T-shirts bedrukken

  • Zeer hoge kwaliteit afdruk
  • Vanaf 1 stuk, hoge volumekortingen
  • Eigen foto’s, teksten en/of logo
v.a. € 6,98 - € 7,81 per stuk
Product samenstellen

Laat voordelig en snel T-shirts bedrukken van hoge kwaliteit! Een T-shirt ontwerpen kan gemakkelijk via onze Online Editor, of lever een eigen PDF-bestand aan.

Product samenstellen

Direct uw t-shirts samenstellen

Omschrijving

T-shirt bedrukken met eigen ontwerp

Bij Drukwerknodig kunt u voordelig shirts bedrukken met eigen ontwerp. Via onze Online Editor kunt u in een paar klikken een eigen shirt ontwerpen en laten bedrukken. Daarnaast is het ook mogelijk om via een eigen ontwerpprogramma te werken en een PDF-bestand aan te leveren.

Een T-shirt wordt gedrukt via onze hoogwaardige textielprinter. Ontwerpen op de shirts worden haarscherp afgedrukt met een hoge kleurechtheid. Onze witte T-shirts hebben een slimfit pasvorm en zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL. De shirts hebben een ronde hals en zijn van uitstekende kwaliteit. De T-shirts zijn unisex en dus geschikt voor zowel heren als dames. De shirts kunnen zowel aan de voorzijde als achterzijde bedrukt worden.

Wilt u een shirt laten drukken in  een andere maat of kleur? Neem dan direct contact op met onze specialisten en bespreek de mogelijkheden voor het bedrukken van shirts.

Hoe kan ik een T-shirt ontwerpen?

Een t-shirt ontwerpen kan via onze handige Online Editor. Volg de onderstaande stappen en start direct met ontwerpen:

  1. Open de Online Editor en kies het gewenste formaat shirt
  2. Upload uw foto’s en/of PDF-bestanden en plaats deze op het shirt
  3. Voeg teksten/namen toe en plaats deze op het shirt
  4. Maak het ontwerp nog mooier met filters en cliparts
  5. Klaar met het ontwerpen? Rond de bestelling af en je shirt wordt direct gedrukt

Liever een shirt ontwerpen via een eigen ontwerpprogramma? Bekijk dan onze aanleverspecificaties en Indesign-sjablonen om en eigen PDF-bestand aan te leveren.

Tip: het is ook mogelijk om een PDF-bestand drukklaar te maken via onze Online Editor. Upload het bestand onder het tabje ‘’Foto’s’’ en plaats deze op het shirt.

Snel shirts laten drukken

Snel shirts drukken? Doordat wij onze shirts zelf bedrukken kunnen we snelle levertijden garanderen. Daarnaast is het ook mogelijk om shirts extra snel te laten drukken met de spoedproductie-optie. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.

Goedkoop shirts bedrukken in kleine en grote oplages

Voordelig een shirt bedrukken kan al vanaf 1 stuk! Doordat wij onze shirts digitaal drukken kunnen we voordelig in kleine én grote oplages shirts drukken. Dit doen we door gebruik te maken van de nieuwste technieken voor het drukken van een shirt. Wanneer er meerdere shirts worden besteld van hetzelfde ontwerp krijgt u een volumekorting op uw bestelling. Bereken direct de prijs via onze calculator. Wilt u een grotere oplage bestellen dan weergeven in de calculator? Neem dan direct contact op met onze specialisten voor een offerte op maat.

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
Klein - 14 x 20 cm7,81
Groot - 28 x 40 cm8,22

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van T-shirt. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

T-shirt

Opties

Opties

Kies je kleurBeschrijving
WitEuropees unisex t-shirt wit
Kies je maatBeschrijving
Maat LEuropese unisex maat L.
Maat MEuropese unisex maat M.
Maat SEuropese unisex maat S.
Maat XLEuropese unisex maat XL.
Kies het drukgebiedBeschrijving
AchterzijdeAchterzijde van t-shirt
VoorzijdeVoorzijde van t-shirt
PDFs aanleverenBeschrijving
PDF laten controleren (+€20)Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaarDe PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering

Gerelateerde producten

visitekaartjes drukken

Visitekaartjes

Populair
v.a. € 0,01 - € 0,09 per stuk
posters-drukken

Posters

Populair
v.a. € 0,74 - € 4,45 per stuk
roll-up-banners-bedrukken

Roll-up banners

Populair
v.a. € 22,17 - € 24,64 per stuk
mok-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 4,21 - € 7,02 per stuk