Magneetfolie bedrukken

  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
  • Kies uw eigen maat en vorm
  • Full color bedrukt
  • Duurzaam, herbruikbaar materiaal
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden

Magneetfolie bedrukken

  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
  • Kies uw eigen maat en vorm
  • Full color bedrukt
  • Duurzaam, herbruikbaar materiaal

Laat snel en goedkoop magneetfolie bedrukken. Magneetfolie is ideaal om te gebruiken als reclamemateriaal. Het kleeft goed op ijzer, denk hierbij aan stellingen, auto's en nog veel meer! Magneetstickers zijn makkelijk aan te brengen en te verwijderen en dus erg duurzaam! Bereken direct uw prijs en lever uw bestand aan, zodra uw bestelling is geplaatst, drukken wij uw design op magneetfolie. 

Ik lever mijn eigen bestanden aan

Plaats eerst uw bestelling en lever uw eigen bestanden aan.

Prijs berekenen

Stel uw product samen, bereken uw prijs en upload uw bestanden (dit kan achteraf).

Direct uw magneetfolie samenstellen

Omschrijving

Magneetstickers laten maken

Zoekt u geschikt materiaal om reclame te kunnen maken op uw bedrijfsauto, maar het liefst zonder lijmresten? Dan zijn is magneetfolie van Drukwerknodig.nl zeer geschikt. De folie kleeft op diverse ijzerhoudende materialen en is geschikt voor indoor en outdoor gebruik. Denk aan auto’s, machines, koelkasten of whiteboards.

Magneetplaten (ook wel magneetstickers genoemd) worden op dun magneetfolie gedrukt. Magneetfolie is erg flexibel en is opgebouwd uit drie lagen: een dunne magnetische laag, een tussenlaag van rubber en een toplaag van wit en glad vinyl. Door de magnetische laag is de magneetplaat heel eenvoudig te bevestigen op een metalen ondergrond. Het 0,6mm dikke magneetfolie is dus een ideaal alternatief voor stickers die met lijm worden bevestigd.

Het voordeel van magneetfolie is dat het gemakkelijk te bevestigen en verwijderen is. Wilt u uw ontwerp regelmatig wijzigen (voor bijvoorbeeld tijdelijke acties of wisselende aanbiedingen), dan is magneetfolie enorm handig.
De magneetstickers zijn uitermate geschikt om aan te brengen op bedrijfswagens of bijvoorbeeld auto's op een autoshow. Let op: Magneetfolie is niet geschikt voor hoge snelheden.

Bestel in een paar simpele stappen bedrukt magneetfolie 

Bij Drukwerknodig.nl kunt u snel en eenvoudig magneetstickers bestellen. Kies het juiste formaat en selecteer de door u gewenste opties op onze site. De prijs wordt vervolgens automatisch voor u berekend! Lever na het voltooien van de bestelling uw bestanden aan en we nemen uw order direct in productie. Natuurlijk kunt ook aan de slag in onze online editor. Hier kunt u heel gemakkelijk uw eigen magneetsticker ontwerpen.
Staan uw wensen er niet bij? Neem direct contact met ons op voor een magneetplaat op maat. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden!

Wat is magneetfolie?

De magneetplaten (ook wel magneetstickers genoemd) worden op dun magneetfolie gedrukt. Magneetfolie is erg flexibel en is opgebouwd uit drie lagen: een dunne magnetische laag, een tussenlaag van rubber en een toplaag van wit en glad vinyl.

Door de magnetische laag is de magneetplaat heel eenvoudig te bevestigen op een metalen ondergrond. Het 0,6mm dikke magneetfolie is dus een perfect alternatief voor normale stickers die met lijm worden bevestigd.

Magneetsticker: auto, whiteboards en archiefkasten

Waarom een magneetplaat bedrukken? Het voordeel van magneetstickers is voornamelijk de makkelijke bevestiging en verwijdering. Mocht je het ontwerp van de magneetplaat regelmatig willen wijzigen (door bijvoorbeeld tijdelijke acties of wisselende aanbiedingen), dan zijn magneetplaten enorm handig.

Magneetstickers gebruiken voor je bedrijfsauto of showauto’s op bijvoorbeeld een autoshow? Uitstekend! De magneetstickers zijn uitermate geschikt voor het bestickeren van je auto. Ook wanneer je in privétijd niet met een bestickerde auto wilt rondrijden, zijn de magneetstickers van Drukwerknodig.nl een mooie uitkomst!

Let op: De magneetstickers zijn niet geschikt voor hoge snelheden!

Magneetstickers laten maken

Bij Drukwerknodig.nl is magneetstickers bestellen snel en makkelijk! Stel zelf een breedte en hoogte in en doorloop daarna de vervolgstappen. Na het selecteren van de afmetingen en materiaalsoort, wordt de prijs gelijk berekend. Lever na het voltooien van de bestelling de bestanden aan en je magneetstickers gaan gelijk in productie. Bekijk hier de aanleverspecificaties voor o.a. magneetstickers!

Bij Drukwerknodig.nl helpen we je graag met het bedenken van een passend concept en ontwerp voor je magneetplaat. We hebben een gemotiveerd team van professionals dat klaar staat bij het bewerkstelligen van een sterk concept met perfecte ontwerpen. Interesse? Neem direct contact op met Drukwerknodig.nl voor de mogelijkheden.

Formaten

Formaten

Formaat Vanaf
Maatwerk € 9,74

Opties

Opties

Materiaal Beschrijving
Magneetfolie 0,6mm -
Bedrukking Beschrijving
Enkelzijdig full color (4/0) Full-color bedrukking op de voorzijde.
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€10) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

Productiemethode Productietijd
Normaal 4 werkdagen
Spoed 2 werkdagen