Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Magneetfolie bedrukken

  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
  • Kies uw eigen maat en vorm
  • Meerdere keren inzetbaar
  • Full color bedrukking
vanaf € 9,38
Product samenstellen

Liever meteen uw PDF-bestand uploaden? Klik hier.

Zoekt u geschikt materiaal om reclame te kunnen maken, bijvoorbeeld op uw auto, maar het liefst zonder lijmresten? Dan is magneetfolie van Drukwerknodig.nl zeer geschikt! Wij bedrukken magneetfolie snel, voordelig en professioneel in onze eigen digitale drukkerij! 

Product samenstellen

Liever meteen uw PDF-bestand uploaden? Klik hier.

Direct uw magneetfolie samenstellen

Omschrijving

Wat is magneetfolie?

Magneetfolie is dun, flexibel materiaal dat zich magnetisch hecht aan metalen ondergronden. Magneetstickers zijn hierdoor gemakkelijk te bevestigen en verwijderen en meerdere keren inzetbaar. Bedrukte magneetstickers worden bijvoorbeeld vaak gebruikt autoreclame en zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik. Denk aan auto’s, machines, stellingen, koelkasten of whiteboards. Wij kunnen de magneetfolie in vrijwel iedere gewenste vorm of maat snijden.
 

Magneetfolie is erg flexibel en is opgebouwd uit drie lagen: een dunne magnetische laag, een tussenlaag van rubber en een toplaag van wit vinyl wat bedrukt kan worden. Door de magnetische laag is de magneetplaat heel eenvoudig te bevestigen op een metalen ondergrond. Het 0,6mm dikke magneetfolie is dus een ideaal alternatief voor stickers die met lijm worden bevestigd.

Perfect alternatief voor permanente bestickering

Magneetstickers zijn uitermate geschikt om aan te brengen op bedrijfswagens, bestelwagens of bijvoorbeeld auto's op een autoshow. Maar magneetplaten kunnen natuurlijk ook juist gebruikt worden om permanente bestickering te verbergen. Wanneer u in uw privétijd niet met een bestickerde bedrijfsauto wilt rondrijden, kunnen de magneetstickers van Drukwerknodig een uitkomst bieden!

Waarom magneetfolie bestellen bij Drukwerknodig?

  • Geheel eigen ontwerp
  • In vrijwel iedere vorm of maat te snijden
  • Scherpe prijs

Omdat we magneetfolie bedrukken in onze eigen digitale drukkerij hebben we volledig zicht op het productieproces en weten we zeker dat u de hoge kwaliteit ontvangt die u van ons mag verwachten. Magneetfolie bestellen doet u bij Drukwerknodig!

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
Maatwerk€ 9,38

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Magneetfolie. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Magneetfolie

Opties

Opties

MateriaalBeschrijving
Magneetfolie 0,6mm-
BedrukkingBeschrijving
Enkelzijdig full color (4/0)Full color bedrukking op de voorzijde.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
ContoursnijdenBeschrijving
ContoursnijdenMet onze snijmachines van Zünd kunnen we nagenoeg elke contour of uitsnede maken.
Geen contoursnijdenGeen contoursnijden

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

posters-drukken

Posters

v.a. € 0,76 - € 4,57 per stuk
stickers-op-vel

Stickers (op vel)

v.a. € 3,31 - € 6,35 per stuk
wobbler-drukken

Wobblers

v.a. € 0,45 - € 1,70 per stuk