Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Flesetiketten drukken

  • Geheel eigen ontwerp
  • Verschillende unieke vormen en formaten
  • In grote en kleine oplages, al vanaf 10 stuks!
v.a. € 0,47 - € 0,98 per stuk
Product samenstellen

Wat is er nu feestelijker dan een zelf ontworpen etiket op uw fles wijn, bier of andere (fris)drank? Bij ons kunt u zelf een etiket maken. Wij printen uw flesetiketten snel, voordelig en professioneel!

Product samenstellen

Direct uw flesetiketten samenstellen

Omschrijving

Flesetiketten maken

Etiketten laten drukken? Bij Drukwerknodig kunt u snel en gemakkelijk zelf fles etiketten maken. Nadat u uw bestanden heeft aangeleverd nemen wij uw order gelijk in productie, zodat u de etiketten snel in huis hebt. Spoedlevering is mogelijk!

Zelf flesetiketten maken is natuurlijk leuk voor een bedrijfsfeest, verjaardag, jubileum of borrel, maar ook zeer geschikt voor uw eigen gebrouwen bier of frisdrank. Heeft u een eigen brouwerij en wilt u etiketten laten drukken voor uw speciaalbier? Bij Drukwerknodig hebben we jarenlange ervaring professioneel drukwerk en maken we al onze producten in onze eigen digitale drukkerij. Hierdoor hebben we volledig zicht op het productieprijs en kunnen we optimale kwaliteit, de beste service en snelle levertijden garanderen.

Unieke en originele vormen

U kunt kiezen uit verschillende vormen en formaten, zodat uw eigen etiket op geen enkele andere lijkt. Kies bijvoorbeeld voor een ruit- of een zeshoekige vorm!

Twijfelt u of de PDF is gemaakt volgens onze aanleverspecificaties of wilt u uw bestanden graag even laten checken? Laat dan de PDF door ons controleren. Mocht er iets niet kloppen, dan krijgt van ons via de mail feedback over hoe u het bestand het beste kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! 

Flesetiketten bestellen

Flessenlabels bestellen is heel eenvoudig bij Drukwerknodig. Selecteer de gewenste opties en de prijs wordt automatisch voor u berekend. Heeft u vragen of speciale wensen? Ons team van professionals staat voor u klaar en helpt u gelijk verder. Fles etiketten maken doet u bij Drukwerknodig!

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
A - 70 x 100 mm€ 9,85 (10 stuks)
B - 70 x 100 mm€ 9,85 (10 stuks)
C - 70 x 100 mm€ 9,85 (10 stuks)
D - 70 x 100 mm€ 9,85 (10 stuks)
E - 70 x 100 mm€ 9,85 (10 stuks)
F - 70 x 100 mm€ 9,85 (10 stuks)
G - 80 x 130 mm€ 10,85 (10 stuks)
H - 80 x 130 mm€ 10,85 (10 stuks)
I - 80 x 130 mm€ 10,85 (10 stuks)
J - 80 x 130 mm€ 10,85 (10 stuks)
K - 80 x 130 mm€ 10,85 (10 stuks)
L - 80 x 130 mm€ 10,85 (10 stuks)

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Flesetiketten. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Flesetiketten

Opties

Opties

PapiersoortBeschrijving
Papier stickermateriaalZelfklevend papier, houtvrij, wit, ongestreken, glad. Beschikt over het FSC® keurmerk.
Vinyl stickermateriaalZelfklevend PVC vinyl, wit, glanzend, permanent klevend, UV- en waterbestendig
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand drukklaar maken (+€29,95)Het bestand is niet gemaakt volgens de aanleverspecificaties. Wij maken de PDF drukklaar voor u.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
BedrukkingBeschrijving
Enkelzijdig full color (4/0)Full color bedrukking op de voorzijde van het papier.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

bierviltjes-bedrukken

Bierviltjes

v.a. € 0,13 - € 0,50 per stuk
menukaarten-bedrukken

Menukaarten

v.a. € 0,05 - € 1,07 per stuk
placemats-drukken1

Placemats

v.a. € 0,15 - € 0,65 per stuk
wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 10,12 - € 11,56 per stuk