Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Inpakpapier bedrukken

  • Uw eigen gepersonaliseerde cadeauverpakking
  • In grote en kleine oplages
  • Ideaal voor zowel bedrijven als particulieren
v.a. € 0,27 - € 1,90 per stuk
Product samenstellen

Gaat u binnenkort iemand een cadeau geven? Maak het dan nog persoonlijker door uw inpakpapier te bedrukken. Bedruk uw cadeaupapier met uw eigen logo, of kies een aantal leuke foto’s uit. U kunt uw inpakpapier ontwerpen in onze gebruiksvriendelijke online editor, of direct uw pdf-bestand uploaden.

Product samenstellen

Direct uw inpakpapier samenstellen

Omschrijving

Inpakpapier maken

Inpakpapier maken is een leuk idee wanneer u iemand een cadeau wilt geven, bijvoorbeeld voor Sinterklaas, Kerst of een verjaardag. U heeft de keuze uit twee formaten inpakpapier: 330x490 millimeter en 330x880 millimeter. Het cadeaupapier is gemaakt van 135 grams mc gloss papier, waardoor het stevig is, maar ook een mooie glanzende uitstraling heeft.

Om uw cadeau helemaal af te maken, kunt u ook compliment cards drukken. Hierdoor kunt u direct een leuke boodschap aan uw cadeau vastmaken, zoals een felicitatie of een dankwoordje. Wacht niet te lang en laat nu uw inpakpapier maken bij Drukwerknodig!

Inpakpapier ontwerpen

U kunt eenvoudig inpakpapier ontwerpen in onze online editor. In slechts 5 stappen heeft u al uw eigen cadeaupapier met logo of foto’s ontworpen:

  1. Open onze online editor
  2. Upload uw logo, foto’s of afbeeldingen
  3. Voeg eventueel nog tekst of andere decoraties toe
  4. Sla uw ontwerp tussentijds op, of bestel uw cadeaupapier direct

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw ontwerp in een ander programma te maken. Houd u dan bij het uploaden van uw design rekening met onze aanleverspecificaties. U vindt deze hierboven onder het kopje ‘specificaties’.

Waarom kiezen voor Drukwerknodig?

U wilt natuurlijk dat uw inpakpapier kwalitatief goed wordt bedrukt. Wij kunnen dit voor u doen in onze eigen digitale drukkerij. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces zelf in handen, waardoor we snel kunnen leveren en een lage prijs kunnen aanbieden. Met meer dan 25 jaar ervaring mogen wij onszelf dé drukwerk expert van Nederland noemen.

Heeft u nog vragen, opmerkingen, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder!

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
330 x 490 mm€ 19,00 (10 stuks)
330 x 880 mm€ 24,00 (10 stuks)

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Inpakpapier. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Inpakpapier

Opties

Opties

PapiersoortBeschrijving
135 grams silk mcGestreken papiersoort, houtvrij, wit, licht glanzend. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel. Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706).
BedrukkingBeschrijving
Enkelzijdig full color (4/0)Enkelzijdige CMYK bedrukking.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

Flessendozen-drukken

Flessendoos

v.a. € 1,09 - € 8,56 per stuk
flessenhanger-drukken

Flessenhangers

v.a. € 0,38 - € 1,38 per stuk
flesetiketten-drukken

Flesetiketten

v.a. € 0,47 - € 0,98 per stuk
wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 10,12 - € 11,56 per stuk