Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Placemats bedrukken

 • Volledig eigen ontwerp
 • Voordelig in grote en kleine oplages
 • Op te maken in onze online editor
 • Spoedlevering mogelijk
v.a. € 0,21 - € 0,76 per stuk
Product samenstellen

Placemats bedrukken doet u gemakkelijk en helemaal naar eigen wens. Wij garanderen 100% kwaliteit. Bedrukte placemats zijn ideaal voor de horeca, maar ook placemats bedrukken met foto is mogelijk. Of u nu kiest voor placemats bedrukken in grote of kleine oplage u bent altijd voordelig uit. U bestelt al bedrukte placemats bij Drukwerknodig vanaf 10 stuks.

Product samenstellen

Direct uw placemats samenstellen

Omschrijving

Placemats printen

Wilt u placemats printen, bijvoorbeeld voor in uw horecazaak? Of wilt u leuke placemats bedrukken met foto? Dat kan allemaal bij Drukwerknodig. Ontwerp uw eigen placemats in bijvoorbeeld Photoshop of InDesign en upload uw bestand in pdf-formaat. Heeft u geen toegang tot deze programma’s, of heeft u geen ervaring met vormgeving? Geen zorgen: in onze online editor kunt u gemakkelijk en snel uw persoonlijke placemats ontwerpen. Hierin kunt u bijvoorbeeld tekst, een logo of een afbeelding op de placemats plaatsen.

Horeca placemats

Placemats bedrukken is ideaal voor uw horecazaak. Zo kunt u bijvoorbeeld uw menukaart, of een deel hiervan, op uw placemats laten drukken. Ook kunt u hierop bijvoorbeeld een kleurplaat laten drukken, wanneer u veel kinderen in uw restaurant ontvangt. Let er op dat u hierbij kiest voor 120 grams motif-papier zonder afwerking. Dit zorgt ervoor dat de placemats goed beschrijfbaar zijn, waardoor de kinderen hierop kunnen tekenen.

Placemats met foto

Ook wanneer u geen eigen horecazaak of bedrijf heeft, kan het leuk zijn om placemats met foto te bestellen. Zo maakt u van elk ontbijt een feestje! Als u uw placemats vaker wilt gebruiken, raden wij u aan om een afwerking met dubbelzijdig glanslaminaat te kiezen. Deze afwerking is waterbestendig en kan met een doekje worden afgenomen.

Papierkeuze

U heeft keuze uit diverse papiersoorten en afwerkingen voor uw gepersonaliseerde placemats. U kunt deze bedrukken op:

 • 260 grams invercote creato: tweezijdig gestreken papier met een beschrijfbare achterkant
 • 150 grams silk mc: gestreken papiersoort, onbeschrijfbaar
 • 120 grams motif: Ongestreken witte papiersoort, volledig beschrijfbaar

Wilt u graag meer informatie over de papiersoorten of wilt u kijken welke het beste past bij uw ontwerp? Onze klantenservice helpt u graag verder.

Onze placemats worden standaard in A3-formaat geleverd, maar maatwerk is natuurlijk ook mogelijk. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Zelf placemats ontwerpen

Zelf placemats ontwerpen is helemaal niet moeilijk meer. U kunt ervoor kiezen om dit in speciale ontwerpsoftware te doen, zoals Photoshop of InDesign. Let u er hierbij op dat uw bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Het is ook mogelijk om placemats te ontwerpen in onze gebruiksvriendelijke online editor. In slechts vier stappen ontwerpt en bestelt u uw eigen placemats:

 1. Open onze online editor
 2. Upload uw logo, afbeeldingen of foto’s die u wilt gebruiken voor uw ontwerp
 3. Voeg eventueel tekst of andere decoraties toe
 4. Sla uw project op om er later verder aan te werken, of bestel uw placemats direct!

Wanneer u uw bestelling plaatst, nemen wij uw placemats zo snel mogelijk in productie en wordt deze binnen enkele werkdagen bij u geleverd. U kunt ook kiezen voor een spoedlevering. Wanneer u dan voor 12:00 uur bestelt, heeft u uw placemats morgen al in huis!

Service

Wij vinden het belangrijk dat uw product geheel naar wens en op tijd bij u geleverd wordt. Wanneer u vragen of onduidelijkheden heeft, staat ons team van professionals voor u klaar. Wij helpen u direct verder!

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
A3€ 7,64 (10 stuks)

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Placemat. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Placemat

Opties

Opties

PapierBeschrijving
260 grams dubbelzijdig gestreken sulfaatkartonTweezijdig gestreken sulfaatkarton (achterkant beschrijfbaar).
HVO 120 gramsVoorheen "Motif 120 grams". Ongestreken papiersoort (beschrijfbaar), houtvrij, helderwit. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Elementair Chloorvrij (ECF). Verouderingsbestendig Papier(DIN/ISO 9706)
190 grams gerecycled papierOngestreken papiersoort (beschrijfbaar), natuurwit, gemaakt van 100% gerecycled vezels. Beschikt over de volgende keurmerken: FSC®, EU Ecolabel, Chloorvrij geproduceerd (PCF). Verouderingsbestending papier (DIN 6738).
Laminaat afwerkingBeschrijving
GeenStandaard gedrukt op papier en niet voorzien van extra beschermlaag.
Dubbelzijdig glanslaminaatExtra beschermlaag (beide zijdes), glanzende afwerking.
Dubbelzijdig matlaminaatExtra beschermlaag (beide zijdes), matte afwerking.
BedrukkingBeschrijving
Enkelzijdig full color (4/0)Full color bedrukking op de voorzijde van het papier.
Enkelzijdig zwart (1/0)Zwarte bedrukking op de voorzijde van het papier.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

bierviltjes-bedrukken

Bierviltjes

v.a. € 0,13 - € 0,50 per stuk
flessenhanger-drukken

Flessenhangers

v.a. € 0,43 - € 1,51 per stuk
Onderzetters

Onderzetters

v.a. € 0,85 - € 1,55 per stuk
menukaarten-bedrukken

Menukaarten

v.a. € 0,19 - € 1,34 per stuk