Posters drukken

 • Diverse formaten en papiersoorten
 • Keuze uit verschillende afwerkingen
 • Kleine oplages mogelijk, al vanaf één stuk
 • Hoge kwaliteit kleuren en foto's
v.a. € 0,74 - € 4,45 per stuk
Product samenstellen

Bij Drukwerknodig kunt u voordelig posters drukken. Wij drukken uw posters af in onze eigen digitale drukkerij, waardoor wij zowel grote als kleine oplages tegen lage prijzen kunnen aanbieden en tegelijkertijd een topkwaliteit kunnen leveren. Wij bieden diverse formaten aan, van een compacte A4 poster, tot een poster van A0 formaat. U kunt uw posters ontwerpen in onze handige online editor, of direct uw eigen pdf-bestand uploaden.

Product samenstellen

Direct uw posters samenstellen

Omschrijving

Goedkoop posters drukken

Drukwerknodig helpt u om op een goedkope en kwalitatieve manier uw boodschap over te brengen naar uw doelgroep. Zo kunt u al posters drukken vanaf €0,74 per stuk! U kunt de posters gebruiken bij bijvoorbeeld een productpresentatie, evenement of een beurs. Met een ruime keuze aan papiersoorten, kunt u altijd een poster laten afdrukken die aan al uw wensen voldoet. Staat uw wens er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bij ons is maatwerk altijd mogelijk.

Naast posters, bieden wij ook diverse andere promotiematerialen aan. Zo kunt u ook flyers drukken, folders maken of een boek drukken bij Drukwerknodig. Wij zijn de specialist in het bedrukken van alle binnen- en buitenaffiches met een hoog kwaliteitsniveau. Bestel meteen via onze handige besteltool en wij gaan direct voor u aan de slag!

Online poster maken

Het ontwerp van uw poster speelt een enorm grote rol in de impact hiervan. Daarom kunt u bij Drukwerknodig uw poster ontwerpen in slechts enkele stappen:

 1. Open de online editor
 2. Kies uw gewenste formaat
 3. Ontwerp uw design door afbeeldingen of uw logo te uploaden
 4. Voeg eventueel nog tekst toe
 5. Sla tussentijds op om later door te gaan, of bestel uw posters direct

Wanneer u al een ontwerp heeft gemaakt, kunt u deze ook direct als pdf-bestand uploaden. Houd hierbij wel rekening met onze aanleverspecificaties. Wanneer u twijfelt aan uw bestand, dan kunt u deze ook laten controleren door te kiezen voor een pdf-controle. Onze professionele vormgever zal uw bestand dan controleren op kwaliteit en of de aanleverspecificaties correct zijn nageleefd. U ontvangt een mailtje met uitgebreide feedback, zodat u uiteindelijk een resultaat krijgt waar u meer dan tevreden mee bent!

Papiersoorten

U heeft bij Drukwerknodig de keuze uit de volgende papiersoorten:

 • 120 grams blue back: deze papiersoort heeft, zoals de naam al aangeeft, een blauwe achterkant. Hierdoor is de ondergrond van de poster minder goed zichtbaar, waardoor uw poster beter tot zijn recht zal komen. Deze papiersoort is tevens beter buiten te gebruiken dan onze andere papiersoorten.
 • 140 grams wit: dit is een stevige, witte papiersoort zonder speciale afwerkingen. Hierdoor is deze papiersoort goed te beschrijven, waardoor u de poster bijvoorbeeld kunt gebruiken als schema of planning.
 • 210 grams glans: een zeer stevige papiersoort met een glanzende afwerking.
 • 210 grams mat: een zeer stevige papiersoort met een matte afwerking.
 • 250 grams gloss fotopapier: een kwalitatief zeer hoogwaardige papiersoort, waarop foto’s het beste tot hun recht komen.

Foto poster maken

Doordat wij gebruik maken van de beste digitale drukpersen zijn onze posters van topkwaliteit. Wilt u een mooie foto op een poster laten drukken? Maak dan gebruik van ons nieuwe High Gloss fotopapier. Dit papier zorgt ervoor dat uw poster een unieke uitstraling krijgt, het fotopapier zorgt voor haarscherpe details en levendige kleuren en als klap op de vuurpijl een prachtige glans. Doordat wij in onze online editor handige indelingen aanbieden kunt u ook heel gemakkelijk een poster foto collage maken. Kies één van de indelingen, upload uw foto’s en wij gaan meteen voor u aan de slag met drukken van uw poster fotocollage.

Kleine of grote oplage

Wilt u posters drukken in een kleine oplage? Geen probleem! Onze productieprocessen zijn geoptimaliseerd, waardoor wij ook prima in staat zijn om in kleine oplages te drukken. U kunt uw eigen poster al laten drukken vanaf 1 exemplaar! Daarnaast geniet u altijd van onze staffelkortingen als u voor een hogere oplage kiest.

Waarom posters laten drukken?

Een poster afdrukken is een goede manier om uw product, concept, evenement of idee met uw doelgroep te delen! Hoe vaker uw doelgroep de poster te zien krijgt hoe langer uw bedrijf  in het hoofd blijft hangen. Met een kwalitatief goede poster wordt dit effect zelfs nog meer versterkt!

Formaten

Formaten

Formaat vanaf
A4 4,45
700 x 1000 mm 12,49
A3 5,64
A2 11,54
A1 12,07
A0 13,13
Maatwerk 6,04
B0 13,97
B2 11,75
Abri 15,39
A2 lang 11,54

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Poster. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat het u ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Poster

Opties

Opties

Bedrukking Beschrijving
Enkelzijdig full color (4/0) Full color bedrukking op de voorzijde van het papier.
Enkelzijdig full color (4/0) High Quality High quality full color bedrukking op de voorzijde van het papier.
Papiersoort Beschrijving
140 grams wit -
210 grams glans -
210 grams mat -
120 grams blue back De achterkant van een blueback poster is zoals de naam al doet vermoeden blauw. Dit heeft als voordeel dat als u deze poster over een andere poster heen plakt deze minder goed zal zijn. De achterkant van dit papier is net wat ruwer dan normaal papier en plakt daardoor beter. Blueback is papier is tevens beter buiten te gebruiken dan onze andere papiersoorten.
140 grams mat Uw product wordt geprint op hoogwaardig mat fotopapier.
240 grams gloss Uw product wordt geprint op hoogwaardig Gloss fotopapier.
240 grams Satin Uw product wordt geprint op hoogwaardig Gloss fotopapier.
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€20) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
Laminaat afwerking Beschrijving
Geen Standaard gedrukt op papier en niet voorzien van extra beschermlaag.
Dubbelzijdig glanslaminaat -
Dubbelzijdig matlaminaat -
Enkelzijdig glanslaminaat -
Enkelzijdig matlaminaat -

Levering

Levering

Productiemethode Verwachte levertijd*
Normaal 4 werkdagen
Spoed 3 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering

Gerelateerde producten

ongevouwen-kaarten-drukken

Kaart (ongevouwen)

v.a. € 0,02 - € 2,74 per stuk
mondkapje-bedrukken

Mondkapjes

Nieuw
v.a. € 6,15 - € 10,99 per stuk
raamsticker-bedrukken

Raamsticker

v.a. € 1,81 - € 2,13 per stuk