Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Posters drukken

 • Diverse formaten en papiersoorten
 • Digitaal of Offset gedrukt
 • Hoge kwaliteit kleurendruk
 • Snelle levertijd & spoedproductie mogelijk
v.a. € 0,77 - € 4,58 per stuk
Product samenstellen

Laat voordelig en snel uw posters drukken! Via onze Online Editor kunt u in een paar klikken uw eigen posters ontwerpen, of lever uw eigen PDF-bestanden aan.

Product samenstellen

Direct uw posters samenstellen

Omschrijving

Posters afdrukken

Breng uw boodschap over op uw doelgroep met kwalitatief gedrukte posters! Bij Drukwerknodig kunt u voordelig en gemakkelijk uw eigen posters laten afdrukken. Doordat wij onze posters in eigen huis drukken, kunnen wij kwaliteit en snelle levertijden garanderen.

Posters drukken kan op tal van papiersoorten en in elk gewenst formaat. Daarnaast zijn er verschillende afwerkingen mogelijk zoals glans- of matlaminaat. Heeft u een vraag of staat de gewenste optie er niet tussen? Neem dan direct contact op met onze specialisten!

Naast posters, bieden wij ook diverse andere promotiematerialen aan. Zo kunt u ook flyers drukkenfolders maken of boeken drukken bij Drukwerknodig. Wij zijn de specialist in het bedrukken van alle binnen- en buitenaffiches met een hoog kwaliteitsniveau.

Hoe kan ik een poster online ontwerpen?

Een eigen poster ontwerpen kan gemakkelijk via onze Online Editor. Daarnaast is het ook mogelijk om een PDF-bestand gemakkelijk drukklaar te maken via de Editor. Volg de onderstaande stappen en start direct met ontwerpen:

 1. Open de Online Editor en kies het gewenste formaat poster
 2. Upload uw eigen foto’s, logo’s of PDF-bestanden
 3. Voeg teksten, cliparts en andere thema’s toe
 4. Klaar? Rond de bestelling af

Wilt u liever een poster ontwerpen via een eigen ontwerpprogramma? Bekijk dan goed onze aanleverspecificaties en controleer waaraan het PDF-bestand dient te voldoen, voor het gewenst formaat poster.

Wanneer u uw posterontwerp opnieuw wilt laten afdrukken, kunt u deze gemakkelijk nabestellen.

Snelle levertijden posters

Direct nadat je bestelling is geplaatst wordt deze doorgestuurd naar onze interne drukkerij. Doordat wij zelf posters afdrukken, kunnen wij snelle levertijden garanderen. Daarnaast is het ook mogelijk om je posters één werkdag eerder te laten versturen met de spoedproductie-optie. Bekijk de actuele levertijden om te zien wanneer uw posters geleverd kunnen worden.

Papiersoorten posters

Bij Drukwerknodig kunt u posters afdrukken op unieke papiersoorten:

 • 120 grams blue back: dit papiersoort heeft, zoals de naam al aangeeft, een blauwe achterkant. Hierdoor is de ondergrond van de poster minder goed zichtbaar, waardoor uw poster beter tot zijn recht zal komen. Deze papiersoort is tevens beter buiten te gebruiken dan onze andere papiersoorten.
 • 140 grams wit: dit is een stevige, witte papiersoort zonder speciale afwerkingen. Hierdoor is deze papiersoort goed te beschrijven, waardoor u de poster bijvoorbeeld kunt gebruiken als schema of planning.
 • 210 grams glans: een zeer stevige papiersoort met een glanzende afwerking.
 • 210 grams mat: een zeer stevige papiersoort met een matte afwerking.
 • 250 grams gloss fotopapier: een kwalitatief zeer hoogwaardige papiersoort, waarop foto’s het beste tot hun recht komen.

Let op: De papiersoort is afhankelijk van het formaat. De daadwerkelijke opties worden zichtbaar na het kiezen van het gewenste formaat en/of na het ontwerpen in de winkelwagen.  

