaf
10,7 x 10,7 cm dubbelzijdig 14,00 (25 stuks)
10,7 x 10,7 cm enkelzijdig 10,70 (25 stuks)
9,3 x 9,3 cm dubbelzijdig 11,53 (25 stuks)
9,3 x 9,3 cm enkelzijdig 8,23 (25 stuks)

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Bierviltjes. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat het u ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Bierviltjes

Opties

Opties

PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€20) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

Productiemethode Verwachte levertijd*
Normaal 4 werkdagen
Spoed 3 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering

Gerelateerde producten

Bierglas

Bierglas

Nieuw
v.a. € 5,64 - € 8,68 per stuk
Draagtray bedrukken

Draagtray

v.a. € 4,42 - € 8,04 per stuk
menukaarten-bedrukken

Menukaarten

v.a. € 0,02 - € 1,03 per stuk