Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Prijskaartjes maken

  • Voor en achterkant bedrukbaar
  • Professionele weergave in huisstijl
  • Vanaf 50 stuks
  • Boorgat van 4 mm
v.a. € 0,35 - € 0,36 per stuk
Product samenstellen

Prijzen, merken of maten in uw huisstijl weergeven? Laat dan snel uw eigen prijskaartjes bedrukken. Start direct met ontwerpen via onze Online Editor of lever een eigen PDF-bestand aan.

Product samenstellen

Direct uw prijskaartjes samenstellen

Omschrijving

Voordelig en snel prijskaartjes maken

Prijskaartjes maken kunt u gemakkelijk en snel bij Drukwerknodig vanaf slechts 50 stuks! Maak gebruik van onze Online Editor om in een paar stappen moeiteloos uw eigen prijskaartjes te ontwerpen in lijn met uw huisstijl. Daarnaast is het ook mogelijk om uw prijskaartjes te laten bedrukken aan de hand van een PDF-bestand.

Kies bij ons uit verschillende papiersoorten en afwerkingen! Doordat wij alles in huis produceren kunnen wij u een snelle levertijd garanderen. Heeft u haast? Kies dan voor onze spoedproductie-optie. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.

Voordelen van prijskaartjes

Prijskaartjes, ook bekend als hangtags, vervullen een opvallende rol op diverse items binnen uw winkel. Met bedrukte kledinglabels zorgt u ervoor dat uw klanten direct op de hoogte zijn van de prijzen van uw producten. Deze kledinglabels bieden tevens een moeiteloze manier om uw merkidentiteit te presenteren en eventuele kortingen te communiceren. Dit prikkelt de nieuwsgierigheid van uw klanten.

Prijskaartjes in de retailsector

Binnen de retailbranche is het cruciaal om uw kortingen en acties op een aantrekkelijke wijze te presenteren. De prijskaartjes van Drukwerknodig vormen de ideale methode om een speciale aanbieding extra te benadrukken. Denk aan een levendig gekleurde tag die duidelijk aangeeft welk product in de uitverkoop is, of een tag met uw bedrijfslogo dat nauwkeurig uw huisstijl vertegenwoordigt. Dit trekt onmiddellijk de aandacht van uw klanten en resulteert direct in een verhoogde verkoop.

Zelf prijskaartjes maken en printen

Bent u benieuwd hoe u gemakkelijk zelf prijskaartjes kan maken en printen? Volg de onderstaande stappen en start direct met ontwerpen.

1.    Open de Online Editor en kies het gewenste formaat
2.    Kies uit kant-en-klare thema’s of start met een blanco ontwerp
3.    Upload uw eigen logo en foto’s en plaats dit op uw prijskaartjes
4.    Wilt u nog meer op uw prijskaartjes? Kijk dan bij onze icoontjes of cliparts!
5.    Klaar met u ontwerp? Rond de bestelling af en krijg uw prijskaartjes thuisgestuurd!

Papiersoorten prijskaartjes

Wij bieden diverse papiersoorten en afwerkingen aan voor uw prijskaartjes. Kies wat het beste bij uw behoeften past. Hieronder vindt u meer details over onze beschikbare opties:

  • Invercote creato: Dit tweezijdig gestreken papier is beschrijfbaar aan beide zijde. Het is een populaire keuze bij onze klanten.
  • Biotop: Kies voor deze gerecyclede, crèmekleurige papiersoort voor een luxueuze en milieubewuste uitstraling. Beschrijfbaar aan beide zijden.
  • Motif: Dit extra stevige, niet-gestreken papier is gebleekt zonder elementair chloor. Beide kanten zijn beschrijfbaar
  • Kraft: Robuust papier met een kartonachtige uitstraling, ideaal voor diverse ontwerpen. Let op: niet ideaal voor overvloedig gebruik van kleur of wit. Schrijfbaar aan beide zijden.
  • Gloss MC: Voor glanzend gestreken papier dat zich perfect leent voor vaste teksten zoals kortingen. Niet bedoeld om op te schrijven.
  • Silk MC: Licht glanzend gestreken papier, geschikt om op te schrijven. Vergelijkbaar met Gloss MC.

Let op: Wanneer u kiest voor de afwerking dubbelzijdig glanslaminaat, wordt het papier niet langer beschrijfbaar!

Wilt u prijskaartjes op maat?

Wilt u graag een andere formaat prijskaartjes die u hier niet terugziet of grotere oplages? Neem direct contact op met onze specialisten en bespreek vrijblijvend alle mogelijkheden voor uw perfecte prijskaartje.

 

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
5,5 x 8,5 cm€ 17,81 (50 stuks)

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Prijskaartjes. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Prijskaartjes

Opties

Opties

BedrukkingBeschrijving
Dubbelzijdig full color (4/4)Full color bedrukking op beide zijden van het papier.
Enkelzijdig full color (4/0)Full color bedrukking op de voorzijde van het papier.
PapierBeschrijving
260 grams dubbelzijdig gestreken sulfaatkartonTweezijdig gestreken sulfaatkarton (achterkant beschrijfbaar).
300 grams gloss mcGestreken papiersoort, houtvrij, wit, glanzend. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Elementair Chloorvrij (ECF), Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
300 grams silk mcGestreken papiersoort, houtvrij, wit, licht glanzend. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel. Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
350 grams dubbelzijdig gestreken sulfaatkartonDubbelzijdig gestreken sulfaatkarton (achterkant beschrijfbaar).
283 grams kraftKraft papier kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. De dikte van het papier maakt het geschikt voor kaarten, verpakkingen, labels en nog veel meer. De kleur van het papier combineert leuk met verschillende ontwerpen en designs. Let op: wij raden het af om afbeeldingen te gebruiken met veel kleur en de kleur wit wordt niet gedrukt op het papier.
300 grams HVO NatuurwitOngestreken papiersoort, de kleur van het papier is natuurwit (beschrijfbaar). Het papier is gebleekt zonder optische witmakers en beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Chloorvrij proces (PCF), Verouderingsbestendig papier(DIN/ISO 9706), ColorLok®-technologie.
300 grams gerecycled papierOngestreken papiersoort (beschrijfbaar), natuurwit, gemaakt van 100% gerecycled vezels. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Chloorvrij geproduceerd (PCF). Verouderingsbestending papier (DIN 6738).
HVO 300 gramsExtra stevig ongestreken HVO papier. Is extra wit en heeft een open structuur.
Laminaat afwerkingBeschrijving
Dubbelzijdig glanslaminaat-
Dubbelzijdig matlaminaat-
Standaard-
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
BoorgatBeschrijving
BoorgatBoorgat prijskaartjes

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.