Statafel bedrukken

  • Zelf een statafel maken
  • Lichtgewicht, stevig en duurzaam materiaal
  • Mobiel en meerdere keren inzetbaar
  • Full color bedrukking
v.a. € 52,22 - € 65,28 per stuk
Product samenstellen

Met een bedrukte ronde statafel trekt u beslist de aandacht tijdens een beurs, receptie of evenement! Het X-board karton waarvan we de statafels maken is lichtgewicht, stevig, duurzaam en zeer gemakkelijk in elkaar te zetten.

Product samenstellen

Direct uw statafel samenstellen

Omschrijving

X-board statafel rond

Bent u op zoek naar een unieke statafel voor tijdens uw evenement? Bij Drukwerknodig kunt u uw eigen statafel laten bedrukken. De statafels zijn gemaakt van X-board; een lichte kartonnen plaat waarin andere platen geschoven kunnen worden door middel van een unieke honingraatstructuur. Dit resulteert in oersterke, duurzame constructies met een lange levensduur. 

Met X-boards zijn unieke vormen en sculpturen te maken die door het karton toch heel licht van gewicht blijven en full color te bedrukken zijn. De statafels zijn stevig genoeg om gevuld te worden met hapjes en drankjes. Wat is er nu feestelijker dan statafels met een eigen ontwerp? 

Uw eigen statafel ontwerpen

De statafel is 120 cm hoog en bestaat uit een stevige, grote driepoot staander met daarop een rond bovenblad met een doorsnede van 80 cm. Zowel het blad als de staander zijn volledig full color met uw eigen ontwerp te bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een design dat past binnen uw huisstijl voor een bedrijfsfeest of jubileum. Of voorzie de statafels van foto’s, teksten of afbeeldingen van het bruidspaar voor een trouwerij. Vele toepassingen zijn denkbaar!

Snel en eenvoudig bestellen

Bij Drukwerknodig bestelt u gemakkelijk uw eigen statafel. Uw statafel bedrukken we in onze eigenlijk digitale drukkerij, waardoor we de beste service, optimale kwaliteit en snelle levertijden kunnen garanderen. Selecteer de gewenste opties en de prijs wordt automatisch voor u berekend. Lever uw bestanden aan en wij nemen uw order gelijk in productie!

Heeft u vragen, speciale wensen of komt u er niet uit? Ons team van professionals staat voor u klaar en helpt u direct verder bij het maken van uw statafel.

Formaten

Formaten

Formaat vanaf
80 x 120 cm 65,28

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Statafel. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat het u ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Statafel

Opties

Opties

Materiaalsoort Beschrijving
X-board 16 mm Dit honingraatkarton is zeer geschikt om te bedrukken en te snijden. Kan eventueel gelamineerd worden. Niet geschikt voor buitengebruik.
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€20) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

Productiemethode Verwachte levertijd*
Normaal 3 werkdagen
Spoed 2 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering

Gerelateerde producten

beurswand-bedrukken

Beurswand

vanaf € 32,22
plafondhanger-bedrukken

Plafondhangers (langdurig)

v.a. € 9,69 - € 12,51 per stuk
tijdelijke-plafondhanger

Plafondhangers (tijdelijk)

v.a. € 1,04 - € 6,09 per stuk
x-board-bedrukken

X-board

v.a. € 8,03 - € 10,04 per stuk