Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

T-shirts bedrukken

  • Zeer hoge kwaliteit afdruk
  • Vanaf 1 stuk, hoge volumekortingen
  • Eigen foto’s, teksten en/of logo
v.a. € 6,44 - € 12,39 per stuk
Product samenstellen

Liever meteen uw PDF-bestand uploaden? Klik hier.

Laat voordelig en snel t-shirts bedrukken met uw eigen logo, foto of ander ontwerp. Kies uit verschillende kleuren en maten t-shirts om te laten bedrukken.

Product samenstellen

Liever meteen uw PDF-bestand uploaden? Klik hier.

Direct uw t-shirts samenstellen

Omschrijving

T-shirts laten bedrukken

Bij Drukwerknodig kunt u gemakkelijk en snel uw eigen t-shirts ontwerpen en laten bedrukken. Of u nu op zoek bent naar unieke kledingstukken voor een speciale gelegenheid, promotiemateriaal voor uw bedrijf of gepersonaliseerde cadeaus. 

Bij Drukwerknodig begrijpen we dat elke bestelling uniek is. Daarom bieden we de flexibiliteit om zowel kleine als grote oplages te bedrukken. Of u nu één gepersonaliseerd t-shirt wilt laten bedrukken met een foto of logo, of dat u t-shirts met uw bedrijfslogo in grotere aantallen nodig heeft, wij staan voor u klaar.

Hoe kan ik T-shirts ontwerpen en laten bedrukken?

Laat uw creativiteit de vrije loop en maak een t-shirtontwerp dat perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl en behoeften. Na het plaatsen van de bestelling kunt u via uw account een PDF-bestand aanleveren. 

Bekijk onze aanleverspecificaties voor hoe u het best uw bestand kunt aanleveren. Daarnaast bieden we ook Indesign-sjablonen om u op weg te helpen.
Heeft u vragen over het opmaken van T-shirts? Neem direct contact op met onze specialisten en bespreek de mogelijkheden.

Hoogwaardige kwaliteit bedrukking

Na het plaatsen van de bestelling wordt uw ontwerp doorgestuurd naar onze hoogwaardige persen. Uw ontwerp wordt eerst vrijstaand gedrukt op een transfervel via onze DTF-printer. Daarna wordt deze transfervel op het shirt geplaatst en wordt de bedrukking doormiddel van een hittepers bevestigd op het t-shirt, waarbij alleen de bedrukking wordt overgebracht op het shirt. 

Het ontwerp wordt dus vrijstaand aangebracht op het t-shirt en de transfervel is niet zichtbaar. Het is hierbij wel belangrijk dat het PDF-bestand op de juiste methode is aangeleverd volgens de aanleverspecificaties.

T-shirts bedrukken met snelle levertijd

Doordat we shirts in eigen huis bedrukken, kunnen we snelle levertijden garanderen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling te plaatsen met de spoedproductie-optie. Uw t-shirt(s) worden dan extra snel geproduceerd. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.
 

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
25 x 29 cm€ 12,39

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van T-shirt. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

T-shirt

Opties

Opties

Kies je kleurBeschrijving
WitKleur T-shirt
ZwartKleur T-shirt
OranjeKleur T-shirt
RoodKleur T-shirt
Kies je maatBeschrijving
Maat LEuropese unisex maat L.
Maat MEuropese unisex maat M.
Maat SEuropese unisex maat S.
Maat XLEuropese unisex maat XL.
Kies het drukgebiedBeschrijving
Achterkant bedrukkenAchterzijde van t-shirt
Voorkant bedrukkenVoorzijde van t-shirt
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
MateriaalBeschrijving
DTF TransferTextiel DTF Transfer materiaal

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

visitekaartjes drukken

Visitekaartjes

Populair
v.a. € 0,01 - € 0,05 per stuk
posters-drukken

Posters

v.a. € 0,77 - € 4,58 per stuk
Laat direct eigen hoodies bedrukken!

Hoodies

v.a. € 18,59 - € 24,79 per stuk
Laat een katoenen tas bedrukken!

Katoenen tas

v.a. € 5,37 - € 8,26 per stuk