Tegeltje bedrukken

  • Direct op te maken in onze online editor
  • Verkrijgbaar vanaf één stuk
  • Eigen tekst, afbeelding, foto en ontwerp
v.a. € 3,86 - € 6,57 per stuk
Product samenstellen

Tegeltje bedrukken? Bij Drukwerknodig kan je gemakkelijk online je eigen tegeltje maken met foto’s en tekst in onze online editor. 

Product samenstellen

Direct uw tegeltjes samenstellen

Omschrijving

Tegeltje maken

Een tegeltje online maken in een paar simpele stappen? Maak dan gebruik van onze handige (gratis) online editor, hier maakt u heel eenvoudig uw eigen tegeltje op. Maak gebruik van één van onze vele thema’s, cliparts of andere opties voor het maken van uw eigen tegeltje. U kan het tegeltje laten bedrukken met uw leukste foto, tegeltjeswijsheid of andere tekst.
 

Geboortetegeltje maken 

Onze tegeltjes zijn ook zeer geschikt voor het maken van een geboortetegeltje. Een geboortetegel is een leuk en origineel kraamcadeau. Bij Drukwerknodig maakt u heel gemakkelijk uw eigen geboortetegeltjes op in onze online editor, door gebruik te maken van één van onze leuke sjablonen speciaal voor jongetjes en meisjes.

Heeft u al een druk-klaar ontwerp voor uw geboortetegeltje gemaakt? Maak dan gebruik van onze PDF-uploader. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst gaan wij meteen voor u aan de slag. Uw eigen bedrukte tegeltje wordt binnen mum van tijd gemaakt en is voordat u het weet bij u in huis.  

Tegeltje laten bedrukken

Een Oudhollands Delfts Blauw-tegeltje of juist een moderne variant met een eigen tekst, afbeelding of spreuk laten maken, bij Drukwerknodig.nl is een tegeltje bedrukken een specialiteit! Ontwerp snel en eenvoudig uw eigen wandtegeltje in onze online editor.

Een gepersonaliseerd tegeltje van echt keramiek is een verrassend en origineel cadeau bij bijvoorbeeld een afscheid, verjaardag of een jubileum. Hang de tegel direct aan de muur met ons ophangsysteem of kies voor een standaard om de tegel netjes neer te zetten. Uiteraard kunnen wij uw tegeltje ook voorzien van een mooie cadeauverpakking. Een tegeltje is natuurlijk ook zeer geschikt als relatiegeschenk. Begin direct met het bedrukken van een tegeltje.

Volumekorting voor tegeltjes 

U krijgt bij Drukwerknodig al volumekorting als u meer dan 5 tegeltjes laat bedrukken. Deze korting kan oplopen tot maar liefst 41,2%!
Wilt u een prijs voor een hogere oplage tegeltjes ontvangen? Neem dan even contact met ons op, dan maken we geheel vrijblijvend een offerte op maat voor u.  

 

Formaten

Formaten

Formaat vanaf
15 x 15 cm 6,57

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Tegel. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat het u ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Tegel

Opties

Opties

Ophangsysteem Beschrijving
Geen ophangsysteem -
Met ophangsysteem -
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€20) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
Tegelhouder Beschrijving
Zonder houder Er wordt geen tegelhouder meegeleverd.
Tegelhouder Met de tegelhouder kan het tegeltje gemakkelijk ergens neergezet worden.

Levering

Levering

Productiemethode Verwachte levertijd*
Normaal 4 werkdagen
Spoed 3 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering

Gerelateerde producten

banners-drukken

Banners

v.a. € 5,87 - € 7,82 per stuk
canvas-drukken

Canvas

v.a. € 10,05 - € 19,49 per stuk
dibond-drukken

Dibond

v.a. € 9,23 - € 12,31 per stuk
plexiglas-drukken

Plexiglas

v.a. € 24,00 - € 30,00 per stuk