Gondeldoosjes bedrukken

  • Verschillende formaten en afwerkingen
  • Full color of zwarte bedrukking
  • Vanaf 5 exemplaren
  • Spoedlevering mogelijk!
v.a. € 0,77 - € 1,77 per stuk
Product samenstellen

Liever meteen uw PDF-bestand uploaden? Klik hier.

Gondeldoosjes zijn zeer geschikt als geschenkverpakking voor cadeaubonnen of kleine artikelen zoals sieraden of pennen. Bij Drukwerknodig.nl kunt u geschenkdoosjes met een volledig eigen ontwerp laten bedrukken!

Product samenstellen

Liever meteen uw PDF-bestand uploaden? Klik hier.

Direct uw gondeldoosjes samenstellen

Omschrijving

Gondeldoosjes bedrukken bij Drukwerknodig.nl

Met een gondeldoosje maakt u van uw cadeau of waardebon echt iets speciaals. Voorzie de doosjes van een eigen tekst, afbeelding of uw bedrijfslogo. Bedrukte gondeldoosjes zijn natuurlijk ook zeer geschikt om uit te delen ter promotie van een speciale actie of als giveaway tijdens een evenement.
 

Bij Drukwerknodig.nl heeft u een ruime keuze aan formaten, papiersoorten en afwerkingen. Heeft u vragen of speciale wensen bij het maken van uw gondeldoosje? Neem dan contact met ons op. Ons team van ervaren professionals denkt graag mee over uw creatieve concept. Samen komen we altijd tot het gewenste resultaat!

Gondeldoosjes goedkoop bestellen

Bij Drukwerknodig.nl bestelt u snel en eenvoudig uw gepersonaliseerde gondeldoosjes. Selecteer de gewenste opties via onze website en de prijs wordt automatisch voor u berekend. Wij bieden gondeldoosjes zeer voordelig aan vanaf 5 stuks.

Omdat wij uw gondeldoosje maken in onze eigen digitale drukkerij hebben we volledig zicht op het productieproces en kunnen we optimale kwaliteit, de beste service en snelle levertijden garanderen. Laat uw gondeldoosjes bedrukken en u heeft ze snel in huis – spoedlevering is mogelijk! 
 

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
A - 230 x 125 x 25 mm8,95 (5 stuks)
B - 150 x 115 x 25 mm8,87 (5 stuks)
C - 237 x 82 x 25 mm8,87 (5 stuks)

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Gondeldoosje. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Gondeldoosje

Opties

Opties

BedrukkingBeschrijving
Enkelzijdig full color (4/0)Full color bedrukking op de voorzijde van het papier.
Enkelzijdig zwart (1/0)Zwarte bedrukking op de voorzijde van het papier.
PapiersoortBeschrijving
260 grams invercote creatoTweezijdig gestreken sulfaatkarton (achterkant beschrijfbaar).
283 grams kraftKraft papier kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. De dikte van het papier maakt het geschikt voor kaarten, verpakkingen, labels en nog veel meer. De kleur van het papier combineert leuk met verschillende ontwerpen en designs. Let op: wij raden het af om afbeeldingen te gebruiken met veel kleur en de kleur wit wordt niet gedrukt op het papier.
300 grams motifOngestreken papiersoort (beschrijfbaar), houtvrij, helderwit. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Elementair Chloorvrij (ECF). Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
300 grams silk mcGestreken papiersoort, houtvrij, wit, licht glanzend. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel. Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
300 grams gloss mcGestreken papiersoort, houtvrij, wit, glanzend. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Elementair Chloorvrij (ECF), Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
Laminaat afwerkingBeschrijving
Enkelzijdig glanslaminaatExtra beschermlaag (voorzijde), glanzende afwerking.
Enkelzijdig matlaminaatExtra beschermlaag (voorzijde), matte afwerking.
GeenOmslag wordt niet voorzien van laminaat of vernis.
PDFs aanleverenBeschrijving
PDF laten controleren (+€20)Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF drukklaar maken (+€29,95)De PDF is niet gemaakt volgens de aanleverspecificaties. Wij maken de PDF drukklaar voor je.
PDF is drukklaarDe PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering

Gerelateerde producten

flesetiketten-drukken

Flesetiketten

v.a. € 0,47 - € 0,98 per stuk
doosje-ontwerpen

Doosjes

v.a. € 0,98 - € 1,98 per stuk
enveloppen-drukken

Enveloppen

v.a. € 0,22 - € 0,60 per stuk
kaarten-gevouwen

Kaart (gevouwen)

v.a. € 0,02 - € 2,04 per stuk