Fotovergroting afdrukken

  • Hoge kleurechtheid
  • Kies uit diverse formaten
  • Gedrukt op stevig papier
  • 100% tevredenheidsgarantie
vanaf € 4,98
Product samenstellen

Een fotovergroting biedt de mogelijkheid uw foto’s op mooi en op stevig papier te laten afdrukken voor bijvoorbeeld aan de muur. Met diverse formaten en een hoge kleurenechtheid  zit u bij Drukwerknodig aan het juiste adres.

Product samenstellen

Direct uw fotovergroting samenstellen

Omschrijving

Fotovergroting afdrukken

Een fotovergroting bestellen is bij Drukwerknodig super eenvoudig, binnen een paar simepele stappen heeft u die prachtige foto thuis aan de muur als fotovergroting. Bent u een profesionele fotograaf of heeft u gewoon een paar mooie foto’s liggen die u met hoge kwaliteit in groot formaat wilt laten afdrukken? U kunt uw foto’s bij Drukwerknodig voordelig, snel en met hoge kleurechtheid als fotovergroting laten afdrukken. De hoge kleurechtheid (12-kleurenprint) zorgt voor een realistische afdruk waardoor uw foto vergroting nog levendiger wordt. U bent ervan verzekerd dat uw foto’s van de beste kwaliteit zijn en dus ideel voor in uw huis, aan de muur of op het kantoor. Upload uw foto's gemakkelijk in onze online editor of maak gebruik van onze Pdf-uploader. 

Verschillende formaten voor fotovergrotingen

Uw foto uitvergroten kan bij ons op verschillende formaten. Drukwerknodig biedt een groot scala een verschillende formaten aan beginnend bij 15x15 cm. Deze formaten zijn staand, liggend en vierkant te verkrijgen. Stel uw product eerst vrijblijvend samen om de verschillende opties, formaten en prijs te zien.

Opties

Naast het formaat heeft u natuurlijk ook de keuze voor een afwerking van uw fotovergroting, u heeft de keuze uit de volgende afwerkingen: 

  1. 250 grams gloss fotopapier (glanzend)
  2. 240 grams satin fotopapier (mat)

Wanneer u meer informatie wilt kunt u kijken onder het kopje opties.

Razendsnel geleverd

Wanneer u voor 12 uur ’s middags uw fotovergroting besteld, wordt deze dezelfde dag nog gedrukt en verzonden (met spoedproductie). Bij standaardproductie moet u rekening houden met gemiddeld 2 werkdagen. 

Ontwerp

Maak uw eigen fotovergrotingen in een paar simpele stappen op in onze online editor. 

Stap1: Open onze Online Editor.

Stap 2: Kies het formaat van de foto.

Stap 3: Upload de foto(‘s) die u af wilt drukken.

Stap 4: Klik op ‘bestellen’ en u bent klaar!

Uw eigen ontwerp kunt u natuurlijk ook zelf aanleveren volgens onze aanleverspecificaties. Wanneer u zelf een PDF aanlevert maar hier vragen over heeft, kunt u deze door ons laten controleren om er zeker van te zijn dat uw foto uitvergroten op de juiste manier gebeurd.

Service

Wij vinden het belangrijk dat uw product volledig en op tijd bij u geleverd wordt. Mocht u vragen of onduidelijkheden hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice beantwoordt graag uw vragen op werkdagen.

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
15 x 15 cm4,98
20 x 20 cm5,84
20 x 30 cm6,69
30 x 30 cm6,73
30 x 40 cm7,61
40 x 40 cm7,67
40 x 50 cm8,55
40 x 60 cm9,43
50 x 50 cm9,45
50 x 60 cm10,35
50 x 70 cm11,25
50 x 75 cm12,11
60 x 60 cm11,27
60 x 80 cm14,74
60 x 90 cm15,66
70 x 100 cm15,89

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Fotovergroting. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Fotovergroting

Opties

Opties

PapiersoortBeschrijving
240 grams satin fotopapierUw product wordt geprint op hoogwaardig Satin fotopapier.
250 grams gloss fotopapierUw product wordt geprint op hoogwaardig Gloss fotopapier.
140 grams mat fotopapierUw product wordt geprint op hoogwaardig mat fotopapier.
PDFs aanleverenBeschrijving
PDF laten controleren (+€20)Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaarDe PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
OphangsysteemBeschrijving
Geen ophangsysteem-
Fotolijst 20x30/30x20Laat je foto inlijsten in een prachtig aluminium fotolijst dat is voorzien van écht glas. De fotolijst kan zowel staand als liggend opgehangen worden en geeft je foto een luxe uitstraling!
Fotolijst 30x40/40x30Laat je foto inlijsten in een prachtig aluminium fotolijst dat is voorzien van écht glas. De fotolijst kan zowel staand als liggend opgehangen worden en geeft je foto een luxe uitstraling!
Fotolijst 40x50/50x40Laat je foto inlijsten in een prachtig aluminium fotolijst dat is voorzien van écht glas. De fotolijst kan zowel staand als liggend opgehangen worden en geeft je foto een luxe uitstraling!
Fotolijst 40x60/60x40Laat je foto inlijsten in een prachtig aluminium fotolijst dat is voorzien van écht glas. De fotolijst kan zowel staand als liggend opgehangen worden en geeft je foto een luxe uitstraling!
Fotolijst 50x70/70x50Laat je foto inlijsten in een prachtig aluminium fotolijst dat is voorzien van écht glas. De fotolijst kan zowel staand als liggend opgehangen worden en geeft je foto een luxe uitstraling!

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering

Gerelateerde producten

banners-drukken

Banner / Spandoek

v.a. € 5,87 - € 7,82 per stuk
canvas-drukken

Canvas

Populair
v.a. € 6,25 - € 12,67 per stuk
fotoprints-drukken

Fotoprints

v.a. € 1,65 - € 2,06 per stuk
fotobehang-drukken

Fotobehang

v.a. € 24,08 - € 26,53 per stuk