Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Flessenhangers bedrukken

  • Geheel eigen ontwerp
  • Verschillende originele vormen en formaten
  • In grote en kleine oplages, al vanaf 5 stuks!
v.a. € 0,38 - € 1,38 per stuk
Product samenstellen

Hang uw feestelijke boodschap aan een fles met een flessenhanger! Of zet ze in als opvallend reclame- en promotiemiddel. Wij bedrukken flessenhangers snel en heel voordelig!

Product samenstellen

Direct uw flessenhangers samenstellen

Omschrijving

Flessenhangers bedrukken bij Drukwerknodig

Een flessenhanger of wijnhanger hangt u om de hals van een (wijn)fles en kunt u van iedere gewenste boodschap voorzien: felicitaties, een bedankje, enzovoort! Bij Drukwerknodig kunt u zelf uw bestanden aanleveren, maar u kunt ook direct aan de slag in onze handige online editor. Hier kunt u snel en gemakkelijk uw eigen bedrukte flessenhanger ontwerpen. Upload een eigen foto, voeg tekst en decoraties toe en maak zo zelf uw eigen unieke flessenhanger. Succes gegarandeerd!

Flessenhangers zijn niet alleen een leuke attentie wanneer u een fles wijn cadeau doet, maar zijn natuurlijk ook uitermate geschikt als reclame- of promotiemiddel wanneer u klanten wilt attenderen op een bepaalde actie. Denk bijvoorbeeld aan een winactie, een kortingsactie of een prijsvraag. Uw boodschap valt beslist op!

Keuze uit veel verschillende vormen en formaten 

Bij Drukwerknodig kunt u flessenhangers laten bedrukken in veel verschillende vormen en formaten. Omdat we al onze producten printen in onze eigen digitale drukkerij hebben we volledig zicht op het productieproces van begin tot eind en kunnen we optimale kwaliteit, de beste service en snelle levertijden garanderen. Flessenhangers bedrukken we snel, voordelig en professioneel!

Snel en eenvoudig flessenhangers bestellen

Uw eigen gepersonaliseerde flessenhangers bestellen is heel eenvoudig bij Drukwerknodig. U doorloopt de volgende stappen:

  • Lever uw bestanden aan of maak een eigen ontwerp in onze online editor
  • Selecteer de gewenste opties, de prijs wordt automatisch voor u berekend
  • Voltooi uw bestelling, wij nemen uw order vervolgens gelijk in productie!

Heeft u vragen of speciale wensen? Ons team van ervaren professionals staat voor u klaar en helpt u direct verder bij het maken van uw flessenhangers. Bestel ze vandaag en u heeft ze snel in huis - spoedlevering is mogelijk!

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
A - 60 x 140 mm€ 6,92 (5 stuks)
B - 60 x 140 mm€ 6,92 (5 stuks)
C - 60 x 140 mm€ 6,92 (5 stuks)
D - 60 x 140 mm€ 6,92 (5 stuks)
E - 80 x 175 mm€ 8,79 (5 stuks)
F - 80 x 175 mm€ 8,79 (5 stuks)
G - 80 x 175 mm€ 8,79 (5 stuks)
H - 80 x 175 mm€ 8,79 (5 stuks)

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Flessenhangers. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Flessenhangers

Opties

Opties

BedrukkingBeschrijving
Dubbelzijdig full color (4/4)Full color bedrukking op beide zijden van het papier.
Dubbelzijdig zwart (1/1)Zwarte bedrukking op beide zijden van het papier.
Enkelzijdig full color (4/0)Full color bedrukking op de voorzijde van het papier.
Enkelzijdig zwart (1/0)Zwarte bedrukking op de voorzijde van het papier.
PapiersoortBeschrijving
260 grams dubbelzijdig gestreken sulfaatkartonTweezijdig gestreken sulfaatkarton (achterkant beschrijfbaar).
283 grams kraftKraft papier kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. De dikte van het papier maakt het geschikt voor kaarten, verpakkingen, labels en nog veel meer. De kleur van het papier combineert leuk met verschillende ontwerpen en designs. Let op: wij raden het af om afbeeldingen te gebruiken met veel kleur en de kleur wit wordt niet gedrukt op het papier.
300 grams HVO NatuurwitOngestreken papiersoort, de kleur van het papier is natuurwit (beschrijfbaar). Het papier is gebleekt zonder optische witmakers en beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Chloorvrij proces (PCF), Verouderingsbestendig papier(DIN/ISO 9706), ColorLok®-technologie.
300 grams gloss mcGestreken papiersoort, houtvrij, wit, glanzend. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Elementair Chloorvrij (ECF), Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
HVO 300 gramsVoorheen "Motif 300 grams". Ongestreken papiersoort (beschrijfbaar), houtvrij, helderwit. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Elementair Chloorvrij (ECF). Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
300 grams silk mcGestreken papiersoort, houtvrij, wit, licht glanzend. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel. Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
350 grams dubbelzijdig gestreken sulfaatkartonDubbelzijdig gestreken sulfaatkarton (achterkant beschrijfbaar).
300 grams gerecycled papierOngestreken papiersoort (beschrijfbaar), natuurwit, gemaakt van 100% gerecycled vezels. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Chloorvrij geproduceerd (PCF). Verouderingsbestending papier (DIN 6738).
Laminaat afwerkingBeschrijving
GeenOmslag wordt niet voorzien van laminaat of vernis.
Dubbelzijdig glanslaminaatExtra beschermlaag (beide zijdes), glanzende afwerking.
Dubbelzijdig matlaminaatExtra beschermlaag (beide zijdes), matte afwerking.
Enkelzijdig glanslaminaatExtra beschermlaag (voorzijde), glanzende afwerking.
Enkelzijdig matlaminaatExtra beschermlaag (voorzijde), matte afwerking.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

bureaukalender

Bureaukalender

v.a. € 1,71 - € 6,71 per stuk
deurhangers-drukken

Deurhangers

v.a. € 0,23 - € 5,46 per stuk
placemats-drukken1

Placemats

v.a. € 0,15 - € 0,65 per stuk