Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Magneetdozen bedrukken

  • A4+ formaat voorzien van magnetische sluiting
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • Maatwerk mogelijk
  • Volledig bedrukbare deksel
v.a. € 12,57 - € 20,98 per stuk
Product samenstellen

Laat uw eigen magneetdozen bedrukken in eigen huisstijl. Lever een eigen PDF-bestand aan of maak eenvoudig een ontwerp op via onze Online Editor.

Product samenstellen

Direct uw magneetdozen samenstellen

Omschrijving

Luxe magneetdozen bedrukken

Uw relaties een cadeau geven in een luxe geschenkdoos? Of op zoek naar een unieke productverpakking? Laat dan eenvoudig en snel uw eigen magneetdozen bedrukken bij Drukwerknodig.

Onze magneetdozen worden in hoge kwaliteit afgedrukt in kleur en is volledig personaliseerbaar. De kaft van de doos is voorzien van een stevige magneetsluiting.

Op zoek naar een specifieke formaat magneetdoos, op maat gemaakte inlays of andere unieke afwerkingsopties? Neem contact op met onze drukwerkspecialisten en bespreek de mogelijkheden.

Hoe kan ik magneetdozen ontwerpen en bedrukken?

Bij Drukwerknodig kunt u eenvoudig uw eigen magneetdozen ontwerpen via onze Online Editor. Volg de onderstaande stappen en ga direct aan de slag:

  1. Open onze Online Editor
  2. Kies uit kant-en-klare thema’s of maak naar eigen smaak op
  3. Upload foto’s en/of uw logo
  4. Klaar met uw ontwerp? Rond de bestelling af en uw dozen worden direct gedrukt.

Liever via een ander ontwerpprogramma uw magneetdozen ontwerpen? Bekijk dan onze aanleverspecificaties en ga direct aan de slag!

Snelle levertijden

Doordat wij alles in eigen huis produceren, kunnen we snelle levertijden garanderen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling extra snel te laten produceren met spoedproductie. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.
 

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
A4€ 20,98

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Magneetdoos. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Magneetdoos

Opties

Opties

Laminaat afwerkingBeschrijving
Enkelzijdig matlaminaatExtra beschermlaag (voorzijde), matte afwerking.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand drukklaar maken (+€29,95)Het bestand is niet gemaakt volgens de aanleverspecificaties. Wij maken de PDF drukklaar voor u.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
Papiersoort binnenwerkBeschrijving
170 grams gloss mcGestreken papiersoort, houtvrij, wit, glanzend. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Elementair Chloorvrij (ECF), Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
BedrukkingBeschrijving
Enkelzijdig full color (4/0)Full color bedrukking op de voorzijde van het papier.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

Flessendozen-drukken

Flessendoos

v.a. € 1,09 - € 8,56 per stuk
wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 10,12 - € 11,56 per stuk
verzenddozen-bedrukken

Verzenddozen (bedrukt)

v.a. € 2,98 - € 6,22 per stuk
gondeldoosje-bedrukken

Gondeldoosjes

v.a. € 0,77 - € 1,77 per stuk