Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Horeca

Horeca

Of het nou gaat om een klein restaurant of een groot hotel voor beide is drukwerk belangrijk. Een menukaart, placemats of flyers voor op de hotelkamer, wij kunnen het allemaal leveren tegen voordelige prijzen.

Wanneer een klant bij uw restaurant binnenkomt zal er een keuze moeten worden gemaakt voor eten en drinken. Meestal wordt er dan een menukaart gegeven. Bij Drukwerknodig.nl kunt u uw eigen bestanden aanleveren, zodat u een menukaart kan bestellen die volledig aansluit op uw huisstijl. Wees uniek en bestel een menukaart op forex of maak er een hardcover boek met een leren omslag van. Voor alle eet- en drink gelegenheden bieden wij producten aan die naar eigen wens samengesteld kunnen worden.

Voor horeca drukwerk is het belangrijk dat de producten van goede kwaliteit zijn. Wij bieden diverse opties aan voor het afwerken van onze producten. Wij kunnen in ons eigen machinepark drukwerk lamineren met glans- of matlaminaat. Het drukwerk heeft dan een extra beschermlaag, waardoor het minder kwetsbaar is. Ook kunnen wij het afwerken met uv hoogglans of vernis. Twijfelt u over de verschillende afwerkingsmogelijkheden en heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op, zodat we samen de opties kunnen bespreken.