Flyers

  • Zeer voordelig in grote en kleine oplages
  • Keuze uit veel formaten en papiersoorten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Diverse afwerkingsopties
vanaf € 3,08
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden

Flyers

  • Zeer voordelig in grote en kleine oplages
  • Keuze uit veel formaten en papiersoorten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Diverse afwerkingsopties
vanaf € 3,08

Flyers of hand-outs zijn het promotiemateriaal bij uitstek. Deel ze uit op beurzen of tijdens evenementen, verstuur ze naar klanten of relaties, zet ze in als huis-aan-huis reclame of leg ze op de balie van uw winkel of bedrijf. Bij Drukwerknodig.nl kunt u zeer voordelig flyers laten drukken in zowel grote als kleine oplages, al vanaf 10 stuks!

Direct maken

Maak een eigen design in onze online editor of upload uw drukklare PDF-bestanden en stel uw product samen.

Prijs berekenen

Stel uw product samen, bereken uw prijs en upload uw bestanden (dit kan achteraf).

Direct uw flyers samenstellen

Omschrijving

Flyers drukken

U heeft een ruime keuze aan papiersoorten, formaten en afwerkingsopties. Kies bijvoorbeeld voor matlaminaat voor een stijlvolle, matte uitstraling of voor glanslaminaat voor een glanzende finish die direct in het oog springt. Heeft u speciale wensen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen komen we altijd tot het gewenste resultaat.

Bij het drukken van flyers maken we gebruik van twee verschillende druktechnieken: Offset en digitaal. Bij een kleinere oplage raden we aan om voor digitaal te kiezen. Deze druktechniek is voordelig in kleine oplages en heeft de snelste productietijd. Wilt u heel veel flyers laten drukken? Kies dan voor offset. Deze techniek is zeer geschikt voor grote oplages, zeer voordelig en van hoogwaardige kwaliteit.

Snel en goedkoop flyers printen en bestellen

Bij Drukwerknodig.nl maken we al onze producten in huis. Hierdoor hebben we volledig zicht op het productieproces van begin tot eind en staan we garant voor optimale kwaliteit, de beste service, snelle levertijden en voordelige prijzen. Nadat u uw bestanden heeft geupload nemen we uw order meteen in productie. Spoedlevering is mogelijk!

Via onze website stelt u eenvoudig het gewenste product samen. Selecteer de juiste opties via onze website en de prijs wordt automatisch voor u berekend. Heeft u vragen of komt u er niet uit? Onze vriendelijke klantenservice staat voor u klaar via chat, mail of telefoon. U wordt direct verder geholpen.

A5 flyers bestellen? Kies uit verschillende formaten!

Bij Drukwerknodig.nl kunt u kiezen tussen verschillende afmetingen flyers. De A3 t/m A7 formaten (waaronder de populaire A5 flyers), vierkante flyers en diverse andere afmetingen vallen onder onze standaardformaten. Naast deze standaardformaten kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om maatwerk aan te leveren. Wilt u dus flyers drukken met een afwijkend formaat? Kies dan voor onze maatwerk optie.

Papiersoort en afwerking

Bij het maken van flyers wilt u natuurlijk de beste kwaliteit. Bij Drukwerknodig.nl heeft u een ruime keuze aan papiersoorten en afwerkingen. Maak de keuze uit een gestreken of ongestreken papiersoort. Het gestreken papier heeft een luxe uitstraling. Kies zelf voor een glanzende of matte afwerking. Het ongestreken papiersoort is ruw en daardoor goed beschrijfbaar. Perfect als u milieuvriendelijk- of duurzaamheid wil uitstralen!

Offset of digitaal?

Kleine én grote oplages flyers bedrukken is voor Drukwerknodig.nl geen probleem. We produceren ons drukwerk in eigen huis en staan dus garant voor de beste kwaliteit flyers en een snelle levertijd. Bij het drukken van flyers maken we gebruik van twee verschillende druktechnieken: Offset en digitaal.

Om de beste service en kwaliteit te waarborgen raden we u aan om bij een kleine oplage flyers drukken te kiezen voor het digitaal drukken. Deze druktechniek is goedkoper bij een kleine oplage flyers en heeft de snelste productietijd. Wilt u een grote oplage flyers drukken? Kies dan voor offset. Deze techniek is zeer geschikt voor grote oplages en garandeert de beste kwaliteit!

Flyers ontwerpen en drukken

Een flyer bedrukken is dus heel eenvoudig bij Drukwerknodig.nl. Selecteer het gewenste formaat en de goede afwerking en bereken direct de prijs. Na het voltooien van de bestelling kunt u de bestanden aanleveren en wij gaan dan direct voor u aan de slag. Benieuwd naar de aanleverspecificaties? Bekijk hier de productspecificaties voor o.a. flyers!

Hulp nodig bij het concept en ontwerp van uw flyer? Bij Drukwerknodig.nl helpen we u graag. Ons team van professionals staat klaar om uw idee om te zetten naar sterk concept met bijpassend ontwerp! Neem direct contact op voor de mogelijkheden.

Formaten

Formaten

Formaat Vanaf
A3 € 5,40
A4 € 4,24
A5 € 3,66
A6 € 3,08
A7 € 3,08
210 x 210 Vierkant € 4,24
105 x 297 mm € 3,66
130 x 130 mm € 3,08
148 x 148 mm € 3,66

Opties

Opties

Papier Beschrijving
115 grams gloss mc Gestreken papiersoort, glanzend.
115 grams silk mc Gestreken papiersoort, halfmat.
135 grams gloss mc Gestreken papiersoort, glanzend.
135 grams silk mc Gestreken papiersoort, halfmat.
160 grams motif Ongestreken papiersoort wit (beschrijfbaar).
170 grams gloss mc Gestreken papiersoort, glanzend.
170 grams silk mc Gestreken papiersoort, halfmat.
300 grams gloss mc Gestreken papiersoort, glanzend.
300 grams motif Ongestreken papiersoort wit (beschrijfbaar).
300 grams silk mc Gestreken papiersoort, halfmat.
90 grams motif Ongestreken papiersoort wit (beschrijfbaar).
110 grams motif Ongestreken papiersoort wit (beschrijfbaar).
210 grams motif Ongestreken papiersoort wit (beschrijfbaar).
120 grams biotop Ongestreken papiersoort, créme kleurig (beschrijfbaar).
300 grams biotop Ongestreken papiersoort, créme kleurig (beschrijfbaar).
90 grams biotop Ongestreken papiersoort, créme kleurig (beschrijfbaar).
283 grams kraft Kraft papier kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. De dikte van het papier maakt het geschikt voor kaarten, verpakkingen, labels en nog veel meer. De kleur van het papier combineert leuk met verschillende ontwerpen en designs. Let op: wij raden het af om afbeeldingen te gebruiken met veel kleur en de kleur wit wordt niet gedrukt op het papier.
200 grams gloss mc Gestreken papiersoort, glanzend.
200 grams silk mc Gestreken papiersoort, halfmat.
Bedrukking Beschrijving
Dubbelzijdig full color (4/4) Full color bedrukking op beide zijden van het papier.
Enkelzijdig full color (4/0) Full color bedrukking op de voorzijde van het papier.
Afwerking Beschrijving
Geen Standaard gedrukt op papier en niet voorzien van extra beschermlaag.
Dubbelzijdig glanslaminaat -
Dubbelzijdig matlaminaat -
Enkelzijdig glanslaminaat -
Enkelzijdig matlaminaat -
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€10) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

Productiemethode Productietijd
Normaal 2 werkdagen