Actie 15% korting: op geselecteerd verkiezingsdrukwerk

T-shirts bedrukken

  • Zeer hoge kwaliteit afdruk
  • Vanaf 1 stuk, hoge volumekortingen
  • Eigen foto’s, teksten en/of logo
v.a. € 11,14 - € 12,39 per stuk
Product samenstellen

Liever meteen uw PDF-bestand uploaden? Klik hier.

Laat voordelig en snel T-shirts bedrukken van hoge kwaliteit! Lever direct uw bestanden aan en laat uw t-shirts bedrukken.

Product samenstellen

Liever meteen uw PDF-bestand uploaden? Klik hier.

Gebruik de code STEMOPMIJ15 voor 15% korting

Direct uw t-shirts samenstellen

Omschrijving

T-shirt bedrukken met eigen ontwerp

Bij Drukwerknodig kunt u voordelig shirts bedrukken met eigen ontwerp. Een T-shirt wordt gedrukt via onze hoogwaardige textielprinter. Ontwerpen op de shirts worden haarscherp afgedrukt met een hoge kleurechtheid. Onze witte T-shirts hebben een slimfit pasvorm en zijn verkrijgbaar in de maten SML en XL. De shirts hebben een ronde hals en zijn van uitstekende kwaliteit. De T-shirts zijn unisex en dus geschikt voor zowel heren als dames. De shirts kunnen zowel aan de voorzijde als achterzijde bedrukt worden.

Wilt u een shirt laten drukken in  een andere maat of kleur? Neem dan direct contact op met onze specialisten en bespreek de mogelijkheden voor het bedrukken van shirts.

Snel shirts laten drukken

Snel shirts drukken? Doordat wij onze shirts zelf bedrukken kunnen we snelle levertijden garanderen. Daarnaast is het ook mogelijk om shirts extra snel te laten drukken met de spoedproductie-optie. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.

Goedkoop shirts bedrukken in kleine en grote oplages

Voordelig een shirt bedrukken kan al vanaf 1 stuk! Doordat wij onze shirts digitaal drukken kunnen we voordelig in kleine én grote oplages shirts drukken. Dit doen we door gebruik te maken van de nieuwste technieken voor het drukken van een shirt. Wanneer er meerdere shirts worden besteld van hetzelfde ontwerp krijgt u een volumekorting op uw bestelling. Bereken direct de prijs via onze calculator. Wilt u een grotere oplage bestellen dan weergeven in de calculator? Neem dan direct contact op met onze specialisten voor een offerte op maat.

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
25 x 29 cm€ 12,39

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van T-shirt. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

T-shirt

Opties

Opties

Kies je kleurBeschrijving
WitKleur T-shirt
ZwartKleur T-shirt
Kies je maatBeschrijving
Maat LEuropese unisex maat L.
Maat MEuropese unisex maat M.
Maat SEuropese unisex maat S.
Maat XLEuropese unisex maat XL.
Kies het drukgebiedBeschrijving
Achterkant bedrukkenAchterzijde van t-shirt
Voorkant bedrukkenVoorzijde van t-shirt
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfel je of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
MateriaalBeschrijving
DTF TransferTextiel DTF Transfer materiaal

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

visitekaartjes drukken

Visitekaartjes

Actie
v.a. € 0,01 - € 0,16 per stuk
posters-drukken

Posters

Actie
v.a. € 0,74 - € 4,45 per stuk
mok-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 3,86 - € 7,02 per stuk
Laat direct eigen hoodies bedrukken!

Hoodies

Actie
v.a. € 22,30 - € 24,79 per stuk