Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Schapkaarten printen

  • Verschillende maten en papiersoorten
  • Optioneel te voorzien van mat- of glanslaminaat
  • Op te maken in onze online editor
  • Spoedlevering mogelijk!
v.a. € 0,03 - € 0,29 per stuk
Product samenstellen

Bedrukte schapkaarten of prijskaartjes nodig voor in uw winkel? Laat snel en goedkoop schapkaartjes printen bij Drukwerknodig!

Product samenstellen

Direct uw schapkaarten samenstellen

Omschrijving

Schapkaartjes drukken

Wanneer u bepaalde producten in uw winkel extra onder de aandacht wilt brengen zijn onze schapkaartjes zeer geschikt. Doordat ze eenvoudig in een schapkaarthouder te schuiven zijn, kunt u ze snel en gemakkelijk vervangen bij een wisselend assortiment. Ook zijn ze geschikt als prijskaartjes, voorzie ze bijvoorbeeld van een barcode en uw logo.

We bieden veel verschillende papiersoorten en diverse afwerkingsopties. Kies bijvoorbeeld voor een zwart/wit bedrukking op dun papier of een full color bedrukking op glanslaminaat voor een schapkaartje dat langere tijd mee kan gaan.

Schapkaarten laten uw producten nog meer in het oog springen en vormen zo essentiële schapsigning. 

Schapkaarten maken

Schapkaarten laten drukken is heel eenvoudig bij Drukwerknodig.nl. Selecteer snel de papiersoort, het type bedrukking en de juiste afwerking via onze website en de prijs wordt automatisch voor u berekend.

Natuurlijk kunt ook direct beginnen met ontwerpen in onze online editor. Hier kunt u gemakkelijk uw eigen schapkaarten maken. U kunt meteen aan de slag zodat u uw promotiemateriaal snel in huis heeft.

Heeft u vragen of speciale wensen? Onze vriendelijke klantenservice helpt u direct verder!

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
160 x 48 mm€ 2,88 (10 stuks)
148 x 54 mm€ 2,88 (10 stuks)
210 x 54 mm€ 2,88 (10 stuks)
50 x 80 mm€ 2,88 (10 stuks)
70 x 38 mm€ 2,88 (10 stuks)

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Schapkaarten. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Schapkaarten

Opties

Opties

BedrukkingBeschrijving
Enkelzijdig full color (4/0)Full color bedrukking op de voorzijde van het papier.
Enkelzijdig zwart (1/0)Zwarte bedrukking op de voorzijde van het papier.
PapiersoortBeschrijving
200 grams gloss mcGestreken papiersoort, houtvrij, wit, glanzend. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Elementair Chloorvrij (ECF), Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
200 grams silk mcGestreken papiersoort, houtvrij, wit, licht glanzend. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel. Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
300 grams gerecycled papierOngestreken papiersoort (beschrijfbaar), natuurwit, gemaakt van 100% gerecycled vezels. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Chloorvrij geproduceerd (PCF). Verouderingsbestending papier (DIN 6738).
Laminaat afwerkingBeschrijving
Enkelzijdig glanslaminaat-
Enkelzijdig matlaminaat-
GeenOmslag wordt niet voorzien van laminaat of vernis.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

baliedisplay-ontwerpen

Baliedisplays

v.a. € 1,87 - € 7,33 per stuk
deurhangers-drukken

Deurhangers

v.a. € 0,23 - € 5,46 per stuk
raambord-bedrukken

Raamborden

v.a. € 13,03 - € 20,08 per stuk
raamsticker-bedrukken

Raamsticker

v.a. € 1,82 - € 2,14 per stuk