Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Tafelkaarten drukken

  • Diverse papiersoorten
  • Zeer voordelig vanaf 2 stuks!
  • Zwart of full color bedrukt
  • Inclusief plakstrip
v.a. € 0,77 - € 4,52 per stuk
Product samenstellen

Heeft u een echte aandachtstrekker nodig, bijvoorbeeld om klanten te attenderen op een speciale actie? Denk dan aan een bedrukte tafelkaart. Tafelkaarten drukken is heel voordelig bij Drukwerknodig!

Product samenstellen

Direct uw tafelkaarten samenstellen

Omschrijving

Wat is een tafelkaart?

Tafelkaarten zijn staande kaarten, die voorzien van twee rillen met een plakrand stevig op iedere tafel of toonbank kunnen blijven staan. Ze kunnen bedrukt worden met informatie over uw bedrijf, of bijvoorbeeld gebruikt worden als menukaart of om de aandacht op een speciale actie te vestigen. Bij Drukwerknodig kunnen we tafelkaarten drukken in onze eigen digitale drukkerij. Zo weten we zeker dat u de kwalitatief hoogwaardige producten ontvangt die u van ons mag verwachten.

Kiezen uit verschillende papiersoorten en afwerkingen

U kunt kiezen uit verschillende papiersoorten. De meest gekozen papiersoort is 260 grams invercote creato, dit is tweezijdig gestreken sulfaatkarton. Daarnaast kan ook gekozen worden voor 300 grams biotop (créme kleurig) en 300 grams motif (ongestreken papiersoort, wit). Als laatste optie is er nog de 283 grams kraft. Kies voor een matlaminaat afwerking voor een mooie, matte uitstraling of voor glanslaminaat voor een stijlvolle finish. Glanslaminaat is tevens gemakkelijk af te nemen met een schoonmaakdoekje en dus ideaal voor in uw bar of restaurant!

Tafelstaanders bedrukken

In een aantal stappen kunt u eenvoudig zelf een tafelkaart maken:

1. Kies het type bedrukking 
2. Kies de papiersoort die uw voorkeur heeft
3. Lever uw bestanden aan volgens onze aanleverspecificaties. Indien gewenst kunnen wij de PDF voor u controleren
4. Na het voltooien van uw bestelling beginnen wij meteen met het drukken van uw tafelkaarten!

Uitstekende service! 

Maatwerk is natuurlijk mogelijk. Heeft u vragen of speciale wensen? Ons team van ervaren professionals denkt graag mee over uw creatieve concept. Met meer dan 25 jaar ervaring in professioneel drukwerk leveren we altijd naar 100% tevredenheid. Tafelkaarten bedrukken doet u bij Drukwerknodig!

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
A5 Staand€ 9,04 (2 stuks)
140 x 160 mm€ 9,08 (2 stuks)
A4 Staand€ 9,08 (2 stuks)

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Tafelkaart. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Tafelkaart

Opties

Opties

BedrukkingBeschrijving
Enkelzijdig full color (4/0)Enkelzijdige CMYK bedrukking.
Enkelzijdig zwart (1/0)Zwarte bedrukking op de voorzijde van het papier.
PapiersoortBeschrijving
260 grams dubbelzijdig gestreken sulfaatkartonTweezijdig gestreken sulfaatkarton (achterkant beschrijfbaar).
300 grams HVO NatuurwitOngestreken papiersoort, de kleur van het papier is natuurwit (beschrijfbaar). Het papier is gebleekt zonder optische witmakers en beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Chloorvrij proces (PCF), Verouderingsbestendig papier(DIN/ISO 9706), ColorLok®-technologie.
HVO 300 gramsVoorheen "Motif 300 grams" Ongestreken papiersoort (beschrijfbaar), houtvrij, helderwit. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Elementair Chloorvrij (ECF). Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
283 grams kraftKraft papier kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. De dikte van het papier maakt het geschikt voor kaarten, verpakkingen, labels en nog veel meer. De kleur van het papier combineert leuk met verschillende ontwerpen en designs. Let op: wij raden het af om afbeeldingen te gebruiken met veel kleur en de kleur wit wordt niet gedrukt op het papier.
300 grams gerecycled papierOngestreken papiersoort (beschrijfbaar), natuurwit, gemaakt van 100% gerecycled vezels. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Chloorvrij geproduceerd (PCF). Verouderingsbestending papier (DIN 6738).
Laminaat afwerkingBeschrijving
GeenGeen afwerking.
MatlaminaatBeschermend laminaat met een matte uitstraling.
GlanslaminaatBeschermend laminaat met een glanzende uitstraling.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

Onderzetters

Onderzetters

v.a. € 0,85 - € 1,55 per stuk
menukaarten-bedrukken

Menukaarten

v.a. € 0,05 - € 1,07 per stuk
placemats-drukken1

Placemats

v.a. € 0,15 - € 0,65 per stuk
tafelkleed

Tafelkleed

v.a. € 7,62 - € 8,70 per stuk