Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Tegeltje bedrukken

  • Tegeltje ontwerpen via onze Online Editor
  • Vanaf 1 stuks, hoge volumekortingen
  • Tegeltje met foto, teksten en spreuken
  • Kies uit een standaard of HD tegeltje
v.a. € 6,90 - € 11,74 per stuk
Product samenstellen

Tegeltje bedrukken? Via onze Online Editor kunt u in een paar klikken een eigen tegeltje maken en laten bedrukken. Of lever eigen PDF-bestanden aan.

Product samenstellen

Direct uw tegeltjes samenstellen

Omschrijving

Tegeltje laten bedrukken

Een tegeltje laten bedrukken op écht keramiek? Bij Drukwerknodig kunt u voordelig en snel tegeltjes laten bedrukken met eigen ontwerp. Via onze Online Editor kunt u in een paar klikken een tegeltje ontwerpen. Daarnaast is het ook mogelijk om eigen PDF-bestanden aan te leveren.

Tegeltjes kunnen bedrukt worden in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u een spreuktegeltje maken met eigen teksten. Ook kunt u ervoor kiezen om een tegeltje te maken met een delfts blauw ontwerp. Tegeltjes zijn erg leuk om te geven als relatiegeschenk, of als verjaardags- of jubileumcadeau. Daarnaast worden er ook vaak geboortetegeltjes gegeven als kraamcadeau.

Een tegeltje aan de muur hangen of in de vensterbank zetten? Bij het afronden van de bestelling kan er gekozen worden voor een tegelhanger of een tegelhouder. U kunt kiezen uit twee verschillende tegeltjes om te laten bedrukken. Wilt u een premium tegeltje ontvangen? Dan raden wij zeker de HD-tegel aan. Lees hieronder de eigenschappen van de verschillende tegeltjes:

Type tegeltjeHD tegetjeStandaard tegeltje
AfwerkingGlansMat
Formaat15,23 x 15,23 cm15 x 15 cm 
WaterbestendigJaNee

Hoe kan ik een tegeltje maken?

Via onze Online Editor kunt u in een paar klikken een eigen tegeltje maken. Kies uit kant-en-klare ontwerpen of maak het tegeltje volledig naar eigen smaak op. Volg de onderstaande stappen en start direct met het maken van een tegeltje:

  1. Open de Online Editor
  2. Kies uit kant-en-klare ontwerpen of start met een blanco project
  3. Upload uw foto’s of PDF-bestand en plaats deze op het tegeltje
  4. Voeg een leuke tekst toe zoals een spreuk, naam of geboortedatum
  5. Maak het ontwerp nog mooier met verschillende filters en cliparts
  6. Klaar met ontwerpen? Voeg het tegeltje toe aan de winkelwagen en rond de bestelling af.

Liever een tegeltje maken via een ontwerpprogramma naar keuze? Bekijk dan onze aanleverspecificaties of onze Indesign-sjablonen om een eigen PDF-bestand aan te leveren.

Tip: Het is ook mogelijk om PDF-bestanden drukklaar te maken in onze Online Editor. Upload het PDF-bestand onder het kopje ‘’Foto’s’’ en plaats het ontwerp op het tegeltje.

Tegeltjes bedrukken met snelle levertijd

Doordat we onze tegeltjes in eigen huis bedrukken, kunnen we niet alleen voordelige prijzen bieden, maar kunnen we ook enorm snel leveren! Daarnaast is het ook mogelijk om tegeltjes extra snel te laten bedrukken met onze spoedproductie-optie, zodat uw bestelling nog eerder wordt verzonden. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.

Volumekorting voor tegeltjes

Meerdere tegeltjes laten bedrukken? Bij Drukwerknodig krijgt al een volumekorting vanaf 5 stuks. Deze korting kan oplopen tot maar liefst 41,2%! Via de prijscalculator kunt u direct een prijs berekenen voor de gewenste oplage. Wilt u een offerte voor een grotere oplage? Dan kunt u dat via de prijscalculator aangeven en krijgt u van ons een vrijblijvende offerte toegestuurd.

Vragen over het bedrukken van tegeltjes? Neem direct contact op met onze specialisten.
 

 

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
STANDAARD€ 11,74
HD€ 12,24

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Tegel. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Tegel

Opties

Opties

OphangsysteemBeschrijving
Geen ophangsysteem-
Met ophangsysteem-
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
TegelhouderBeschrijving
Zonder houderEr wordt geen tegelhouder meegeleverd.
TegelhouderMet de tegelhouder kan het tegeltje gemakkelijk ergens neergezet worden.
MateriaalBeschrijving
Tegel 15x15Keramieken tegel 15x15cm

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

banners-drukken

Banner / Spandoek

v.a. € 10,40 - € 18,82 per stuk
canvas-drukken

Canvas

Populair
v.a. € 6,25 - € 12,67 per stuk
dibond-drukken

Dibond

v.a. € 4,20 - € 10,14 per stuk
plexiglas-drukken

Plexiglas

v.a. € 4,64 - € 10,67 per stuk