Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Afscheidsboek collega pensioen

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerd afscheidsboek voor een collega die met pensioen gaat? Dan bent u bij Drukwerknodig op het juiste adres! Wij zijn dé specialist op dit gebied. Na vele toegewijde jaren aan het bedrijf verdient uw collega een exclusief en uniek geschenk. Verzamel al die waardevolle herinneringen in een prachtig afscheidsboek!

Geef een tastbaar aandenken van de gedeelde tijd die zeker een blijvende indruk zal achterlaten. Ontdek de meerwaarde van een afscheidsboek en verken de diverse mogelijkheden die onze Editor biedt!

  • Origineel cadeau
  • Breed assortiment
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gemakkelijk zelf ontwerpen
Afscheidsboek collega pensioen bedrukken
Afscheidsboek collega pensioen bedrukken

Een persoonlijk afscheidsboek voor een collega’s pensioen

Met onze ervaring in het samenstellen, ontwerpen en drukken van hoogwaardige boeken, begrijpen we het belang van het vastleggen van momenten binnen het bedrijf. Of het nu gaat om een afscheidsboek voor een collega's pensioen, een jubileumviering of een ander speciaal evenement, Drukwerknodig biedt de mogelijkheid om een persoonlijke en tastbare herinnering te creëren.

U kunt het afscheidsboek aanpassen naar uw wensen, bijvoorbeeld door herinneringen, foto's en boodschappen van collega's toe te voegen. Het is een unieke gelegenheid om de bijdragen en ervaringen van uw collega te eren. Het afscheidsboek wordt zo een waardevol document dat niet alleen de professionele bijdrage, maar ook een leuke indruk achterlaat.

Dus, creëer vandaag nog een blijvende herinnering aan de tijd samen en laat het afscheidsboek dienen als een warme en persoonlijke uitdrukking van waardering.

Afscheidsboek collega pensioen bedrukken
Afscheidsboek collega pensioen detail

Hoe maak ik een afscheidsboek voor een collega’s pensioen?

Drukwerknodig begrijpt dat u niet te veel tijd wilt besteden aan het samenstellen van uw afscheidsboek voor een collega’s pensioen. Daarom hebben we het zo eenvoudig mogelijk voor u gemaakt en de stappen overzichtelijk op een rij gezet: 

  1. Kies een boek en inbindwijze naar keuze uit
  2. Stel uw boek samen in onze configurator
  3. Selecteer eventueel voor een pdf-controle 
  4. Rond uw bestelling af en ontvang een bevestiging per mail
  5. Lever uw pdf-bestand aan volgens de instructies en laat ons de rest doen!

Twijfelt u over een geschikt materiaal? Vraag dan eventueel een gratis monsterbox aan en vergelijk de verschillende opties.
 

Afscheidsboek collega pensioen bedrukken
Afscheidsboek collega pensioen hardcover

Afscheidsboek voor een collega’s pensioen snel in huis

Benieuwd wanneer uw afscheidsboek voor een collega’s pensioen bezorgd wordt? In onze eigen digitale drukkerij bedrukken wij al onze producten zelf, waardoor wij zowel kwaliteit als snelle productie kunnen garanderen. Voor een nog snellere ontvangst bieden wij ook spoedlevering aan. Hiermee krijgt uw bestelling voorrang in ons productieproces. Bekijk onze levertijden voor meer informatie.

Voor maatwerk of het bespreken van de mogelijkheden, kunt u altijd contact opnemen met onze drukwerkspecialisten.

Afscheidsboek collega pensioen bedrukken
Afscheidsboek collega pensioen binnenkant

Gerelateerde producten

mok-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 4,13 - € 8,26 per stuk
merci

Merci chocolade

v.a. € 7,34 - € 10,66 per stuk
wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 10,12 - € 11,56 per stuk