Posters drukken

 • Diverse formaten en papiersoorten
 • Kleine oplages mogelijk, al vanaf één stuk
 • Hoge kwaliteit kleurendruk
 • Snelle levertijd & spoedproductie mogelijk
v.a. € 0,74 - € 4,45 per stuk
Product samenstellen

Laat voordelig en snel uw posters drukken bij Drukwerknodig. Kies uit tal van papiersoorten en laat een poster drukken in elk gewenst formaat.

Via onze Online Editor kunt u in een paar klikken uw eigen posters ontwerpen, of lever uw eigen PDF-bestanden aan.

Product samenstellen

Direct uw posters samenstellen

Omschrijving

Posters afdrukken

Breng uw boodschap over op uw doelgroep met kwalitatief gedrukte posters! Bij Drukwerknodig kunt u voordelig en gemakkelijk uw eigen posters laten afdrukken. Doordat wij onze posters in eigen huis drukken, kunnen wij kwaliteit en snelle levertijden garanderen.

Posters drukken kan op tal van papiersoorten en in elk gewenst formaat. Daarnaast zijn er verschillende afwerkingen mogelijk zoals glans- of matlaimaat. Heeft u een vraag of staat de gewenste optie er niet tussen? Neem dan direct contact op met ons specialisten!

Naast posters, bieden wij ook diverse andere promotiematerialen aan. Zo kunt u ook flyers drukken, folders maken of boeken drukken bij Drukwerknodig. Wij zijn de specialist in het bedrukken van alle binnen- en buitenaffiches met een hoog kwaliteitsniveau.

Hoe kan ik een poster online ontwerpen?

Een eigen poster ontwerpen kan gemakkelijk via onze Online Editor. Daarnaast is het ook mogelijk om een PDF-bestand gemakkelijk drukklaar te maken via de Editor. Volg de onderstaande stappen en start direct met ontwerpen:

 1. Open de Online Editor en kies het gewenste formaat poster
 2. Upload uw eigen foto’s, logo’s of PDF-bestanden
 3. Voeg teksten, cliparts en andere thema’s toe
 4. Klaar? Rond de bestelling af

Wilt u liever een poster ontwerpen via een eigen ontwerpprogramma? Bekijk dan goed onze aanleverspecificaties en controleer waaraan het PDF-bestand dient te voldoen, voor het gewenst formaat poster.

Wanneer u uw posterontwerp opnieuw wilt laten afdrukken, kunt u deze gemakkelijk nabestellen.

Snelle levertijden posters

Direct nadat je bestelling is geplaatst wordt deze doorgestuurd naar onze interne drukkerij. Doordat wij zelf posters afdrukken, kunnen wij snelle levertijden garanderen. Daarnaast is het ook mogelijk om je posters één werkdag eerder te laten versturen met de spoedproductie-optie. Bekijk de actuele levertijden om te zien wanneer uw posters geleverd kunnen worden.

Papiersoorten posters

Bij Drukwerknodig kunt u posters afdrukken op unieke papiersoorten:

 • 120 grams blue back: dit papiersoort heeft, zoals de naam al aangeeft, een blauwe achterkant. Hierdoor is de ondergrond van de poster minder goed zichtbaar, waardoor uw poster beter tot zijn recht zal komen. Deze papiersoort is tevens beter buiten te gebruiken dan onze andere papiersoorten.
 • 140 grams wit: dit is een stevige, witte papiersoort zonder speciale afwerkingen. Hierdoor is deze papiersoort goed te beschrijven, waardoor u de poster bijvoorbeeld kunt gebruiken als schema of planning.
 • 210 grams glans: een zeer stevige papiersoort met een glanzende afwerking.
 • 210 grams mat: een zeer stevige papiersoort met een matte afwerking.
 • 250 grams gloss fotopapier: een kwalitatief zeer hoogwaardige papiersoort, waarop foto’s het beste tot hun recht komen.

Fotoposter afdrukken

Wilt u een poster met extra scherpte en kleurbereik laten afdrukken? Laat dan een poster printen in fotokwaliteit! Uw ontwerp wordt afgedrukt op High Gloss fotopapier. Dit papier zorgt ervoor dat de haarscherpe details en de levendige kleuren uit uw foto goed tot hun recht komen. Daarnaast is het papier afgewerkt met een glansafwerking, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Voordelig kleine en grote oplages afdrukken

Wilt u posters drukken in een kleine oplage? Geen probleem! Onze productieprocessen zijn geoptimaliseerd, waardoor wij ook prima in staat zijn om in kleine oplages posters te drukken. U kunt uw eigen poster al laten drukken vanaf één exemplaar! Daarnaast geniet u altijd van onze staffelkortingen als u voor een hogere oplage kiest.

Formaten

Formaten

Formaat vanaf
A4 4,45
700 x 1000 mm 12,49
A3 5,64
A2 11,54
A1 12,07
A0 13,13
Maatwerk 6,04
B0 13,97
B2 11,75
Abri 15,39
A2 lang 11,54

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Poster. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat het u ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Poster

Opties

Opties

Bedrukking Beschrijving
Enkelzijdig full color (4/0) Full color bedrukking op de voorzijde van het papier.
Enkelzijdig full color (4/0) High Quality High quality full color bedrukking op de voorzijde van het papier.
Papiersoort Beschrijving
140 grams wit -
210 grams glans -
210 grams mat -
120 grams blue back De achterkant van een blueback poster is zoals de naam al doet vermoeden blauw. Dit heeft als voordeel dat als u deze poster over een andere poster heen plakt deze minder goed zal zijn. De achterkant van dit papier is net wat ruwer dan normaal papier en plakt daardoor beter. Blueback is papier is tevens beter buiten te gebruiken dan onze andere papiersoorten.
140 grams mat Uw product wordt geprint op hoogwaardig mat fotopapier.
240 grams gloss Uw product wordt geprint op hoogwaardig Gloss fotopapier.
240 grams Satin Uw product wordt geprint op hoogwaardig Gloss fotopapier.
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€20) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
Laminaat afwerking Beschrijving
Geen Standaard gedrukt op papier en niet voorzien van extra beschermlaag.
Dubbelzijdig glanslaminaat -
Dubbelzijdig matlaminaat -
Enkelzijdig glanslaminaat -
Enkelzijdig matlaminaat -

Levering

Levering

Productiemethode Verwachte levertijd*
Normaal 3 werkdagen
Spoed 2 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering

Gerelateerde producten

fotoframe-drukken

Fotoframe

v.a. € 12,64 - € 18,05 per stuk
roll-up-banners-bedrukken

Roll-up banners

Populair
v.a. € 22,17 - € 24,64 per stuk
visitekaartjes drukken

Visitekaartjes

v.a. € 0,01 - € 0,09 per stuk