Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Enveloppen bedrukken

  • Diverse maten, met of zonder venster
  • Eigen ontwerp
  • Full color of PMS bedrukking
v.a. € 0,05 - € 0,18 per stuk
Product samenstellen

Liever meteen uw PDF-bestand uploaden? Klik hier.

Kom verzorgd en professioneel voor de dag door enveloppen te bedrukken! Bij Drukwerknodig kunt u bijvoorbeeld enveloppen met logo bedrukken, of deze volledig ontwerpen in uw eigen huisstijl.

Product samenstellen

Liever meteen uw PDF-bestand uploaden? Klik hier.

Direct uw enveloppen samenstellen

Omschrijving

Bedrukte enveloppen

Ontwerp uw eigen envelop en maak een goede indruk bij klanten en relaties. Voorzie ze bijvoorbeeld van uw bedrijfslogo of maak een ontwerp dat past binnen uw huisstijl. Bij Drukwerknodig heeft u de keuze uit verschillende soorten enveloppen die u full color of PMS kunt laten bedrukken.

Wilt u helemaal goed voor de dag komen? Bestel dan ook direct gepersonaliseerd briefpapier! Zo kunt u uw huisstijl naar voren laten komen in al uw correspondentie!

Enveloppen met gom- of striplocksluiting

Bij het bestellen van bedrukte enveloppen heeft u de keuze tussen een gomsluiting en een striplocksluiting. Een gomsluiting s een traditionele envelopsluiting, waarbij de envelop dichtgeplakt kan worden door de rand vochtig te maken. Een striplocksluiting is de modernere variant hiervan. Hierbij hoeft de rand niet meer vochtig te worden gemaakt, maar is enkel de beschermstrip verwijderen genoeg.

Bedrukte enveloppen met venster

Bij Drukwerknodig kunt u ook bedrukte enveloppen met venster bestellen. Wanneer u veel brieven moet versturen, is het handig om te kiezen voor enveloppen met een venster. Hierdoor kunt u het verzendadres afdrukken op uw brief en hoeft u niet elke envelop apart te beschrijven.

Verpakken en versturen uitbesteden

Bij Drukwerknodig kunnen we ook voor het verpakken en versturen van uw order zorgen, bijvoorbeeld naar een gepersonaliseerd adressenbestand. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Snel en goedkoop enveloppen bestellen

Uw eigen enveloppen bedrukken met logo is heel eenvoudig bij Drukwerknodig.nl. Via onze website stelt u snel en gemakkelijk het gewenste product samen en de prijs wordt vervolgens automatisch voor u berekend. Wij kunnen voor u enveloppen bedrukken in de volgende formaten:

  • C4 staand
  • C5 liggend
  • EA5 liggend

Heeft u vragen of speciale wensen? Ons team van ervaren professionals denkt graag met u mee en helpt u direct verder. Enveloppen bedrukt u snel en goedkoop bij Drukwerknodig!

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
C4 Staand€ 117,50 (500 stuks)
C5 Liggend€ 96,00 (500 stuks)
EA5€ 92,00 (500 stuks)

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Enveloppen. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Enveloppen

Enveloppen digitaal

Opties

Opties

BedrukkingBeschrijving
Enkelzijdig full color (4/0)Enkelzijdig full color bedrukt met CMYK (Cyaan, Magenta, Yellow, Black) kleuren.
Enkelzijdig 1 PMS-kleur (1/0)Enkelzijdige bedrukking met 1 PMS-kleur. PMS (Pantone Matching System) kleuren hebben unieke kleurnummers. Het grote voordeel is dat er enkele specifieke kleuren gedrukt worden en dat het kleurresultaat altijd hetzelfde is. PMS is duurder dan full-colour.
Enkelzijdig 2 PMS-kleuren (2/0)Enkelzijdige bedrukking met 2 PMS-kleuren.
Enkelzijdig 3 PMS-kleuren (3/0)Enkelzijdige bedrukking met 3 PMS-kleuren.
PapierBeschrijving
120 grams lasergeschikt bankpostPapier met een mooie witte uitstraling. Iets steviger dan de 90 grams variant.
VensterBeschrijving
Geen vensterEnvelop zonder venster.
Venster linksHet venster zit aan de linkerzijde van de envelop.
Venster rechtsHet venster zit aan de rechterzijde van de envelop.
SluitingBeschrijving
StriplocksluitingEen striplocksluiting is een plaklaag met een beschermstrip. De envelop kan worden gesloten nadat de beschermstrip is verwijderd.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal7 werkdagen
Spoed5 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

Ongevouwen kaarten drukken

Kaarten

Populair
v.a. € 0,10 - € 2,18 per stuk
with-compliments-card

With Compliments Cards

v.a. € 0,08 - € 0,63 per stuk
briefpapier-drukken

Briefpapier

v.a. € 0,08 - € 0,09 per stuk