Green screen kopen

  • Gemakkelijk in- en uit te klappen
  • Eigen effecten kiezen
  • Inclusief draagtas
  • Snel geleverd
v.a. € 22,17 - € 24,64 per stuk

Een green screen kopen voor al uw online activiteiten? Naast de vele andere producten verzorgen wij van Drukwerknodig ook deze service graag aan u. Green screens worden onder andere vaak zakelijk gebruikt bij Webinars, of om u te ondersteunen tijdens een interview met een bedrijfsfilm.

Product samenstellen

Direct uw green screen samenstellen

Omschrijving

Green screen bestellen

Het bestellen van een green screen is ook erg populair binnen de YouTube wereld. Met de achtergrond zorgt u ervoor dat uw kijkers met meer aandacht uw filmpjes zien. In plaats van veel geld te spenderen aan achtergrond meubilair kunt u er ook voor kiezen om gratis speciale effecten te gebruiken.

Verschillende formaten green screens

Bij het bestelproces kunt u een keuze maken uit twee formaten. Ons grootste formaat is maar liefst twee meter hoog en één meter breed. Het scherm is daarbij stevig opgemaakt door het gebruik van een aluminium onderstel. Een kleinere green screen kopen? Ook hebben wij een kleiner formaat in het assortiment van 2 meter hoog en 85 centimeter breed.

Het doek zelf is gemaakt van premium bisonyl. Dit materiaalsoort is zeer makkelijk schoon te maken zonder dat het de bruisende groene kleur verliest. Uw green screen meenemen? Geen probleem wij leveren er ook gratis een op maat gemaakte draagtas bij.

Bij Drukwerknodig bent u altijd verzekerd van kwaliteit bij de aanschaf van een green screen. Doordat wij gebruik maken van erkende drukpersen is het mogelijk om een hoge kleurechtheid te creëren. Met al meer dan 20 jaar ervaring in de drukbranche zorgen wij er altijd voor dat u de juiste kwaliteit-prijs verhouding krijgt. Ook produceren wij alles in eigen huis en hebben strenge kwaliteitscontroles, u bent dus altijd verzekerd van een green screen met een fijn randje. Voor vragen kunt u snel contact opnemen met ons team van specialisten.

Formaten

Formaten

Formaat vanaf
850 x 2000 mm 24,64
1200 x 2000 mm 47,99
1000 x 2000 mm 36,50

Opties

Opties

Casette Beschrijving
Budget roll-up banner De budget roll up banner is afgewerkt met plastic zijkanten en heeft een aluminium stok aan de achterzijde. Deze roll up banner heeft 1 poot in het midden, gemaakt van plastic.
Materiaalsoort Beschrijving
Bisonyldoek Extra stevig PVC zeil. Door zijn brandvertragende eigenschappen is dit materiaal zeer geschikt voor bedrijven en organisaties waar extra op brandveiligheid gelet wordt.
Bedrukking Beschrijving
Enkelzijdig full color (4/0) Full color bedrukking op de voorzijde.
Ontwerp Beschrijving
Greenscreen -

Levering

Levering

Productiemethode Verwachte levertijd*
Normaal 3 werkdagen
Spoed 2 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering