Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Boekenleggers printen

  • Veel verschillende vormen en formaten
  • Diverse soorten papiersoorten en afwerkingen
  • Spoedlevering mogelijk
v.a. € 0,02 - € 0,28 per stuk
Product samenstellen

Bij Drukwerknodig kunt u zeer voordelig boekenleggers printen. Kies uit veel decoratieve vormen en formaten, lever een eigen ontwerp aan en wij nemen uw order direct in productie! Een boekenlegger maken kan nu ook in onze online editor!

Product samenstellen

Direct uw boekenleggers samenstellen

Omschrijving

Hoe maak je een boekenlegger?

Een boekenlegger maken is helemaal niet meer moeilijk. Met programma’s als Adobe InDesign of onze online editor bent u al in een paar stappen klaar! Wanneer u ervoor kiest om boekenleggers te maken in InDesign, kunt u één van onze sjablonen downloaden. Deze staan hierboven onder het kopje ‘specificaties’.

Een boekenlegger maken op onze website doet u ook in een paar stappen:

  1. Open onze online editor
  2. Upload een foto, afbeelding of logo
  3. Voeg eventueel tekst of decoraties toe
  4. Sla uw project tussentijds op of ga meteen door met bestellen!

Zodra u een bestelling heeft geplaatst via de online editor, of door een pdf te uploaden, gaan wij direct voor u aan de slag. Uw boekenleggers worden binnen enkele werkdagen thuisbezorgd.

Boekenleggers drukken

Gepersonaliseerde boekenleggers drukken met een eigen ontwerp is niet alleen handig als leeswijzer, maar ook een uitstekend promotiemiddel voor uw bedrijf. Deel ze uit aan de leerlingen van uw school, voorzie ze van een naam of het logo van uw uitgeverij, voeg ze ter promotie bij een nieuw uitgegeven boek of deel ze uit tijdens evenementen! Tevens is een boekenlegger met foto ook een leuk, origineel cadeau!

Verschillende opties

Wanneer u boekenleggers koopt bij Drukwerknodig, heeft u de keuze uit veel verschillende opties. Zo hebben wij een groot scala aan vormen, formaten en afwerkingen. Hierdoor kunt u boekenleggers kopen die exact aansluiten bij uw wensen. Door te kiezen voor unieke vormen zal uw boekenlegger meer opvallen en vaker gebruikt worden.

Het is ook mogelijk om uw boekenleggers een extra afwerking te geven. Kies bijvoorbeeld voor een glanzende afwerking om voor een luxe uitstraling te zorgen, of kies voor matlaminaat voor een stijlvolle finish.

Doordat wij al onze producten maken in onze eigen drukkerij, is maatwerk ook mogelijk. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een ander formaat, een andere vorm of een andere papiersoort? Neem dan contact met ons op. Onze professionele werknemers gaan dan direct voor u aan de slag!

Waarom Drukwerknodig?

Bij Drukwerknodig printen we boekenleggers in onze eigen moderne digitale drukkerij. Hierdoor hebben we volledig zicht op het productieproces van begin tot eind. Dit zorgt niet alleen voor de beste kwaliteit, maar hierdoor kunnen we onze boekenleggers ook heel goedkoop aanbieden. Zo bestelt u al boekenleggers vanaf één cent per stuk!

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
A - 45 x 210 mm€ 2,81 (10 stuks)
B - 45 x 210 mm€ 2,81 (10 stuks)
C - 45 x 210 mm€ 2,81 (10 stuks)
D - 45 x 210 mm€ 2,81 (10 stuks)
E - 45 x 210 mm€ 2,81 (10 stuks)
F - 45 x 210 mm€ 2,81 (10 stuks)
G - 60 x 240 mm€ 3,12 (10 stuks)
H - 60 x 240 mm€ 3,12 (10 stuks)
I - 60 x 240 mm€ 3,12 (10 stuks)
J - 60 x 240 mm€ 3,12 (10 stuks)
K - 60 x 240 mm€ 3,12 (10 stuks)
L - 60 x 240 mm€ 3,12 (10 stuks)

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Boekenlegger. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Boekenlegger

Opties

Opties

BedrukkingBeschrijving
Dubbelzijdig full color (4/4)Full color bedrukking op beide zijden van het papier.
Dubbelzijdig zwart (1/1)Zwarte bedrukking op beide zijden van het papier.
Enkelzijdig full color (4/0)Full color bedrukking op de voorzijde van het papier.
Enkelzijdig zwart (1/0)Zwarte bedrukking op de voorzijde van het papier.
PapiersoortBeschrijving
260 grams dubbelzijdig gestreken sulfaatkartonTweezijdig gestreken sulfaatkarton (achterkant beschrijfbaar).
300 grams HVO NatuurwitOngestreken papiersoort, de kleur van het papier is natuurwit (beschrijfbaar). Het papier is gebleekt zonder optische witmakers en beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Chloorvrij proces (PCF), Verouderingsbestendig papier(DIN/ISO 9706), ColorLok®-technologie.
300 grams gloss mcGestreken papiersoort, houtvrij, wit, glanzend. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Elementair Chloorvrij (ECF), Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
HVO 300 gramsVoorheen "Motif 300 grams". Ongestreken papiersoort (beschrijfbaar), houtvrij, helderwit. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Elementair Chloorvrij (ECF). Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
300 grams silk mcGestreken papiersoort, houtvrij, wit, licht glanzend. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel. Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
350 grams dubbelzijdig gestreken sulfaatkartonDubbelzijdig gestreken sulfaatkarton (achterkant beschrijfbaar).
283 grams kraftKraft papier kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. De dikte van het papier maakt het geschikt voor kaarten, verpakkingen, labels en nog veel meer. De kleur van het papier combineert leuk met verschillende ontwerpen en designs. Let op: wij raden het af om afbeeldingen te gebruiken met veel kleur en de kleur wit wordt niet gedrukt op het papier.
Laminaat afwerkingBeschrijving
GeenOmslag wordt niet voorzien van laminaat of vernis.
Dubbelzijdig glanslaminaatExtra beschermlaag (beide zijdes), glanzende afwerking.
Dubbelzijdig matlaminaatExtra beschermlaag (beide zijdes), matte afwerking.
Enkelzijdig glanslaminaatExtra beschermlaag (voorzijde), glanzende afwerking.
Enkelzijdig matlaminaatExtra beschermlaag (voorzijde), matte afwerking.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

boek-wire-o-drukken

Boek (Wire-O)

v.a. € 1,97 - € 16,33 per stuk
hardcover-boek-drukken

Boek (hardcover)

Populair
v.a. € 6,39 - € 25,80 per stuk
Hardcover Wire-O

Boek (hardcover Wire-O)

v.a. € 6,53 - € 21,80 per stuk
softcover-boek

Boek (softcover)

v.a. € 3,45 - € 17,93 per stuk