Fotoposter afdrukken

Wilt u een poster met extra scherpte en kleurbereik laten afdrukken? Laat dan een poster printen in fotokwaliteit! Uw ontwerp wordt afgedrukt op High Gloss fotopapier. Dit papier zorgt ervoor dat de haarscherpe details en de levendige kleuren uit uw foto goed tot hun recht komen. Daarnaast is het papier afgewerkt met een glansafwerking, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Voordelig kleine en grote oplages afdrukken

Wilt u posters drukken in een kleine oplage? Geen probleem! Onze productieprocessen zijn geoptimaliseerd, waardoor wij ook prima in staat zijn om in kleine oplages posters te drukken. U kunt uw eigen poster al laten drukken vanaf één exemplaar! Daarnaast geniet u altijd van onze staffelkortingen als u voor een hogere oplage kiest.

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
700 x 1000 mm€ 15,26
A2€ 12,53
A1€ 14,05
A0€ 17,07
Maatwerk€ 11,07
B0€ 19,49
B2€ 13,14
Abri€ 23,55
A2 lang€ 12,54
A3€ 5,73
A4€ 4,58

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Poster. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Poster

Opties

Opties

BedrukkingBeschrijving
Enkelzijdig full color (4/0)Full color bedrukking op de voorzijde van het papier.
PapiersoortBeschrijving
140 grams witBriljante kleuren, FSC® -Certificaat, Kwaliteits poster papier, Milieuvriendelijk, Outdoor bestendig, Uitstekende inktopname capaciteit, Waterafstotend oppervlak.
210 grams glans-
210 grams mat-
120 grams blue backDe achterkant van een blueback poster is zoals de naam al doet vermoeden blauw. Dit heeft als voordeel dat als u deze poster over een andere poster heen plakt deze minder goed zichtbaar zal zijn. De achterkant van dit papier is net wat ruwer dan normaal papier en plakt daardoor beter. Blueback is papier is tevens beter buiten te gebruiken dan onze andere papiersoorten.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
Laminaat afwerkingBeschrijving
GeenStandaard gedrukt op papier en niet voorzien van extra beschermlaag.
Dubbelzijdig glanslaminaat-
Dubbelzijdig matlaminaat-
Enkelzijdig glanslaminaat-
Enkelzijdig matlaminaat-
OphangsysteemBeschrijving
Fotolijst A2 (1 st.)Laat je poster inlijsten in een prachtige houten fotolijst. De fotolijst kan zowel staand als liggend opgehangen worden en geeft je poster een luxe uitstraling!
Fotolijst A2 (per pagina)Laat je poster inlijsten in een prachtige houten fotolijst. De fotolijst kan zowel staand als liggend opgehangen worden en geeft je poster een luxe uitstraling!
Fotolijst A3 (1 st.)Laat je poster inlijsten in een prachtige houten fotolijst. De fotolijst kan zowel staand als liggend opgehangen worden en geeft je poster een luxe uitstraling!
Fotolijst A3 (per pagina)Laat je poster inlijsten in een prachtige houten fotolijst. De fotolijst kan zowel staand als liggend opgehangen worden en geeft je poster een luxe uitstraling!
Fotolijst A4 (1 st.)Laat je poster inlijsten in een prachtige houten fotolijst. De fotolijst kan zowel staand als liggend opgehangen worden en geeft je poster een luxe uitstraling!
Fotolijst A4 (per pagina)Laat je poster inlijsten in een prachtige houten fotolijst. De fotolijst kan zowel staand als liggend opgehangen worden en geeft je poster een luxe uitstraling!
Geen ophangsysteemGeen ophangsysteem

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

foto in lijst

Foto in lijst

Populair
v.a. € 11,95 - € 18,38 per stuk
banners-drukken

Banner / Spandoek

v.a. € 13,60 - € 23,08 per stuk
roll-up-banners-bedrukken

Roll-up banners

Populair
v.a. € 50,03 - € 55,59 per stuk