Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Hoodie bedrukken

  • Eigen foto’s, teksten en/of logo
  • Zeer hoge kwaliteit afdruk
  • Hoge volumekortingen
  • Vanaf 1 stuk
v.a. € 18,59 - € 24,79 per stuk
Product samenstellen

Liever meteen uw PDF-bestand uploaden? Klik hier.

Laat voordelig en snel hoodies bedrukken van hoge kwaliteit! Lever direct uw bestanden aan en laat uw hoodies bedrukken. De hoodies zijn gemaakt van 80% katoen en 20% polyester.

Product samenstellen

Liever meteen uw PDF-bestand uploaden? Klik hier.

Direct uw hoodies samenstellen

Omschrijving

Hoodie bedrukken

Een hoodie bedrukken met uw bedrijfslogo en een persoonlijke tekst kan gemakkelijk bij Drukwerknodig. U levert uw gepersonaliseerde pdf-bestand op en wij nemen vervolgens het product gelijk op in de productie. Het door u gemaakte ontwerp, wordt haarscherp afgedrukt met een hoge kleurechtheid. Het materiaal van de bedrukte hoodie bestaat uit 80% organisch katoen en 20% gerecycled polyester. Door de samenstelling van de materialen kunt u de hoodie wassen op 40 graden Celsius. De hoodies zijn verkrijgbaar in de maten SML en XL. De bedrukte hoodies zijn unisex en beschikbaar in de kleuren zwart en grijs. U heeft de keuze om de achterkant, of de voorkant van de hoodie te laten bedrukken.

Let op: onze hoodies vallen ‘normaal’, wij raden het aan om uw gebruikelijke maat te bestellen. Het model op de foto is 182 cm en draagt maat M

Gemakkelijk hoodies bedrukken

Bij Drukwerknodig laat u gemakkelijk online uw eigen hoodies bedrukken. Klik bovenin op de pagina op ‘’product samenstellen’’ en vervolgens is het mogelijk om zowel de gewenste kleur als maat te kiezen. Hierna kunt u uw ontwerp inleveren met een pdf-bestand. Vervolgens wordt de prijs berekend voor het gewenste aantal hoodies. 

Snel hoodies laten bedrukken met eigen ontwerp

Wilt u snel hoodies laten bedrukken? Doordat wij onze hoodies zelf bedrukken kunnen we snelle levertijden garanderen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de hoodies extra snel te laten bedrukken met onze spoedproductie-optie. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie. 

Goedkoop hoodies bedrukken in kleine en grote oplages

Bij Drukwerknodig is het mogelijk om al vanaf 1 stuk hoodies te laten bedrukken. Doordat wij gebruik maken van de nieuwste technieken en digitaal drukken, is het mogelijk om zowel kleine als grote oplages voordelig te drukken.

Wilt u meerdere hoodies laten bedrukken voor bijvoorbeeld een evenement? Bij het laten bedrukken van meerdere hoodies bieden wij volumekorting aan op uw bestelling. Bereken direct de prijs via onze calculator. Wilt u een grotere oplage bestellen dan weergegeven in de calculator? Neem dan direct contact op met onze specialisten voor een offerte op maat.

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
25 x 29 cm€ 24,79

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Hoodie. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Hoodie

Opties

Opties

Kies je kleurBeschrijving
GrijsKleur Hoodie
ZwartKleur Hoodie
Kies je maatBeschrijving
Maat LEuropese unisex maat L.
Maat MEuropese unisex maat M.
Maat SEuropese unisex maat S.
Maat XLEuropese unisex maat XL.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
Kies het drukgebiedBeschrijving
Achterkant bedrukkenAchterzijde van de hoodie
Voorkant bedrukkenVoorzijde van de hoodie
MateriaalBeschrijving
DTF TransferTextiel DTF Transfer materiaal

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

t-shirt-bedrukken

T-shirts

v.a. € 6,44 - € 12,39 per stuk
mok-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 4,13 - € 8,26 per stuk
posters-drukken

Posters

v.a. € 0,76 - € 4,57 per stuk
roll-up-banners-bedrukken

Roll-up banners

Populair
v.a. € 45,53 - € 50,59 per stuk