Onderzetters bedrukken

  • Te bestellen vanaf 6 stuks
  • Doorsnede van 110 mm of 75 mm
  • Gemaakt van kurk, geeft unieke uitstraling
  • Op te maken in onze online editor
v.a. € 0,72 - € 1,31 per stuk

Met uw eigen bedrukte onderzetters is het nooit meer knoeien op tafel! U kunt ze thuis gebruiken, maar ook op kantoor. Daarnaast vallen bedrukte onderzetters ook altijd in de smaak als relatiegeschenk. Laat dus nu uw onderzetters bedrukken met een foto, tekst of logo bij Drukwerknodig.nl!

Product samenstellen

Direct uw onderzetters samenstellen

Omschrijving

Uw eigen onderzetters ontwerpen

Bent u toe aan nieuwe onderzetters van kurk? Kies er dan nu voor om uw eigen onderzetters te ontwerpen bij Drukwerknodig! Het ontwerpen van deze onderzetters is zeer eenvoudig:

  1. Open de Online Editor
  2. Voeg uw foto, tekst of logo toe
  3. Druk op ‘bestellen’ en onze professionals gaan direct voor u aan de slag

Indien u liever werkt met een extern programma, is dit ook mogelijk. U kunt er namelijk ook voor kiezen om uw ontwerp aan te leveren in pdf-formaat. Ook dan zal uw order zo spoedig mogelijk in productie genomen worden. U kunt er ook voor kiezen om uw pdf te laten controleren. Zo bent u altijd zeker van een optimaal resultaat!

Verschillende opties

U heeft bij Drukwerknodig verschillende opties. Ten eerste bieden wij twee verschillende formaten aan. U kunt kiezen voor een onderzetter met een doorsnee van 75mm, of een onderzetter van 110mm doorsnee. Vervolgens heeft u ook nog de keuze om de onderzetters dubbelzijdig of enkelzijdig te bedrukken. Ten slotte kunt u nog de oplage kiezen. De bedrukte onderzetters worden verkocht vanaf 6 stuks. Heeft u meer dan 360 stuks nodig? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een offerte op maat.

Goedkoop onderzetters laten drukken

Bij Drukwerknodig betaalt u nooit teveel. Doordat wij al onze producten zelf bedrukken in onze eigen drukkerij, kunnen wij altijd de voordeligste prijzen aanbieden. Ook hebben we hierdoor volledig zicht op het productieproces van begin tot eind, waardoor we de beste kwaliteit, service en de snelste levertijd kunnen garanderen!

Heeft u nog vragen, opmerkingen of speciale wensen? Dan staat ons team van professionals voor u klaar en helpt u graag direct verder! U kunt contact met ons opnemen vanaf de contactpagina, of direct in contact komen middels de chatfunctie, rechts onderin uw beeldscherm.

Formaten

Formaten

Formaat vanaf
110 mm 10,06 (6 stuks)
75 mm 7,88 (6 stuks)

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Onderzetters. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat het u ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Onderzetters

Opties

Opties

Materiaalsoort Beschrijving
Kurk -
Bedrukking Beschrijving
Dubbelzijdig full color (4/4) Full color bedrukking op beide zijden van het papier.
Enkelzijdig full color (4/0) Full color bedrukking op de voorzijde.
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€20) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

Productiemethode Verwachte levertijd*
Normaal 4 werkdagen
Spoed 3 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering

Gerelateerde producten

bierviltjes-bedrukken

Bierviltjes

v.a. € 0,13 - € 0,33 per stuk
menukaarten-bedrukken

Menukaarten

v.a. € 0,02 - € 1,03 per stuk
placemats-drukken1

Placemats

v.a. € 0,06 - € 0,56 per stuk
tafelkaarten-bedrukken

Tafelkaarten

v.a. € 0,77 - € 4,52 per stuk