Baliedisplay drukken

  • Verschillende formaten
  • Al vanaf 1 stuk
  • Spoedlevering mogelijk
v.a. € 1,87 - € 7,33 per stuk
Product samenstellen

Liever meteen uw PDF-bestand uploaden? Klik hier.

Wilt u een baliedisplay maken? Zoek dan niet verder! Een baliedisplay met folders, flyers of handouts op uw toonbank of welkomstbalie trekt gegarandeerd de aandacht van klanten en bezoekers!

Product samenstellen

Liever meteen uw PDF-bestand uploaden? Klik hier.

Direct uw baliedisplays samenstellen

Omschrijving

Baliedisplays maken

Staande displays zijn uitstekend promotiemateriaal. Voorzien van een staander en folderhouder brengen ze uw flyers en aanbiedingen extra onder de aandacht! Ook zijn ze bijvoorbeeld zeer geschikt als houder van take-away menukaarten voor uw restaurant of horecazaak.  Natuurlijk zijn ze ook in te zetten als tafeldisplays, bureaudisplays of als presentatiemateriaal tijdens beurzen en evenementen. 

Diverse formaten en full color bedrukken

We bieden standaard de volgende formaten aan:

  • A4
  • A5
  • A6

Maar natuurlijk is maatwerk mogelijk. Neem hiervoor direct contact met ons op! Ons team van ervaren professionals denkt graag mee over uw creatieve concept.

We bedrukken uw baliedisplay hoogwaardig en full color op e-flute golfkarton. Dit karton is zeer stevig en uitermate geschikt voor hoge kwaliteit bedrukking. Bij Drukwerknodig maken we al onze producten in onze eigen digitale drukkerij. Hierdoor hebben we volledig zicht op het productieproces van A tot Z en kunnen we de beste kwaliteit, snelle levertijden en optimale service garanderen. Bestel uw baliedisplays vandaag nog en u heeft ze snel in huis – spoedlevering is mogelijk!

Snel en gemakkelijk baliedisplays bestellen

Een baliedisplay bestellen is heel eenvoudig bij Drukwerknodig.nl. Via onze website stelt u snel en gemakkelijk het door u gewenste product samen. De prijs wordt vervolgens automatisch berekend. Lever u bestanden aan en wij nemen uw order gelijk in productie. 

Heeft u vragen of speciale wensen? Onze vriendelijke klantenservice helpt u gelijk verder!

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
A67,33
A58,08
A411,12

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Baliedisplays. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Baliedisplays

Opties

Opties

PDFs aanleverenBeschrijving
PDF laten controleren (+€20)Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaarDe PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
BedrukkingBeschrijving
Enkelzijdig full color (4/0)Full color bedrukking op de voorzijde.
MateriaalBeschrijving
1,5 mm e-flute wit-

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering

Gerelateerde producten

beurswand-bedrukken

Beurswand

vanaf € 32,22
roll-up-banners-bedrukken

Roll-up banners

Populair
v.a. € 22,17 - € 24,64 per stuk
statafel-bedrukken

Statafel

v.a. € 52,22 - € 65,28 per stuk
x-board-bedrukken

X-board

v.a. € 8,03 - € 10,04 per stuk