Maatwerk

Maatwerk en drukwerk zijn termen die bijna hand in hand door het leven gaan. Bij ons moederbedrijf Chris Russell weten we als geen ander wat maatwerk is. Wij produceren al  ons drukwerk in ons eigen productiecentrum in Groningen en hebben hierdoor de volledige controle over uw specifieke wensen.

Daarnaast begrijpen wij natuurlijk als geen ander dat uw drukwerk voor de volle 110% perfect moet zijn. Daarom zal een vast contactpersoon u van A tot Z begeleiden in het ontwerp-, nabewerking- en afwerkingproces. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dit zie je bij ons op de verschillende afdelingen terug, 

Tenslotte is naast maatwerk en kwaliteit, onze derde pijler: snelheid in levering. Wie te maken heeft met drukwerk, heeft ook vaak te maken met deadlines, elke deadline is voor ons even belangrijk als die voor jou! Daarom zit flexibiliteit in het DNA van al onze medewerkers.

Naast het printen van alle papier/karton gerelateerde producten, kunnen we praktisch alle vlakke materialen bedrukken. Denk hierbij aan dibond, forex, x-board of plexiglas. U bepaald het formaat, wij drukken het. Het maatwerk bij Drukwerknodig stopt echter niet bij het printen alleen, zo kunnen wij uw product:

  • Snijden in elke vorm: onze snijmachines kunnen uw ontwerp tot op de millimeter nauwkeurig uitsnijden Lees verder
  • Personaliseren: door producten te personaliseren met bijvoorbeeld namen of unieke codes verhoogt uw het response of de interactie met uw doelgroep. Lees verder
  • White label versturen: wij versturen uw pakket blanco. Zonder logo van Drukwerknodig of andere referentie. De adressticker bevat in dat geval alleen de verzendgegevens van uw klant of relatie. Neem hiervoor contact met ons op! 

Heeft u met spoed drukwerk nodig? Neem dan snel telefonisch contact op, want in de meeste gevallen kunnen wij u uit de brand helpen!