Posters afdrukken

  • Diverse formaten en papiersoorten
  • Keuze uit verschillende afwerkingen
  • Kleine oplages mogelijk, al vanaf één stuk
  • Hoge kwaliteit kleuren en foto's
v.a. € 0,74 - € 2,45 per stuk

Posters afdrukken doet u bij Drukwerknodig. Heeft u nog geen ontwerp? Maak dan gebruik van onze handige online editor. Heeft u al een drukklaar PDF-bestand? Bestel uw product dan via onze bestelmodule. 

Product samenstellen

Direct uw posters samenstellen

Omschrijving

Goedkoop posters drukken

Wilt u goedkoop posters afdrukken? Drukwerknodig helpt u om op een goedkope en kwalitatieve manier uw boodschap over te brengen naar uw doelgroep. Of het nou gaat om uw product, evenement of een beurs, de posters moet binnen één oogopslag opvallen bij uw doelgroep. En dit natuurlijk voor een mooie prijs. Drukwerknodig biedt hiervoor de oplossing! Wij zijn de specialist in het bedrukken van alle binnen- en buitenaffiches met een hoog kwaliteitsniveau.

U heeft de keuze uit verschillende formaten, afwerkingen en papiersoorten om uw boodschap extra kracht bij te zetten. Denk bijvoorbeeld aan  het compacte A4-formaat of de opvallend grote A0 posters. Heeft u een speciale wens? Dan bedrukken wij posters voor u op maat! Neem contact op met en ons en wij denken met u mee. Of bestel meteen via onze handige bestelmodule, na het plaatsen van de bestelling gaan we meteen voor u aan de slag!

Poster maken online

Heeft u nog geen design? Geen probleem! Maak gemakkelijk uw poster op in onze online editor met eigen foto’s en teksten en wij doen de rest voor u. Een ontwerp speelt namelijk een grote rol voor de impact van uw poster. U kan er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere concepten te laten drukken. Dit vergroot uw bereik en zorgt voor meerdere boodschappen naar uw doelgroep! Online een poster maken is door onze handige editor enorm makkelijk, maak de keuze uit één van onze kant en klare thema’s of begin met een leeg canvas en laat uw creativiteit los! Het gebruik van onze online editor is uiteraard helemaal gratis.

Wilt u nog een laatste check? Dan kunt u het bestand laten controleren doormiddel van onze PDF-controle één van onze professional zal het bestand controleren op kwaliteit en of de aanleverspecificaties correct zijn nageleefd. U ontvangt een mailtje met uitgebreide feedback zodat u uiteindelijk een resultaat krijgt waar u meer dan tevreden mee bent!  

Hoe laat ik mijn poster afdrukken bij Drukwerknodig?

Bij Drukwerknodig kunt op onderstaande twee manieren een poster laten afdrukken. 

Zet uw poster in de winkelwagen en rond het bestelproces af

Ik heb nog geen design

  • Open de online editor
  • Kies het gewenste formaat
  • Ontwerp uw design in onze handige online editor
  • Bestel uw product en rond het bestelproces af

Ik heb al een design (PDF)

  • Upload uw bestand (Zorg ervoor dat uw bestand aan de aanleverspecificaties voldoet)
  • Kies uw formaat, bedrukking, papiersoort en afwerking

Formaten

Een goed gekozen formaat kan uw boodschap nog beter over laten komen. Kies uit de verschillende poster formaten, u kunt bij ons zowel grote- als kleine posters drukken! Laat uw poster bijvoorbeeld afdrukken op het levensechte Abri-formaat! Ook kunt u natuurlijk kiezen om meerdere formaten te laten bedrukken voor verschillende locaties en .  

Onze poster formaten op een rij:

Formaat (hoogte x breedte)Vanaf prijs per stuk

A0 (1189 x 841 mm)€5,02 - €9,84

700 x 1000 mm€3,48 - €8,69

A1 (841 x 594 mm)€2,25 - €6,42

A2 (594 x 420 mm)€1,25 - €6,96

A3 (297 x 420 mm)€0,91 - €3,24

A4 (297 x 210 mm)€0,75 - €2,50

Foto poster maken

Doordat wij gebruik maken van de beste digitale drukpersen zijn onze posters van topkwaliteit. Wilt u een mooie foto op een poster laten drukken? Maak dan gebruik van ons nieuwe High Gloss fotopapier. Dit papier zorgt ervoor dat uw poster een unieke uitstraling krijgt, het fotopapier zorgt voor haarscherpe details en levendige kleuren en als klap op de vuurpijl een prachtige glans. Doordat wij in onze online editor handige indelingen aanbieden kunt u ook heel gemakkelijk een poster foto collage maken. Kies één van de indelingen, upload uw foto’s en wij gaan meteen voor u aan de slag met drukken van uw poster fotocollage.

Kleine of grote oplage

Wilt u posters drukken in een kleine oplage? Geen probleem! Onze productieprocessen zijn geoptimaliseerd, waardoor wij ook prima in staat zijn om in kleine oplages te drukken. U kunt uw eigen poster al laten drukken vanaf 1 exemplaar! Daarnaast geniet u altijd van onze staffelkortingen als u voor een hogere oplage kiest.

Waarom posters laten drukken?

Een poster afdrukken is een goede manier om uw product, concept, evenement of idee met uw doelgroep te delen! Hoe vaker uw doelgroep de poster te zien krijgt hoe langer uw bedrijf  in het hoofd blijft hangen. Met een kwalitatief goede poster wordt dit effect zelfs nog meer versterkt!

Formaten

Formaten

Formaat vanaf
A4 € 2,45
700 x 1000 mm € 7,49
A3 € 3,14
A2 € 6,54
A1 € 7,07
A0 € 8,13
Maatwerk € 6,04
B0 € 8,97
B2 € 6,75
Abri € 10,39
A2 lang € 6,54

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Poster. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat het u ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Poster

Opties

Opties

Bedrukking Beschrijving
Enkelzijdig full color (4/0) Full color bedrukking op de voorzijde van het papier.
Enkelzijdig full color (4/0) High Quality High quality full color bedrukking op de voorzijde van het papier.
Papiersoort Beschrijving
140 grams wit -
210 grams glans -
210 grams mat -
250 grams gloss fotopapier Uw product wordt geprint op hoogwaardig Gloss fotopapier.
120 grams blue back De achterkant van een blueback poster is zoals de naam al doet vermoeden blauw. Dit heeft als voordeel dat als u deze poster over een andere poster heen plakt deze minder goed zal zijn. De achterkant van dit papier is net wat ruwer dan normaal papier en plakt daardoor beter. Blueback is papier is tevens beter buiten te gebruiken dan onze andere papiersoorten.
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€20) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
Laminaat afwerking Beschrijving
Geen Standaard gedrukt op papier en niet voorzien van extra beschermlaag.
Dubbelzijdig glanslaminaat -
Dubbelzijdig matlaminaat -
Enkelzijdig glanslaminaat -
Enkelzijdig matlaminaat -

Levering

Levering

Productiemethode Verwachte levertijd*
Normaal 3 werkdagen
Spoed 2 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering

Gerelateerde producten

ongevouwen-kaarten-drukken

Kaart (ongevouwen)

v.a. € 0,02 - € 2,04 per stuk
raamsticker-bedrukken

Raamsticker

v.a. € 1,81 - € 2,13 per stuk
schapkaart-drukken

Schapkaarten

v.a. € 0,02 - € 0,28 per stuk