Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Thermosflessen

  • Vanaf 1 stuk
  • Zwart of wit
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • Volumekorting vanaf 2 stuks
  • Bedrukken of graveren
vanaf € 17,99
Product samenstellen

Thermosflessen bedrukken of graveren met eigen logo en/of naam kan bij Drukwerknodig! Ontwerp direct thermosflessen via de onze gemakkelijke Online Editor of lever eigen PDF-bestanden aan.

Product samenstellen

Direct uw thermosflessen samenstellen

Omschrijving

Thermosflessen bedrukken of graveren

Thermosflessen bedrukken met uw eigen ontwerp? Een thermosfles bedrukken met eigen foto, logo, tekst of ander ontwerp kan bij Drukwerknodig. Via onze Online Editor kunt u erg makkelijk uw thermosflessen ontwerpen. Zodra het ontwerp klaar is kunnen wij uw creatie drukken op de thermosfles!

Naast het bedrukken kunt u ook ervoor kiezen om een thermosfles te graveren. U kunt een thermosfles graveren met eigen ontwerp of logo. Dit ontwerp moet wel zwart aangeleverd worden om het beste resultaat te behalen!

Hieronder staan de verschillen uitgewerkt in een tabel:

SpecificatieGegraveerde thermosflesBedrukte thermosfles
Kleur thermosflesZwartWit
Inhoud500 ml500 ml
Personaliseerbaar oppervlakte80 mm x 35 mm80 mm x 80 mm
OntwerpPDF-bestandOnline Editor of PDF-bestand
Kleur personalisatieNeeJa

Thermosflessen ontwerpen

Bent u opzoek naar een thermosfles met eigen logo en tekst? Een thermosfles kunt u snel en gemakkelijk laten graveren of bedrukken bij Drukwerknodig. Volg de volgende stappen om uw thermosfles te bestellen:

  1. Kies ervoor om de thermosfles te graveren of te bedrukken
  2. Upload uw PDF-bestand of maak een ontwerp in de Online Editor
  3. Laat het PDF-bestand eventueel controleren door onze vormgever
  4. Klik op bestellen en uw thermosflessen zijn klaar voor productie!

Snel thermosflessen in huis

Drukwerknodig produceert alles in eigen huis. Hierdoor kunnen wij hoge kwaliteit en snelle levering garanderen. Wilt u uw thermosflessen nog sneller in huis? Dan kunt u voor de spoedproductie-optie kiezen. Bekijk de actuele levertijden om te zien wanneer de thermosflessen geleverd kunnen worden.

Contact

Naast de snelle levertijden bieden wij ook topservice. Wij beschikken over een eigen deskundige klantenservice. Deze werknemers staan klaar om al uw drukwerk vragen te beantwoorden.

Dus komt u er niet helemaal uit bij het bestellen van uw thermosfles? Of heeft u een andere vraag? De klantenservice van Drukwerknodig is voor alle vragen, dit kan telefonisch, via de mail of via de online chat!

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
500 ml Gesublimeerd€ 17,99

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Bedrukte thermosfles. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Bedrukte thermosfles

Gegraveerde thermosfles

Opties

Opties

PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

mok-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 4,13 - € 8,26 per stuk
Bierglas

Bierglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Champagneglas graveren met naam of logo!

Champagneglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk