Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Direct uw fotopuzzels samenstellen

Omschrijving

Puzzel bedrukken met eigen foto

Een fotopuzzel maken en laten bedrukken? Bij Drukwerknodig kunt u voordelig en snel en een eigen puzzel laten bedrukken. Via onze handige Online Editor kunt u in een paar klikken een eigen fotopuzzel ontwerpen. Uiteraard is het ook mogelijk om een eigen PDF-bestand aan  te leveren.

Een fotopuzzel wordt gedrukt op stevig karton en is verkrijgbaar in verschillende formaten en aantallen puzzelstukjes. Bij elke puzzel wordt een bewaardoos en puzzelvoorbeeld meegestuurd (puzzel en puzzelvoorbeeld kunnen verschillen kunnen verschillen in kleur).

Puzzels zijn in onderstaande uitvoeringen te bestellen:

FotopuzzelsFormaat
Puzzel met 120 stukjes19,5 x 28 cm
Puzzel met 252 stukjes24 x 36 cm
Puzzel met 315 stukjes30 x 43 cm
Puzzel met 500 stukjes40 x 54 cm
Puzzel met 1000 stukjes44 x 68 cm

Hoe kan ik een fotopuzzel maken?

Via onze Online Editor kunt u in een paar klikken een eigen fotopuzzel maken en laten bedrukken. Volg de onderstaande stappen en start direct met ontwerpen:

  1. Open onze Online Editor en kies de gewenste uitvoering
  2. Upload eigen foto’s of PDF-bestand in de Editor
  3. Maak de puzzel nog mooier met cliparts, filters, indelingen en teksten
  4. Klaar met ontwerpen? Rond de bestelling af en de puzzel(s) worden direct gedrukt

Liever een fotopuzzel maken via een ander ontwerpprogramma? Bekijk dan onze aanleverspecificaties of Indesign-sjablonen en lever een eigen PDF-bestand aan.

Tip: het is ook mogelijk om PDF-bestanden voor fotopuzzels drukklaar te maken via onze Online Editor. Upload het bestand onder het tabje ‘’Foto’s’’.

Snel puzzels laten bedrukken

Doordat wij puzzels in eigen huis bedrukken, kunnen we snelle levertijden garanderen. Daarnaast is het ook mogelijk om puzzels sneller te laten bedrukken met onze spoedproductie-optie. Bekijk de actuele levertijden om te zien wanneer jouw puzzels gedrukt kunnen worden.

Volumekorting puzzels

Een fotopuzzel laten bedrukken kan al vanaf 1 stuk. Wilt u meerdere puzzels laten bedrukken? Dan ontvangt u een volumekorting op uw bestelling die kan oplopen tot 35% korting. Bereken direct de prijs via onze calculator.

Maatwerk puzzels bedrukken

Wilt u een puzzel laten drukken in een ander formaat of in een uitgesneden vorm? Bespreek de mogelijkheden met onze specialisten voor een offerte op maat. Neem direct contact op.
 

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
252 stukjes liggend€ 16,52
252 stukjes staand€ 16,52
120 stukjes staand€ 10,74
120 stukjes liggend€ 10,74
315 stukjes liggend€ 20,65
315 stukjes staand€ 20,65
500 stukjes liggend€ 24,79
500 stukjes staand€ 24,79
1000 stukjes liggend€ 30,98
1000 stukjes staand€ 30,98

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Kartonnen puzzels. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Kartonnen puzzels

Opties

Opties

PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
BedrukkingBeschrijving
Enkelzijdig full color (4/0)Full-color bedrukking op de voorzijde.
PapiersoortBeschrijving
Puzzel-

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

mok-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 4,13 - € 8,26 per stuk
wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 10,12 - € 11,56 per stuk
bierviltjes-bedrukken

Bierviltjes

v.a. € 0,13 - € 0,50 per stuk
Bierglas

Bierglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk