Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Onderzetters bedrukken

  • Te bestellen vanaf 6 stuks
  • Doorsnede van 107 mm of 75 mm
  • Gemaakt van kurk, geeft unieke uitstraling
  • Op te maken in onze online editor
v.a. € 0,85 - € 1,55 per stuk
Product samenstellen

Met uw eigen bedrukte onderzetters is het nooit meer knoeien op tafel! U kunt ze thuis gebruiken, maar ook op kantoor. Daarnaast vallen bedrukte onderzetters ook altijd in de smaak als relatiegeschenk. Laat dus nu uw onderzetters bedrukken met een foto, tekst of logo bij Drukwerknodig.nl!

Product samenstellen

Direct uw onderzetters samenstellen

Omschrijving

Uw eigen onderzetters ontwerpen

Bent u toe aan nieuwe onderzetters? Kies er dan nu voor om uw eigen onderzetters te ontwerpen bij Drukwerknodig! Het ontwerpen van deze onderzetters is zeer eenvoudig. Wij bedrukken uw onderzetters op kurk of op dibond. Volg de onderstaande stappen om uw onderzetters te bestellen.

  1. Open de Online Editor
  2. Voeg uw foto, tekst of logo toe
  3. Druk op ‘bestellen’ en onze professionals gaan direct voor u aan de slag

Indien u liever werkt met een extern programma, is dit ook mogelijk. U kunt er namelijk ook voor kiezen om uw ontwerp aan te leveren in pdf-formaat. Ook dan zal uw order zo spoedig mogelijk in productie genomen worden. U kunt er ook voor kiezen om uw pdf te laten controleren. Zo bent u altijd zeker van een optimaal resultaat!

Verschillende opties

U krijgt bij Drukwerknodig verschillende opties aangeboden. Kiest u voor kurk? Dan krijgt u een materiaalsoort dat 100% natuurlijk en duurzaam is. Daarnaast is het erg licht en geluiddempend. De tweede optie is dibond. Dit materiaalsoort is gemaakt van oersterk aluminium en polyethyleen. Bij dibond onderzetters kunt u dus rekenen op een lange levensduur van uw onderzetters. 

Let op: het is niet mogelijk om te kiezen voor dekwit bedrukking. Wanneer u kiest voor kurk zal het materiaal daardoor zichtbaar zijn bij de kleur wit in uw ontwerp.

Naast de materiaalsoorten bieden wij twee verschillende formaten aan. U kunt kiezen voor een onderzetter met een doorsnee van 75mm, of een onderzetter van 107mm doorsnee. Vervolgens heeft u ook nog de keuze om de onderzetters dubbelzijdig of enkelzijdig te bedrukken. Ten slotte kunt u nog de oplage kiezen. De bedrukte onderzetters worden verkocht vanaf 6 stuks. Heeft u meer dan 360 stuks nodig? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een offerte op maat.

Goedkoop onderzetters laten drukken

Bij Drukwerknodig betaalt u nooit teveel. Doordat wij al onze producten zelf bedrukken in onze eigen drukkerij, kunnen wij altijd de voordeligste prijzen aanbieden. Ook hebben we hierdoor volledig zicht op het productieproces van begin tot eind, waardoor we de beste kwaliteit, service en de snelste levertijd kunnen garanderen!

Heeft u nog vragen, opmerkingen of speciale wensen? Dan staat ons team van professionals voor u klaar en helpt u graag direct verder! U kunt contact met ons opnemen vanaf de contactpagina, of direct in contact komen middels de chatfunctie, rechts onderin uw beeldscherm.

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
110 mm€ 12,09 (6 stuks)
75 mm€ 9,31 (6 stuks)

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Onderzetters kurk. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Onderzetters kurk

Onderzetters dibond

Opties

Opties

MateriaalsoortBeschrijving
Kurk-
BedrukkingBeschrijving
Enkelzijdig full color (4/0)Full color bedrukking op de voorzijde.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

bierviltjes-bedrukken

Bierviltjes

v.a. € 0,13 - € 0,50 per stuk
menukaarten-bedrukken

Menukaarten

v.a. € 0,19 - € 1,34 per stuk
placemats-drukken1

Placemats

v.a. € 0,21 - € 0,76 per stuk
tafelkaarten-bedrukken

Tafelkaarten

v.a. € 0,86 - € 4,66 per stuk